Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Ghidul succesului pentru leneși - Marc Allen

Ghidul succesului pentru leneși - Marc Allen
-48 %
Ghidul succesului pentru leneși - Marc Allen
Economisești: 9.10 lei
19.00 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Model: 9789738471832
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Este oare posibil să fii leneş şi totodată să ai succes?

MARC ALLEN răspunde acestei întrebări cu un DA! răsunător. Din această micuţă şi miraculoasă carte, veţi afla despre un program extraordinar de simplu, format din patru paşi şi veţi descoperi cum vă puteţi transpune visele în realitate – chiar dacă sunteţi leneşi, lipsiţi de experienţă, copleşiţi de situaţii de rezolvat sau dacă întâmpinaţi dificultăţi financiare.

Iar dacă sunteţi dependenţi de muncă sau aparţineţi Tipului A de personalitate, veţi afla cum să vă procuraţi mai mult timp pentru relaxare şi distracţie – şi, în acelaşi timp, să aveţi succes.

Marc Allen a fost un leneş toată viaţa lui şi, cu toate aceste, a avut o carieră de succes ca scriitor, vorbitor, compozitor şi editor. El este cofondatorul (împreună cu Shakti Gawain) al New World Library şi autorul câtorva cărţi, dintre care amintim The Millionaire Course şi Visionary Business.

Autorul acestei cărţi este un magician, chiar dacă nu unul în sensul tradiţional al cuvântului. Calea spre bunăstarea materială pe care o afirmă el este totodată şi una spre bunăstare interioară şi constă în primul rând dintr-o transformare a atitudinii noastre mentale. Trăind într-o societate capitalistă în care oamenii alocă muncii şi câte douăsprezece ore pe zi, Marc Allen califică acest mod de viaţă drept unul inuman şi vine cu o propunere ce unora le poate părea neverosimilă, dar care se sprijină pe experienţa lui personală: să ne împărţim timpul în mod egal între viaţa personală, familie şi muncă, în tot acest timp parcurgând un drum care ne va duce spre realizarea viselor noastre. El cunoaşte reţeta unui astfel de succes – unui succes care nu cere eforturi – şi ne-o împărtăşeşte în paginile cărţii. Reţeta aceasta s-ar putea rezuma în modul următor: îndrăzniţi să visaţi, urmaţi-vă visele cele mai mari, cele mai arzătoare într-un mod relaxat, bucurându-vă de tot ce are viaţa de oferit, iar determinarea voastră interioară vă va conduce inevitabil spre succes.

Abordarea aceasta este una inovatoare în contextul modului de viaţă actual, însă reuşita autorului garantează eficienţa sa. Nu e nevoie decât de patru paşi simpli şi de dorinţa de a ne schimba viaţa. Restul, ne asigură autorul, va urma de la sine.

Detalii
Autor Marc Allen
Numar pagini 117

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore