Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Dictionar scolar german-roman, roman-german

Dictionar scolar german-roman, roman-german
-30 %
Dictionar scolar german-roman, roman-german
Economisești: 14.07 lei
46.90 lei
32.83 lei
Fără TVA: 31.27 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9786068668598
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Conceput ca un instrument de lucru pentru cei care studiaza limba germana, precum si pentru vorbitorii nativi care se afla in situatia de a utiliza limba romana, dictionarul de fata contine cuvintele din fondul principal lexical al ambelor limbi si acei termeni tehnici uzuali din viata cotidiana. Selectia are la baza frecventa de utilizare si actualitatea termenilor, spatiul acestei lucrari nepermitandu-ne luarea in considerare a arhaismelor, regionalismelor si a cuvintelor rar folosite.

 

In ceea ce priveste polisemia cuvintelor, s-a urmarit ca sintagmele, expresiile si proverbele sa fie prezente in situatia in care sensul global al acestora nu concorda cu semnificatia fiecarei componente in parte.

 

Intre paranteze sunt mentionate domeniile sau contextul semantic in care sunt utilizate cuvintele respective [laringe, s.n. (anat.) Kehlkopf, -(e) s/e s.m.].

 

Verbele tari si verbele neregulate slabe din limba germana sunt marcate cu asterisc in corpul dictionarului si sunt incluse intr-un tabel la finalul lucrarii. Informatiile gramaticale (genul substantivelor, diateza verbelor) sunt scrise cu litere cursive.

Prezenta intre aceleasi coperte a celor doua dictionare, numarul mare de cuvinte, de sensuri si contexte exemplificatoare si, nu in ultimul rand, formatul si modul de prezentare constituie avantaje incontestabile care recomanda de la sine o astfel de lucrare atat elevilor cat si altor categorii de utilizatori interesati de studiul limbii germane.

Detalii
Gen literar Auxiliare scoalare
Editura Corint
Colectie Dictionare Corint
Format H: 16cm | l: 11cm
Numar pagini 1120
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare