Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Elementalii, Lupii Ghetii - Amie Kaufman (vol.1)

Elementalii, Lupii Ghetii - Amie Kaufman (vol.1)
NOU -30 %
Elementalii, Lupii Ghetii - Amie Kaufman (vol.1)
Economisești: 12,87 lei
42,90 lei
30,03 lei
Fără TVA: 28,60 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9789731287782
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Toată lumea din Vallen știe că LUPII GHEIIȚII și DRAGONII PÂRJOLITORI sunt dușmani de moarte, care își trăiesc viețile complet separat. Așa încât, atunci când Anders, un baiat orfan în vârsta de doisprezece ani, ia forma unuia dintre cei doi elementali, iar sora sa geamana, Rayna, pe a celuilalt, se pune întrebarea dacă ei sunt într-adevăr înrudiți.

Totuși, indiferent dacă sunt sau nu rude de sânge, Anders Știe că Rayna este cel mai bun și singurul său prieten adevărat. Ea nu seamănă deloc cu dragonii brutali și cruzi care, pretinzând că fata este de-a lor, au răpit-o și au dus-o departe.

Pentru a o salva, Anders trebuie să se înroleze la Academia Ulfar, o Școală pentru lupii tineri, care prețuiește loialitatea față de haită mai presus de orice. Dar, pentru Anders, loialitatea reprezintă ceva mai mult decât obediența oarbă, iar prietenia este forța care poate schimba cu adevărat lumea.

Amie Kaufman oferă o aventură trepidantă și invenții magice uluitoare în această poveste de neuitat despre cum să-i gasești locul într-o lume puternic divizată.

Volumul 1 din seria Elementalii.

„O poveste plina de bestii epopeice și de eroi cuceritori, care te va face să nu lași cartea din mână pâna târziu în noapte. Daca ți-ai dorit vreodată să pornești într-o aventură, citește acest roman!” - MARIE LU, autoarea seriilor WARCROSS și TINERELE ELITE

„O aventură palpitantă, continuă, cu personaje dinamice și genul de lume bogat imaginată pe care nu mai vrei s-o părăsești niciodată.” - SHANNON MESSENGER, autoarea seriei KEEPER OF THE LOST CITIES

Detalii
Autor Amie Kaufman
Gen literar Fictiune
Editura Corint
Colectie Corint Junior
Format 20 x 13 cm
Numar pagini 368
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare