Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Povestea lui Slither - Joseph Delaney

Povestea lui Slither - Joseph Delaney
-30 %
Povestea lui Slither - Joseph Delaney
Economisești: 10,47 lei
34,90 lei
24,43 lei
Fără TVA: 23,27 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9789731287263
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

La Corint Junior lansăm cea de-a unsprezecea poveste de groază din Cronicile Wardstone ale lui Joseph Delaney, Povestea lui Slither, a lui Joseph Delaney.

Mă numesc Slither și, înainte ca povestea mea să se încheie, o să aflați de ce… Departe de Comitatul apărat de Vraci, Slither chinuiește oamenii, ghiftuindu-se cu sângele lor în timp ce ei dorm. Dar un fermier disperat are nevoie de Slither ca să le salveze viețile celor două fiice mai mici ale sale. În schimb, bestia o poate lua pe fiica mai mare, Nessa, și să facă ce dorește cu ea… Promisiunea lui Slither îl poartă într-o călătorie primejdioasă, unde dușmanii pândesc la fiecare cotitură. Printre dușmani se află și Grimalkin, înspăimântătoarea vrăjitoare asasină…

JOSEPH DELANEY este un fost profesor de engleză care locuiește în Lancashire, Marea Britanie. Are trei copii și șapte nepoți, și este un orator desăvârșit, gata oricând să participe la conferințe sau lansări și prezentări de carte în biblioteci și librării. Casa lui se află în inima teritoriului duhurilor, iar în satul său sălășluiește un duh rău, numit Cel-care-îți-bate-la-ușă, care a fost însă imobilizat sub treapta unei case de lângă biserică.

Cele mai multe locuri din Cronicile Wardstone sunt inspirate de geografia din Lancashire. Iar ideile pentru întâmplările povestite vin de multe ori din poveștile și legendele locale despre fantome.

Detalii
Autor Joseph Delaney
Gen literar Povesti
Editura Corint
Colectie Corint Junior
Format H: 16.5cm | l: 12cm
Numar pagini 352
Tip coperta Hardcover

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare