Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Cum schimbam mentalitatea? - Sandra Pralong

Cum schimbam mentalitatea? - Sandra Pralong
-80 %
Cum schimbam mentalitatea? - Sandra Pralong
Economisești: 27,91 lei
34,90 lei
6,99 lei
  • Stock: În Stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734650286
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 99 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Sandra Pralong este coordonatoarea bestsellerului Mai romani decit romanii? De ce se indragostesc strainii de Romania.

Cum schimbam mentalitatea? Iata intrebarea la care incearca sa raspunda Sandra Pralong in aceasta carte-caleidoscop, ce reuneste texte aparute in diverse publicatii romanesti si internationale in ultimii 25 de ani. E recompusa astfel evolutia Romaniei pe parcursul unui sfert de veac, din perspectiva unei romance care s-a intors in tara in anii ’90, dupa o bogata si semnificativa experienta de viata si profesionala in Occident. Plasindu-si de multe ori problematica intr-un context mai larg, european ori al tarilor foste comuniste, autoarea abordeaza teme dintre cele mai variate, de la probleme sociale si societate civila la valori democratice, etice sau globalizare.

„Aceasta carte este despre Romania si romani: despre cum am putea gindi diferit ca sa traim mai bine. Nu doar individual, ci mai ales colectiv, ca o comunitate. Este o carte despre unde sintem dupa 25 de ani de la moartea lui N. Ceausescu si despre cum am putea fi de acum incolo, ca sa devenim o societate intr-adevar deschisa, creativa si prospera.” (Sandra Pralong)

„Sandra Pralong este una dintre foarte putinele persoane care pot scrie credibil (intelectual si moral) despre acest subiect! In plus, are o scriitura pasionata si pasionanta.” (Vladimir Tismaneanu)


Detalii
Autor Sandra Pralong
Gen literar Literatura Romana
Editura Polirom
Colectie EGO Publicistica
Format H: 18.5cm | l: 12cm
Numar pagini 432
Tip coperta Paperback

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun