Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Mistuiti - David Cronenberg

Mistuiti - David Cronenberg
-82 %
Mistuiti - David Cronenberg
Economisești: 32.00 lei
38.90 lei
6.90 lei
Fără TVA: 6.57 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734656585
  • : https://www.daffisbooks.ro/image/catalog/Produse/Pdf/Mistuiti.pdf
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

„Un roman tulburator, infricosator, palpitant” (Stephen King)

Mistuiti, fulminantul debut literar al lui David Cronenberg, ii aduce in prim-plan pe Nathan si Naomi, un cuplu modern de jurnalisti, a caror viata este atit de haotica, incit se intilnesc doar in hoteluri, cind drumurile li se intersecteaza. Ea scrie despre crime, el – despre interventii medicale speciale. Viata de cuplu le este mediata de internet, smartphone-uri, laptopuri si camere video. Cei doi au, de asemenea, in comun gustul pentru aventuri sexuale, in special cu subiectii articolelor la care lucreaza. In timp ce Naomi intervieveaza un celebru filosof francez suspectat ca si-ar fi ucis sotia si ar fi mincat parti din trupul ei, Nathan face un reportaj despre un tratament medical obscur pentru cancerul de sin, aplicat unei paciente superbe intr-o clinica din Budapesta. Acolo descopera ingrozit ca a contractat o boala venerica numita boala lui Roiphe si gindul ca trebuie sa-i explice totul lui Naomi il terorizeaza. Cautind un tratament, in minte i se iveste neincetat intrebarea „Ce s-o fi intimplat cu Roiphe?”, care deschide, aidoma unei chei, poarta spre o lume halucinanta, impregnata de erotism, in care virtualul pare sa submineze constant realitatea, o lume extrem de plastica, amintind de filmele regizorului Cronenberg.

„Odata cu aparitia romanului Mistuiti, Cronenberg intra in compania selecta a cineastilor care au scris si opere literare: cartea sa poate fi comparata cu memoriile luminoase ale lui Luis Bunuel, Ultimul meu suspin, cu confabulatia hilara a lui Werner Herzog din Conquest of the Useless sau cu romanul burlesc al lui Bruce Robinson, The Peculiar Memories of Thomas Penman.” (Will Self)

„Aceasta carte, originala pina in cel mai mic amanunt, avind anvergura si acuratetea poetica ale capodoperelor lui Nabokov, are puterea sa-l tulbure si sa-l dezarmeze pe cititor, dar si sa faca din el, in cele din urma, un complice absolut.” (Viggo Mortensen)

„Proza densa, aristocratica a lui Cronenberg este plina de detalii hi-tech, erotice, medicale… fiecare bit de informatie e incarcat de indecenta si ridicat la rangul de frumusete pervertita.” (Booklist)

Detalii
Autor David Cronenberg
Gen literar Literatura contemporana
Editura Polirom
Colectie Biblioteca Polirom
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 304
Tip coperta Paperback
Traducator Iulia Gorzo

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare