Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Conteaza pe mine - Serge Joncour

Conteaza pe mine - Serge Joncour
2 + 1 Gratis -75 %
Conteaza pe mine - Serge Joncour
Economisești: 30.05 lei
39.95 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734668748
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Cel mai bun roman francez al anului 2016 pe lista revistei Lire

Prix Interallié 2016

Contează pe mine, cel mai recent roman al lui Serge Joncour, distins chiar în anul apariţiei cu Prix Interallié, urmăreşte fascinanta poveste de iubire ce se înfiripă între doi tineri care locuiesc în acelaşi imobil parizian. Aurore, o stilistă deja cunoscută, şi Ludovic, un fermier convertit în recuperator de datorii, par să nu aibă absolut nimic în comun. Însă o întîmplare stranie îi leagă pe neaşteptate: în curtea imobilului se pripăşesc nişte corbi care pe ea o îngrozesc şi de care el o ajută să scape. Între cei doi se înfiripă o complicitate fermecătoare, ce se preschimbă încetul cu încetul în iubire. Romanul surprinde cu subtilitate ciocnirea violentă dintre lumea contemporană şi universul intim, dintre spaţiul urban şi cel rural, dintre solidaritate şi egoism, pe fundalul dereglării generale a societăţii, unde iubirea pare să fie, în cele din urmă, singurul mod de a supravieţui.

„Serge Joncour, un scriitor fascinant şi abil, ştie ca nimeni altul să evoce viaţa contemporană şi neajunsurile ei, fricile celor din jur şi frumuseţea sufletelor. El descrie vertijul dragostei şi puterea aparenţelor fără să ridice glasul, păstrînd o strălucire a frazei care lasă povestea să alunece de la zîmbet la lacrimi. Comedia umană nu are nici un secret pentru el.” (Télérama)

„Un roman formidabil construit din întîlnirea a două suflete singuratice, o poveste minunat scrisă, de o sensibilitate rară.” (L’Express)

Contează pe mine, de Serge Joncour, este cea mai frumoasă poveste de dragoste a sezonului literar francez 2016, istoria a doi oameni care, deşi nu au nimic în comun, ajung să se îmblînzească unul pe altul.” (Rtl.fr)


Detalii
Autor Serge Joncour
Gen literar Literatura contemporana
Editura Polirom
Colectie Biblioteca Polirom
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 368
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare