Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Pachet Eiji Yoshikawa

Pachet Eiji Yoshikawa
-24 %
Pachet Eiji Yoshikawa
Economisești: 28,95 lei
113,24 lei
85,67 lei
Fără TVA: 85,67 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: DAF - 4011
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Taiko ( 2 volume ) - Eiji Yoshikawa


Taiko este o amplă frescă istorică în care sînt urmărite vieţile unor personaje cu un impact semnificativ asupra destinului ţării lor. Spre mijlocul secolului al XVI-lea, odată cu prăbuşirea shogunatului Ashikaga, Japonia se transformase într-un uriaş cîmp de luptă. Seniorii rivali concurau pentru supremaţie, dar dintre ei s-au evidenţiat trei mari personalităţi, mînate de aceeaşi pasiune de a controla şi unifica Japonia: Nobunaga – repezit, decis, brutal, Hideyoshi – încrezător, subtil, complex, şi Ieyasu – calm, răbdător, calculat. Filosofiile lor divergente au fost îndelung rememorate de cultura tradiţională japoneză. Furia lui Nobunaga şi fatala aroganţă a lui Yoshimoto „cel cu dinţi negri“, jalnica prăbuşire a Casei Takeda, istoria dispreţuitului Mitsuhide, cel care şi-a trădat stăpînul, sînt doar cîteva dintre firele care alcătuiesc ţesătura romanului. Dar Taikoeste, în primul rînd, povestea modului în care un singur om a transformat o întreagă naţiune. Cu scenele sale de fast şi violenţă, cu trădările şi sacrificiile de sine, cu tandreţea şi sălbăticia lui, Taiko este un roman care îmbină spectacolul panoramic al unei epopei de Kurosawa cu o vie evocare a Japoniei feudale.

Musashi. Roata Vol I- Eiji Yoshikawa


Romanul Musashi a inspirat sapte ecranizari celebre, doua seriale de televiziune si numeroase puneri in scena.

Romanul Musashi, povestea lui Miyamoto Musashi, cel mai faimos samurai din istoria civilizatiei nipone, este o saga in buna traditie a literaturii japoneze.
O poveste vie, subtila si imaginativa, pusa in scena prin personaje memorabile, multe dintre ele cunoscute figuri istorice.

Musashi. Poarta Vol II - Eiji Yoshikawa


Romanul Musashi a inspirat sapte ecranizari celebre, doua seriale de televiziune si numeroase puneri in scena.

„In clipa in care isi dadu seama ca atinsese virful, vointa sa incordata plesni ca o coarda de arc. Pe culme, vintul ii biciuia spatele cu nisip si pietre. Aici, la hotarul dintre cer si pamint, Musashi simti o bucurie de nedescris umflindu-i pieptul, umplindu-i intreaga fiinta. Spiritul omului si spiritul muntelui savirseau mareata opera a procrearii in imensa intindere a naturii, in zori. Invaluit de un extaz divin, dormi somnul pacii.”

Detalii
Autor Eiji Yoshikawa
Editura Polirom

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare