Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Legislatie Rutiera

CPI marfa si persoane - Mihaela Turlica
-21 % In afara stocului
Manualul expune, in limbaj simplu si forma grafica simplificata, toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna al..
80.00 lei 63.00 lei Fără TVA:60.00 lei
Contine toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale conducatorului auto, -regulile de utilizare si..
70.00 lei 51.00 lei Fără TVA:48.57 lei
ADR pentru soferi - Mihaela Turlica
-17 % In afara stocului
Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si specializarea ADR cisterne) pentru soferii car..
70.00 lei 58.00 lei Fără TVA:55.24 lei
Manageri de transport marfa si persoane - Mihaela Turlica
-18 % In afara stocului
Manualul este un instrument util atat in procesul de pregatire in vederea promovarii examenului de obtinere a certificatului de competenta profesionala pentru managerii de transport rutier, cat si pentru actualizarea cunostintelor in domeniu a celor care deja exercita aceasta ocupatie in cadrul firm..
90.00 lei 74.00 lei Fără TVA:70.48 lei
Pachet - Legislatie rutiera
Transport Gratuit -26 %
ADR pentru soferi - Mihaela Turlica Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si special..
310.00 lei 230.00 lei Fără TVA:219.05 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)