Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Calea perfectă - Osho

Calea perfectă - Osho
-48 %
Calea perfectă - Osho
Economisești: 9.10 lei
19.00 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Model: 9789738471894
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Calea perfectă este o introducere provocatoare în extraordinara viziune asupra umanității pe care a avut-o Osho, viziune care continuă și în zilele noastre să inspire oamenii din întreaga lume, oameni care doresc să descopere meditația, relaxarea și transformarea spirituală făcând în același timp față provocărilor pe care viața de zi cu zi le ridică în fața lor.

Într-o zi fierbinte din vara anului 1964, un gup de oameni interesați de meditație s-au adunat în India, la poalele dealurilor din Rajasthan, pentru a asista la răspândirea primelor semințe ale unei învățături revoluționare ce va influența viața a milioane de oameni din întreaga lume.

Osho, omul în jurul căruia se adunaseră acești oameni, era pe vremea aceea profesor de filozofie la universitatea din Jabalpur. Această primă tabără de meditație din Ranakpur, Rajasthan, a devenit locul unde ideile lui Osho au început pentru prima oară să se reverse către discipoli.

"Vreau să participați la extazul pe care eu îl experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale" spunea el în aceste prime discursuri care, mai târziu, au devenit prima lui carte publicată.

"Iertați-mă dacă vă perturb somnul și dispersez ceața viselor voastre" continua el discursul despre cel mai important subiect posibil pentru un căutător spiritual - "Propriul Sine".

Cu blândețea, compasiunea și înțelepciunea specifice unui maestru care știe pentru că a experimentat starea de "Trezire spirituală", reușește să exprime ceea ce el știe, pentru a se face înțeles de cei care încă nu au experimentat-o dar sunt dornici să ajungă la acest stadiu.


Cuprinsul cărții Calea perfectă

Chemare spre lumină
1. Ascultând cu inima
2. Controlul asupra nașterii gândurilor
3. A medita nu înseamnă a face ceva
4. Opriți-vă în loc și priviți
5. Moral în mod firesc
6. A vedea fără mijlocirea gândirii
7. Eu sfărâm vise
8. Cei înecați cu totul
9. Învelițul gândurilor
10. O zonă de liniște
11. Disciplina observării detașate
12. Picătura de rouă și oceanul
13. Nașterea unui om nou
14. Într-o infinită așteptare

Detalii
Autor Osho
Numar pagini 260

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore