Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Pachet povesti din suflet de copil - RUXANDRA ORGA-DUMITRIU

Pachet povesti din suflet de copil - RUXANDRA ORGA-DUMITRIU
-20 %
Pachet povesti din suflet de copil - RUXANDRA ORGA-DUMITRIU
Economisești: 17.20 lei
86.00 lei
68.80 lei
Fără TVA: 65.52 lei
  • : In stoc
  • Model: RUX-1
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

O CĂLĂTORIE ÎN LUMEA CALITĂȚILOR ȘI A DEFECTELOR Povesti din suflet de copil

Încurajată de nerăbdarea cu care mulți copii care au citit „Povestiri din suflet de copil” i-au transmis că așteaptă următoarea carte, Ruxandra a avut o idee extrem de inspirată, și anume să continue aventurile în Lumea Calităților și a Defectelor. Plecând de la „Bunătatea și Răutatea”, povestirea în care, în timpul somnului, ajunsese pentru prima dată în acea lume surprinzătoare, i-a schimbat finalul: în loc să se trezească, Ruxandra își dorește să mai stea acolo încă o lună.

S-a născut astfel cartea O CĂLĂTORIE ÎN LUMEA CALITĂȚILOR ȘI A DEFECTELOR, o culegere de 20 de povestiri ale acestei capodopere educative, scrisă la 12 ani și minunat ilustrată de Radu Marți, cu titluri precum „Adevărul și Minciuna”, „Generozitatea și Zgârcenia”, „Loialitatea și Trădarea, „Prietenia și Dușmănia”, „Recunoștința și Nemulțumirea”, „Hărnicia și Lenea” etc. Ruxandra are parte de numeroase aventuri, ai căror protagoniști sunt diverse calități și defecte, personificate sub forma unor copii (în cele mai multe cazuri), prezentate în antiteză și caracterizate inspirat prin intermediul acțiunilor pe care fiecare dintre ei le inițiază. Multe întâmplări au loc în școală, inspirate din situații reale cu care Ruxandra s-a confruntat, ceea ce le conferă o notă de autenticitate și realism, astfel încât mesajele vor fi ușor de asimilat de către cititori. Invariabil, către finalul fiecărei povestiri, defectul realizează că atitudinile lui sunt greșite și își dorește să se schimbe.

Vă invităm pe toți să pășiți pe un tărâm special – Lumea Calităților și a Defectelor – care va uimi prin întâmplările și personajele întâlnite, dar și prin faptul că sunt atât de asemănătoare cu oamenii de care ne izbim în viața de zi cu zi! Prin urmare, copiilor le va fi extrem de facil să recunoască o calitate sau un defect la cei din jur și vor ști cum este bine să procedeze în diverse situații. Mai ales că sfaturile vin de la suflet și minte de copil către suflet și minte de copil... Povesti din suflet de copil


Cât de fascinați vor fi copiii voștri, dragi părinți, să le citiți povestioarele din cartea Ruxandrei sau să-i asculte glasul dulce care îi va purta într-o lume de basm, din care vor învăța ce înseamnă bunătatea, compasiunea, dreptatea, curajul, altruismul, generozitatea și alte valori care să le modeleze spiritul așa cum fiecare părinte își dorește pentru copilul său!

Imaginați-vă cum vor adormi copiii ascultând, pe un fond muzical liniștitor, întâmplările nemaiauzite ale celor doi frați nedespărțiți, ale delfinului si rechinului, ale turturicii Mi, asistând la transformarea Răutății în Bunătate și a Furiei în Calm, la exemplele de generozitate, dreptate și altruism care le vor încânta sufletele și îi vor incita la a deveni mai buni, mai generoși, mai drepți, mai creativi, mai încrezători în ei înșiși! Pentru că toate povestioarele sunt izvorâte din suflet de copil pentru suflete de copii!

Dulciurile sunt întotdeauna un cadou agreat de copii, dar care se evaporă în câteva zile, însă O CARTE POATE INSPIRA ȘI MOTIVA PE VIAȚĂ! Iar cartea Ruxandrei are toate atuurile în direcția asta!

Cartea și audiobook-ul conțin 21 de povestioare MI-NU-NA-TE scrise de Ruxandra între 8 și 11 ani în care, FĂRĂ EXCEPȚIE, veți afla, deopotrivă copii și adulți, ceva care o să vă atingă sufletul, o să vă aprindă imaginația sau o să vă îndrume pe calea bunătății, iubirii, adevărului și dreptății.

„Nicicând nu este Raiul mai aproape de noi decât atunci când harul inspirației divine coboară într-un suflet fericit de copil! Citind cartea „Povestiri din suflet de copil” a Ruxandrei Orga-Dumitriu, parcă am fost martorul lecturării unui hrisov de înger aducător de vești bune și speranță taumaturgică. Pentru câteva ore am redevenit copilul frumos și plin de iubire pentru toate făpturile lui Dumnezeu și, de atunci, îmi simt inima cuprinsă de o stare profund pacificatoare, ca și când aș fi atins deja luminile măiestre ale raiului.

Fericită este familia în care se naște un astfel de copil și binecuvântat este viitorul unui neam în care există astfel de vlăstare pline de exuberanță și curaj creator!”


Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore