Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Apara-ti coroana - Yannick Haenel

Apara-ti coroana - Yannick Haenel
-74 %
Apara-ti coroana - Yannick Haenel
Economisești: 28.05 lei
37.95 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734676286
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Un bărbat scrie un scenariu stufos despre viaţa lui Herman Melville, dar nici un producător nu e interesat să-l transforme în film. Într-o zi cineva îi face rost de numărul de telefon al marelui regizor american Michael Cimino, producătorul celebru al filmelor The Deer Hunter şi Heaven’s Gate. Se întîlnesc la New York, unde Cimino îi citeşte manuscrisul. Romanul descrie o serie de aventuri rocamboleşti desfăşurate între Muzeul Vînătorii şi al Naturii, în Paris, Ellis Island, în New York, şi Lacul Nemi, în Italia. Trecînd dintr-un spaţiu într-altul, o cunoaştem pe Isabelle Huppert, dăm peste zeiţa Diana, un dalmaţian pe nume Sabbat, un vecin demonic, peste doi mustăcioşi suspecţi, o studentă la doctorat, o portăreasă perfidă şi un şef de sală foarte agresiv, ce pare o sosie a lui Emmanuel Macron. Povestea incredibilă şi subtilă a romanului Apără-ţi coroana, un titlu ca un îndemn biblic ce l-a inspirat cîndva pe Proust, construieşte o punte între cinema şi literatură într-o manieră încîntătoare şi totodată pătrunzătoare. Spectacolul vieţii noastre ascunde o poveste sacră: romanul lui Yannick Haenel se află în căutarea ei.

„Un roman nebunesc, genial, acaparator, cu o poetică sumbră. Yannick Haenel îşi apără propria odisee.” (Le Figaro)

„Yannick Haenel scrie ca împins de nevoia unui miracol, cu dorinţă de fabulos şi chemare pentru sublim.” (Le Journal du Dimanche)

„Un roman extraordinar, un creuzet de imagini uluitoare.” (L’Obs)

„Scrisă pe muchie de cuţit, într-o tensiune continuă, această carte profundă şi halucinantă este un adevărat foc de artificii.” (Le Canard Enchaîné)

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore