Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Lumină în pranayama - B. K. S. Iyengar

Lumină în pranayama - B. K. S. Iyengar
-75 %
Lumină în pranayama - B. K. S. Iyengar
Economisești: 29.10 lei
39.00 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Model: 9786068460215
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Cred că acest tratat, care preia mult din texte antice și clasice indiene, vă va oferi indicații lămuritoare despre reconcilierea diferitelor tipuri de medicină, de la acupunctură până la terapie prin atingere și sunete, în beneficiul mutual și reciproc al tuturor acestora. De asemenea, ne va învăța să respectăm acele elemente față de care ne‐am purtat cu mult dispreț – aerul, apa și lumina – fără de care viața nu poate exista.

În esență Yoga este o disciplină științifică și sistematică folosită pentru organizarea cu succes a tuturor energiilor și capacităților ființei umane în întregimea sa, atunci când vrea să atingă cea mai înaltă comuniune extatică cu realitatea cosmică sau cu Dumnezeu

Prāṇāyāma este un subiect vast cu potențial nelimitat. Este o disciplină psihosomatică pentru că explorează relația intimă dintre corp și minte. Poate să pară foarte simplă și ușoară, dar în momentul în care te apuci să practici îți dai seama repede că este o artă dificilă. Subtilitățile ei sunt prea puțin cunoscute și multe lucruri rămân de explorat. În trecut, scriitorii textelor despre Yoga erau mai preocupați de efectele prāṇāyāma‐ei decât de aspectele ei practice. Poate că acest lucru se datora faptului că prāṇāyāma era practicată la scară largă și majoritatea oamenilor o cunoșteau. Explicațiile efectelor ei ne oferă o idee despre experiențele lor, care sunt mai presus de cuvintele pe care le‐au folosit.

Prāṇāyāma este legătura care unește trupul și sufletul omului, este axul roții Yoga.

Yogachūdāmani Upaniṣad spune că prāṇāyāma este o cunoaștere superioară (mahā vidyā). Este calea regală către prosperitate, libertate și beatitudine.

Detalii
Autor B. K. S. Iyengar
Numar pagini 444

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore