Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Consemnarile Heechee - Frederik Pohl

Consemnarile Heechee - Frederik Pohl
-83 %
Consemnarile Heechee - Frederik Pohl
Economisești: 23.81 lei
28.80 lei
4.99 lei
Fără TVA: 4.75 lei
  • : In stoc
  • Producator: Nemira
  • Model: 9786065794832v
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Al patrulea volum din saga HEECHEE

„Toate conceptele ingenioase și personajele complexe cu care ne-a vrăjit Pohl sunt duse mai departe în această poveste sclipitoare, care stabilește în același timp o premisă fascinantă pentru Consemnările Heechee, o carte a cărei lectură devine o necesitate absolută.“
Library Journal

Tehnologia avansată a speciei Heechee i-a dat lui Robinette Broadhead posibilitatea de a-și prelungi viaţa după moarte, trăind sub forma unei personalităţi transferate într-o mașină. Își petrecea timpul zburând pe cabluri, de la o petrecere la alta, împreună cu mulţi alţi oameni-maşini. Dintr-odată, însă, existenţa lui decadentă a fost întreruptă de dezastru – o puternică civilizaţie extraterestră, hotărâtă să distrugă toate formele inteligente de viaţă, a reapărut după eoni de tăcere, punând în pericol vieţile tuturor, Heechee și oameni deopotrivă.
Nici chiar Robin, virtualmente nemuritor și cu acces nelimitat la toate datele acumulate de-a lungul mileniilor, n-a putut descoperi cine sau ce erau aceşti extratereștri ori cum puteau fi opriţi. Totuși, el părea singurul capabil să facă faţă dușmanului – întâlnire care avea să determine viitorul întregului univers.

Detalii
Autor Frederik Pohl
Gen literar SF
Editura Nemira
Colectie Science Fiction & Fantasy
Format H: 17.8cm | l: 10.8cm
Numar pagini 496
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare