Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Ceea ce datoram Golnaz Hashemzadeh Vinde

Ceea ce datoram Golnaz Hashemzadeh Vinde
-68 %
Ceea ce datoram Golnaz Hashemzadeh Vinde
Economisești: 21.01 lei
31.00 lei
9.99 lei
Fără TVA: 9.51 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734671823
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Romanul unei călătorii fascinante între Iranul trecutului şi Suedia de azi Fönstret


O revelaţie a literaturii contemporane suedeze, roman vîndut în peste 25 de ţări

Romanul Ceea ce datorăm aduce pe scena ficţiunii contemporane o voce impetuoasă, dar necesară, o voce care se naşte din trauma şi pierderea asimilate încetul cu încetul, un fenomen care îşi lasă urmele asupra generaţiilor viitoare.

Nahid mai are şase luni de trăit. Sau cel puţin aşa spun medicii. La cincizeci de ani, „pierderea” nu îi este străină. Dar acum, cînd a ajuns pe marginea unei prăpăstii, genunea propriei morţi, şi tocmai a aflat că fiica ei, Aram, urmează să nască, Nahid trebuie să se lupte cu furia ce abia i se naşte în suflet, dar şi cu o durere nestăvilită a cărei apăsare o simte de mult. În viaţa de dinainte, din Iran, şi în viaţa ei de refugiată, în Suedia, Nahid a învăţat să supravieţuiască. Ce nu ştie însă este să trăiască pur şi simplu; nu s-a priceput niciodată s-o facă şi nici n-a avut şansa. Ca o izbucnire furioasă, aproape ca primul ţipăt al unui nou-născut, acest roman extraordinar ne face să ne întrebăm: ce lăsăm în urmă pentru copiii noştri? Ce le datorăm celor pe care-i iubim? Putem fi vreodată cu adevărat liberi?

„Pendulînd între teme dificile, care pot aluneca în orice clipă în abordări nepotrivite, Hashemzadeh Bonde reuşeşte să creeze o poveste fără urmă de sentimentalism şi să redea atît de fidel vocea lui Nahid, încît aproape uiţi că în spatele acestei voci e un scriitor.” (Expressen)

„Hashemzadeh Bonde surprinde fără greş nuanţele unui melanj emoţional alcătuit din furie, întuneric, durere în faţa unui destin implacabil...” (Göteborgs-Posten)

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore