Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Nuvele - Ioan Slavici

Nuvele - Ioan Slavici
3 + 1 Gratis
Nuvele - Ioan Slavici
11,00 lei
  • : In stoc
  • Producator: Andreas
  • Model: 9786068271187
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Plasata în colectia "Clasici Români", cartea de fata se alatura celorlalte, care valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama. Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar, dar si o valoare perena, ce strabate timpul si care, prin repetitie, constanta se pastreaza în constiinta unei comunitati. Desfasurarea existentei în cercul strâmt între viata si moarte pastreaza constiinta treaza unui popor, a unei natiuni în concertul culturii universale. 

Colectia "Clasici Români" nu face altceva decât sa reînvie câteva dintre cele mai importante creatii artistice ale celor ce au plasat valorile nationale în context universal si sa refaca astfel geneza si moartea, pentru a se pastra vie viata spirituala. 

Volumul Moara cu noroc si alte nuvele semnate de Ioan Slavici, prin structura lui, cuprinde nuvelele cunoscute ale scriitorului, dupa cum urmeaza: "Moara cu noroc" (1881), "Budulea Taichii" (1880), "Popa Tanda" (1875), "Scormon" (1881) si "Padureanca", grupând cinci texte epice. 
De asemenea, cartea cuprinde repere bibliografice, unde sunt evidentiate câteva dintre cele mai importante momente ale vietii si creatiei lui Ioan Slavici ilustrate cu imagini sugestive si chiar cu pagini de manuscris. 

Grafica este în acord cu întreg continutul cartii, descoperindu-se cu fiecare pagina migala si talentul de artizan, care strabat timpul si reusesc sa-l învinga. 

Creatia lui Ioan Slavici este una impresionanta prin numarul de titluri de opere epice. Nuvelistica sa este una ce plaseaza lumea satului ardelenesc în centrul atentiei lectorului. (Prof. Victor Drujinin)

Detalii
AutorIoan Slavici
Gen literarBibliografie scolara
EdituraAndreas
ColectieClasici romani
FormatH: 20cm | l: 13cm
Numar pagini336
Tip copertaPaperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
Livrare in Europa
20 Euro
> vezi țările