Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Alchimia Yoga - Osho

Alchimia Yoga - Osho
-56 %
Alchimia Yoga - Osho
Economisești: 16.10 lei
29.00 lei
12.90 lei
Fără TVA: 12.29 lei
  • : In stoc
  • Model: 9786068460352
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Osho ne prezintă Yoga drept o cale plină de naturalețe și sensibilitate ce ne permite sa ajungem foarte departe folosindu-ne de corpul și de modul nostru de viata.

Țineți minte acest lucru, că învățăturile celor treziți, toți cei treziți și toate învățăturile lor, pot fi rezumate într‐o simplă propoziție, iar acea propoziție este: deja sunteți ceea ce puteți fi. S‐ar putea să vă ia multe vieți să înțelegeți ce vă spun; voi sunteți cei de care depinde. Dar dacă sunteți atenți, nici măcar un singur moment nu este pierdut.

Indiferent ce faceți, să n‐o faceți ca pe o datorie, s‐o faceți din iubire; să n‐o faceți ca pe o povară, ci ca pe o sărbătoare.

Frumusețea nu se află nici în pozitiv, nici în negativ; frumusețea este în armonie. Să vă repet: frumusețea nu se află nici în adevăr, nici în minciună, frumusețea nu este nici în compasiune, nici în furie; frumusețea se află în unitate. Acolo unde se întâlnesc opusele, acolo se află templul divinului. Acolo unde se întâlnesc contrariile, aceea este culmea, acela este crescendoul vieții.

Detalii
Autor Osho
Numar pagini 270

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore