Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Legislatie Rutiera

Manualul expune, in limbaj simplu si forma grafica simplificata, toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale ..
80,00 lei 63,00 lei
Contine toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale conducatorului auto, -regulile de utilizare si..
70,00 lei 51,00 lei
Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si specializarea ADR cisterne) pentru soferii car..
70,00 lei 58,00 lei
Manualul este un instrument util atat in procesul de pregatire in vederea promovarii examenului de obtinere a certificatului de competenta profesionala pentru managerii de transport rutier, cat si pentru actualizarea cunostintelor in domeniu a celor care deja exercita aceasta ocupatie in cadrul firm..
90,00 lei 74,00 lei
Pachet - Legislatie rutiera
Transport Gratuit -26 %
ADR pentru soferi - Mihaela Turlica Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si special..
310,00 lei 230,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)