Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Pachet Addison Cooke (3 vol.) - Jonathan W. Stokes

Pachet Addison Cooke (3 vol.) - Jonathan W. Stokes
NOU -25 %
Pachet Addison Cooke (3 vol.) - Jonathan W. Stokes
Economisești: 30,07 lei
120,30 lei
90,23 lei
Fără TVA: 85,93 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9789731287188
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Vol. 1 - Addison Cooke şi comoara incaşilor

Addison Cooke are doisprezece ani, merge la şcoală în fiecare zi şi i se pare că viaţa lui este superplicticoasă. Nu e corect deloc: mătuşa şi unchiul lui, cercetători de faimă mondială, călătoresc până la capătul lumii în căutare de comori ascunse, iar Addison nu face decât să meargă la şcoală şi înapoi acasă… Din fericire pentru Addison, aventurile nu-i ocolesc niciodată pe cei din familia Cookes. După ce unchiul său, plecat în expediţie în America de Sud, dezgroapă primul indiciu incaş pentru a găsi un tezaur străvechi, acesta este răpit de membrii unei organizaţii obscure, aflată pe urmele comorii. Răufăcătorii au nevoie de unchiul lui Addison pentru a descifra indiciile străvechi ale incaşilor, care le vor da acces la bogăţiile lor fabuloase.

Există oare vreo cale de a-i păcăli pe bandiţi şi de a sparge codul comorii, înainte de a fi prea târziu? Addison şi prietenii lui vor porni la drum în America de Sud, unde îi aşteaptă o sumedenie de primejdii, capcane, curse cu maşini, totul pentru a-şi salva unchiul şi a recupera comoara străveche din mâinile răufăcătorilor.

Fanii seriei Vânătorii de comori, de James Patterson şi Chris Grabenstein, apărută la Corint Junior, vor fi cu siguranță încântaţi de noile aventuri ale lui Addison Cooke, demn urmaş al lui Indiana Jones prin curajul şi isteţimea lui.


Vol. 2 Addison Cooke și mormântul lui Genghis-Han

In aceasta noua aventura superhaioasa, Addison Cooke si prietenii lui reusesc sa scape de gangster si de capcane in cursa lor dupa legendara comoara pierduta a lui Genghis-han. Nimic mai potrivit pentru fanii lui Indiana Jones sau ai seriei Vanatorii de comori, de James Patterson, aparuta de asemenea la Editura Corint Junior! Atunci cand matusa si unchiul lui Addison ajung sa fie implicati, impotriva vointei lor, intr-un plan banditesc de a invada mormantul celebrului conducator mongol Genghis-han, baiatul si prietenii lui se trezesc inca o data in mijlocul unui jaf international de multe mii de dolari. Inarmati doar cu istetime si sete de aventura, ei calatoresc de-a lungul Asiei in incercarea de a salva familia lui Addison si de a nu lasa comoara sa cada in mainile cui nu trebuie.


Vol. 3 Addison Cooke şi inelul destinului

... sala de bal era de-a dreptul fastuoasă, ticsită cu sute de mese cu spectatori în ținute elegante. Bărbați în fracuri și femei în rochii de bal alunecau vesel pe ringul de dans. Jurații îi priveau de la estradă și le notau performanța pe foi de punctaje.
 
În spatele estradei, Addison zări ce căuta de fapt: ieșirea de urgență. Addison, Molly, Eddie și Raj se strecurară printre mesele spectatorilor, încercând să se piardă în mulțime.
 
Când privi peste umăr, Addison îl zări pe Ivan dându-l la o parte fără menajamente pe gardianul de la intrarea în sală, iar în urma lui își făcură apariția Colectivul și o patrulă de politiști mustăcioși și mult prea zeloși.
 
Cele două grupuri se răsfirară în direcții diferite prin marea de spectatori. Oamenii lui Ivan se împrăștiară în partea stângă a impresionantei săli, iar polițiștii, în cea dreaptă.
 
— Floare la ureche, le șopti Addison alor săi. O să ieșim pe unde am intrat. Era planul perfect. Doar că, în scurt timp, uriașii Yunus și Osman își făcură și ei apariția în sala de bal și rămaseră proțăpiți în ușă, blocându-le ieșirea.
 
Addison înghiți în sec și își îndreptă din nou atenția înspre ieșirea de urgență aflată în celălalt capăt al ringului de dans. Îi strânse pe ai săi lângă el:
 
— Tăblița e la Molly și trebuie s-o scoată pe ușa aia.
 
— De ce eu? întrebă Molly, cu ochii pe polițiștii care-i căutau de zor.
 
— Fiindcă, dintre noi, tu ești singura care chiar știe să se bată.
 
— Păi, și cum facem asta? întrebă Raj, frângându-și mâinile în continuare albastre.
 
— Trebuie să le distragem atenția de la Molly, zise Addison.
 

Cu orice preț. Eddie, Raj, știți foarte bine ce înseamnă asta...
Detalii
Autor Jonathan W. Stokes
Gen literar Literatura Universala
Editura Corint
Colectie Corint Junior
Format 13x20 cm
Numar pagini 1342
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare