Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Pachet Uciderea Comandorului - Haruki Murakami + 17 - Kenzaburo Oe

Pachet Uciderea Comandorului - Haruki Murakami + 17 - Kenzaburo Oe
Transport Gratuit -15 %
Pachet Uciderea Comandorului - Haruki Murakami + 17 - Kenzaburo Oe
Economisești: 16,95 lei
116,85 lei
99,90 lei
  • Stock: În Stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: DAF - 32
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 99 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Uciderea Comandorului - Volumul I - Haruki Murakami

Un roman despre singurătate, război şi artă, o carte uimitoare a unuia dintre cei mai mari scriitori contemporani, dar şi un omagiu adus Marelui Gatsby…

 

Un pictor în vîrstă de treizeci și șase de ani de-abia divorțat se mută într-o casă singuratică și izolată de oraș, pe vîrful unui munte, pe care i-o încredințează un amic, fiul celebrului pictor nihonga Tomohiko Amada. Boemă, cu grădină și-n mijlocul pădurii, casa pare locul ideal ca tînărul pictor să o ia de la capăt, nefăcînd altceva decît să picteze și încercînd să lase în urmă criza de inspirație. Numai că, la scurtă vreme după ce hotărăște să renunțe la tablourile pe care le pictează pentru bani, primește în schimbul unei sume uriașe o comandă de portret din partea unui personaj misterios. Acesta din urmă se conturează ca o apariție deloc întîmplătoare în viața pictorului. Așa cum nu pare să fie întîmplător nici momentul cînd pictorul găsește, înfășurat în hîrtie și ascuns privirii tuturor, un tablou straniu aparținînd stăpînului casei, înfățișînd scene bizare inspirate din opera lui Mozart, Don Giovanni.

 

Uciderea Comandorului - Volumul II - Haruki Murakami

Un pictor încă tînăr și de-abia divorțat se mută într-o casă singuratică și izolată, pe vîrful unui munte, pe care i-o încredințează un amic, fiul celebrului pictor nihonga Tomohiko Amada. Boemă, cu grădină și la marginea pădurii, casa pare locul ideal ca tînărul pictor să o ia de la capăt, nefăcînd altceva decît să picteze și încercînd să lase în urmă criza de inspirație. Numai că, la scurtă vreme, oamenii pe care îi întîlnește și lucrurile pe care le descoperă aici îl fac să pătrundă pe un tărîm în care nimic nu este întîmplător, un sistem de corelații și semne, unde răspunsurile vin pe căi nebănuite, unele fără nici o legătură cu lumea în care trăim. La capătul a ceea ce pare aproape o călătorie inițiatică, viața tînărului pictor ia o turnură cu totul neașteptată.

 

17 - Kenzaburo Oe

Premiul Nobel pentru Literatura 1994

Protagonistul din 17, un adolescent timid care nu pare sa aiba alta preocupare decit exercitiul solitar al masturbarii, se trezeste prins intr-un virtej de intimplari care il apropie de o grupare politica de extrema dreapta. Asa incepe o calatorie initiatica de regasire a identitatii – aceea de activist si asasin. Autorul ne ofera o poveste alerta in care se regasesc mai multe mize importante si relevante pentru societatea contemporana, precum legatura dintre pornirile sexuale si politica, conflictul dintre eul privat si cel public, violenta sau extremismul. Romanul 17 este inspirat de cazul real al adolescentului Yamaguchi Otoya, care l-a asasinat pe liderul Partidului Socialist Japonez in 1960, apoi s-a sinucis, dupa trei saptamini, in inchisoare.

Detalii
Autor Haruki Murakami
Gen literar Literatura contemporana
Editura Polirom
Numar pagini 896
Tip coperta Paperback

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Pachet Uciderea Comandorului - Haruki Murakami + 17 - Kenzaburo Oe

x 1

49,95 lei

x 1

49,95 lei

17 - Kenzaburo Oe

x 1

16,95 lei

Products total:
116,85 lei
Bundle total:
116,85 lei 99,90 lei