Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Legislatie Rutiera

Manualul expune, in limbaj simplu si forma grafica simplificata, toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale ..
80,00 lei 63,00 lei Fără TVA:60,00 lei
Contine toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere pentru soferii care doresc sa efectueze transport rutier de marfuri si persoane, si anume: -regulile privind perioadele de conducere si de odihna ale conducatorului auto, -regulile de utilizare si..
70,00 lei 51,00 lei Fără TVA:48,57 lei
Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si specializarea ADR cisterne) pentru soferii car..
70,00 lei 58,00 lei Fără TVA:55,24 lei
Manualul este un instrument util atat in procesul de pregatire in vederea promovarii examenului de obtinere a certificatului de competenta profesionala pentru managerii de transport rutier, cat si pentru actualizarea cunostintelor in domeniu a celor care deja exercita aceasta ocupatie in cadrul firm..
90,00 lei 74,00 lei Fără TVA:70,48 lei
Pachet - Legislatie rutiera
Transport Gratuit -26 %
ADR pentru soferi - Mihaela Turlica Manualul prezinta, in limbaj simplu, accesibil tuturor, prevederile Acordului  ADR pentru transportul rutier de marfuri periculoase si toate informatiile necesare promovarii examenelor de obtinere a atestatelor rutiere (cursul de baza ADR colete si special..
310,00 lei 230,00 lei Fără TVA:219,05 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)