Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Legislatie Rutiera

CPI marfa si persoane - Mihaela Turlica
-20 % In afara stocului
Manualul expune, in limbaj simplu si forma grafica simplificata, toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume:-regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale ..
60,00 lei 48,00 lei
CPC marfa si persoane - Mihaela Turlica
-31 % In afara stocului
Contine toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume:-regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale conducatorului auto,-regulile de utilizare si..
49,00 lei 34,00 lei
Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si specializarea ADR cisterne) pentru soferii car..
60,00 lei 48,00 lei
Manualul este un instrument util atat in procesul de pregatire in vederea promovarii examenului de obtinere a certificatului de competenta profesionala pentru managerii de transport rutier, cat si pentru actualizarea cunostintelor in domeniu a celor care deja exercita aceasta ocupatie in cadrul firm..
70,00 lei 49,95 lei
Pachet - Legislatie rutiera
Transport Gratuit -25 % In afara stocului
ADR pentru soferi - Mihaela TurlicaManualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si special..
239,00 lei 180,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)