Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Istorie universala atlas scolar ilustrat - Minodora Perovici

Istorie universala atlas scolar ilustrat - Minodora Perovici
-30 %
Istorie universala atlas scolar ilustrat - Minodora Perovici
Economisești: 13.47 lei
44.90 lei
31.43 lei
Fără TVA: 29.93 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9786067934762
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Fluviul ISTORIA, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.

Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina de atlas poarta pecetea unui moment dintr-o anumita perioada istorica, zugravind oameni, fapte, calatorii, razboaie, viata economica si artistica etc. Documentul ofera autenticitate istoriei. Fie ca este vorba de relatarea unui istoric de acum doua mii de ani, de o cronica, de textul unui act de cancelarie domneasca sau al unui tratat, documentul este un izvor istoric de necontestat.

Atlasul de fata, o fresca a unor spatii istorice, este diferit de oricare alt atlas istoric aparut in spatiul publicistic romanesc, putand constitui un excelent suport didactic pentru lectia de istorie.

Tematica hartilor este in concordanta cu noile programe scolare pentru clasele V-XII, inscriindu-se in aria curriculara "Om si societate". Continutul lucrarii ofera posibilitatea realizarii unor obiective de referinta care sa-i determine pe elevi sa identifice informatiile oferite de hartile istorice, sa foloseasca tehnici de analiza a documentului scris sau a celui iconic, sa utilizeze si sa compare surse istorice de natura diferita - cartografice, documentare, iconografice - referitoare la acelasi subiect.

Atlasul este echilibrat in ceea ce priveste raportul dintre istoria nationala si cea universala, integrand firesc evenimentele istorice romanesti in istoria vremii.

Prof. dr. Minodora Perovici

Detalii
Autor Minodora Perovici
Gen literar Auxiliare scoalare
Editura Corint
Format H: 29.5cm | l: 21cm
Numar pagini 104
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare