Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Ragdoll. Ultima ta zi - Daniel Cole

Ragdoll. Ultima ta zi - Daniel Cole
-62 %
Ragdoll. Ultima ta zi - Daniel Cole
Economisești: 24,10 lei
39,00 lei
14,90 lei
  • : In stoc
  • Producator: Trei
  • Model: 9786067199284
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

BEST SELLER INTERNAȚIONAL

Primul roman din seriDetectiv William Fawkes

Uthrilleexceional, care-țtaie răsuflarea.” - M. J. Arl i d g e

„Pentrfanii lui Robert Galbraith și ClarMackintosh.” - Library Journal

William Fawkes, un detectiv controversat căruia i se spune Lupul, tocmai s-a întors la post să preia o anchetă incitantă, după ce fusese sus­pendat pentru agresarea unui suspect.

Când fosta sa parteneră, agenta Emily Baxter, îl cheamă la locul unei crime, Fawkes e sigur că acesta este cazul pe care îl aștepta: cadavrul este alcătuit din părți dezmem­brate aparținând trupurilor a șase victime, cusute laolaltă ca o păpușă de cârpe – presa îl numește Ragdoll.

Fawkes primește misiunea de a afla cine sunt victimele, dar ancheta ia o turnură neașteptată și riscantă când fosta sa soție primește o listă cu șase nume și datele la care Ucigașul Ragdoll plănuiește să atace.

Iar ultimul nume de pe listă este Fawkes.

Vor reuși Fawkes și Baxter să prindă cri­minalul și să salveze următoarele victime, când fiecare mișcare le este urmărită?

“Cu un ritm susținut, romanul de debut al lui Cole, deși spune o poveste macabră, e impregnat de mult umor negru și aduce un suflu nou genului polițist britanic.” - Library Journal

“O lectură incitantă, de o complexitate psihologică aparte.” – Booklist

“Un roman de debut foarte puternic. Cole folosește tensiunea tot mai intensă și misterul din jurul identității criminalului pentru a crea o poveste care te prinde de la prima pagină.” - Publishers Weekly

Daniel Cole a fost paramedic și a lucrat pentru Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals și pentru Royal National Lifeboat Institution. Locuiește în Bournemouth, Anglia.

Tradus în peste 30 de limbi, Ragdoll. Ultima ta zi este romanul său de debut și este considerat cel mai nou și mai incitant brand din crime fiction. Autorul a primit deja oferta pentru adaptarea TV a seriei Detectiv William Fawkes, considerată „alertă” și „excepțională”.

Detalii
AutorDaniel Cole
Gen literarLiteratura conemporana
EdituraTrei
ColectieFiction Connection
FormatH: 20cm | l: 13cm
Numar pagini456
Tip copertaPaperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
Livrare in Europa
20 Euro
> vezi țările