Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

A doua venire - Marian Truta

A doua venire - Marian Truta
-74 %
A doua venire - Marian Truta
Economisești: 19,98 lei
26,88 lei
6,90 lei
Fără TVA: 6,57 lei
  • : In stoc
  • Producator: Nemira
  • Model: 9786065794597
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

În 1960, Gagarin ratează aterizarea și ajunge pe undeva pe lângă Calafat, într-un sat din Lunca Dunării. Numai că România este regat, URSS nu există, iar harta politică a lumii arată cu totul altfel decât știm.

Undeva în București, prin anii ’80, un radioamator este prins într-o încleștare bizară dintre două tabere: o lume a unui trecut probabil, dar inexistent, și o lume a unui viitor virtual, dar improbabil.

În 1989, Ceaușescu a câștigat partida. Suntem în anul 2010, în plină dictatură comunistă și asistăm la zbaterile unui obscur scriitor de science fiction. În ciuda inocenţei sale, acesta se face vinovat de „gânduri dușmănoase împotriva orânduirii“.

„A doua venire“ ne arată o Românie care face și desface jocurile politice din Europa și din lume cu ajutorul alchimiștilor. Avem o altă Românie, în care Biserica Ortodoxă și Vaticanul se opun din răsputeri planului elveţienilor de a porni Mașina lui Dumnezeu, un accelerator de particule gigantic menit să grăbească a doua venire a lui Iisus pe Pământ.

Patru feţe diferite ale României, patru istorii alternative, în care personajele încearcă să-și construiască o oază de normalitate, în ciuda întâmplărilor pe care sunt nevoite să le trăiască.

Detalii
Autor Marian Truta
Gen literar SF
Editura Nemira
Format H: 18cm | l: 10cm
Numar pagini 280
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare