Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Legislatie Rutiera

CPI marfa si persoane - Mihaela Turlica
-20 % In afara stocului
Manualul expune, in limbaj simplu si forma grafica simplificata, toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume:-regulile privind perioadele de conducere si de odihna al..
60,00 lei 48,00 lei
CPC marfa si persoane - Mihaela Turlica
-31 % In afara stocului
Contine toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume:-regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale conducatorului auto,-regulile de utilizar..
49,00 lei 34,00 lei
ADR pentru soferi - Mihaela Turlica
-20 %
Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si specializarea ADR cisterne) pentru soferii car..
60,00 lei 48,00 lei
Manageri de transport marfa si persoane - Mihaela Turlica
-14 %
Manualul este un instrument util atat in procesul de pregatire in vederea promovarii examenului de obtinere a certificatului de competenta profesionala pentru managerii de transport rutier, cat si pentru actualizarea cunostintelor in domeniu a celor care deja exercita aceasta ocupatie in cadrul firm..
70,00 lei 60,00 lei
Pachet - Legislatie rutiera
Transport Gratuit -25 % In afara stocului
ADR pentru soferi - Mihaela TurlicaManualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si..
239,00 lei 180,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)