Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Cicatrici în chip de aripi - Erin Stewart

Cicatrici în chip de aripi - Erin Stewart
NOU -15 %
Cicatrici în chip de aripi - Erin Stewart
Economisești: 6,74 lei
44,90 lei
38,16 lei
Fără TVA: 36,35 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9786069508077
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

NAINTE, ERAM UN MILION DE LUCRURI.

ACUM NU SUNT DECÂT UNUL SINGUR. FATA ARSĂ.

Ava Lee a pierdut tot ce poate pierde un om: părinții, pe cea mai bună prietenă, casa. Ba chiar și chipul. Nu-i trebuie o oglindă pentru a ști cum arată – își poate vedea reflexia în ochii tuturor.

La un an după incendiul care i-a distrus lumea, unchiul și mătușa ei iau decizia ca tânăra să se întoarcă la școală. Să încerce să fie din nou „normală”. Orice o fi însemnând și asta. Dar Ava știe că acest plan nu va funcționa. Normalitatea e un concept inexistent pentru cineva ca ea. Și nici vorbă de legarea unor noi prietenii – nimeni nu-și dorește să fie văzut împreună cu Fata Arsă.

Dar când face cunoștință cu Piper, o supraviețuitoare la fel ca ea, tânăra începe să simtă că poate nu trebuie să înfrunte de una singură acest coșmar. Sarcastică și directă, Piper nu se teme s-o împingă pe Ava în afara zonei de confort. Ba mai mult, Piper i-l prezintă pe Asad, un băiat care adoră teatrul la fel ca ea, și, treptat, Ava încearcă să-și clădească din nou o lume. Însă și Piper duce o luptă, și, curând, Ava va trebui să se hotărască dacă vrea să se ascundă în continuare în carapacea ei... sau să le îngăduie celor din jur s-o ajute să zboare.

Detalii
Autor Erin Stewart
Gen literar Literatura contemporana
Editura Corint
Format 13 x 20 cm
Numar pagini 368
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare