Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Romanii in goana dupa happy-end - Bogumil Luft

Romanii in goana dupa happy-end - Bogumil Luft
-66 %
Romanii in goana dupa happy-end - Bogumil Luft
Economisești: 18.95 lei
28.85 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734625468
  • : https://www.daffisbooks.ro/image/catalog/Produse/Pdf/Romanii%20in%20goana%20dupa%20happy-end.pdf
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Volumul Romanii in goana dupa happy-end, recenzat elogios in presa poloneza, s-a bucurat de succes si a facut obiectul unor lansari si dezbateri atit la Varsovia, cit si la Cracovia sau Poznan.

Mostenirea postsovietica, lupta impotriva complexelor, traditia multinationala si relatiile complicate cu vecinii. Romanii in goana dupa happy-end este o poveste cu o intriga complexa despre intilnirea a doua popoare – polonez si roman –, precum si despre moldoveni, care incearca sa-i ajunga din urma. Peste treizeci de ani de intilniri si experiente ale autorului – ziarist, publicist si diplomat, fost ambasador al Republicii Polone in Romania si Moldova – au dat roade intr-o minunata si foarte personala poveste despre tari inca prea putin cunoscute in Polonia.

„Luft este un autor special. A fost ambasador al Republicii Polone in Romania, apoi in Moldova. Stapineste excelent problematica acestor doua tari, minuieste in mod stralucit condeiul si este un observator ager si patrunzator. Romania il fascineaza si din motive personale, fapt care face ca lectura acestei carti sa fie si mai agreabila. Se poate observa de asemenea lesne cit de mult s-a schimbat parerea autorului despre intrebarile clasice ale epocii postcomuniste. Romania si Moldova sint doua tari ale unui singur popor, crunt injumatatit de istorie. Istoria Romaniei citita in paginile eseului lui Luft e ca un drog – da dependenta.” (Adam Michnik)

Detalii
Autor Bogumil Luft
Gen literar Memorii si jurnale
Editura Polirom
Colectie Ego-grafii
Format H: 18.5cm | l: 12cm
Numar pagini 280
Tip coperta Paperback
Traducator Ana Maria Luft

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare