Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Secolul rosu - Vladimir Fedorovski, Alexandre Adler

Secolul rosu - Vladimir Fedorovski, Alexandre Adler
-15 %
Secolul rosu - Vladimir Fedorovski, Alexandre Adler
Economisești: 4,13 lei
27,50 lei
23,37 lei
Fără TVA: 22,26 lei
  • : In stoc
  • Producator: Corint
  • Model: 9786067930405
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Editura Corint și Colecția Corint Istorie vă invită la o analiză amănunțită a evenimentelor și schimbărilor întâmpinate în ultimul secol de Federația Rusă, prin opiniile a doi dintre cele mai interesante personalități ale culturii contemporane. Secolul roșu: de la revoluția bolșevică la Putin este o carte de non-ficțiune care se adresează adulților.


De la revoluția bolșevică la Războiul Rece, de la perestroika la venirea la putere a lui Vladimir Putin, Rusia a cunoscut în secolul al XX-lea evenimente decisive, cu repercusiuni geopolitice majore. În ce fel am putea judeca oare anii cruciali care au determinat una dintre cele mai mari schimbări din istorie?

Pentru a scoate în evidență trecutul și pentru a decripta provocările pe care Federația Rusă le are de înfruntat, doi oameni, ambii intens marcați de „secolul roșu”, își împartășesc experiența și analizează fenomenul. Unul dintre aceștia, Vladimir Fédorovski, diplomat rus, a cunoscut sistemul totalitar din interior și a participat la distrugerea sa; celălalt, Alexandre Adler, intelectual francez, sedus inițial de comunism, a sfârșit prin a-și pierde iluziile din tinerețe. Două itinerare și două puncte de vedere, uneori convergente, alteori divergente, care analizează dintr-o perspectivă nouă liderii și angrenajele politice ale „secolului roșu”, care examinează fără rezerve Rusia de ieri și de astăzi.
Detalii
Autor Vladimir Fedorovski, Alexandre Adler
Gen literar Istorie
Editura Corint
Colectie Istorie
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 234

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
2-3 zile lucratoare