Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Sfarsitul singuratatii - Benedict Wells

Sfarsitul singuratatii - Benedict Wells
-74 %
Sfarsitul singuratatii - Benedict Wells
Economisești: 28.05 lei
37.95 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734666225
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Jules şi cei doi fraţi ai săi mai mari, Marty şi Liz, sînt nişte copii foarte diferiţi unul de celălalt, însă un unic eveniment tragic îi uneşte. Crescuţi într-un mediu perfect, aproape idilic, ei vor pierde această viaţă liniştită în urma unui accident în care le mor amîndoi părinţii. Deşi trimişi la acelaşi internat, fiecare o apucă pe calea sa, îndepărtîndu-se şi pierzînd legătura cu ceilalţi. Mai ales Jules, odinioară un munte de încredere în propriile forţe, se retrage acum în lumea viselor şi a fanteziei. Singura prietenie din viaţa lui i-o poartă misterioasei Alva, dar nu-şi va da seama ce înseamnă pentru el decît ani buni mai tîrziu. Cînd Jules o reîntîlneşte pe Alva ca adult, pare că cei doi vor putea recupera timpul pierdut. Însă trecutul revine cu toate fantomele lui şi este de neoprit.


„Benedict Wells a îndrăznit să scrie despre un subiect tulburător, pe care-l stăpîneşte fără cusur. Vocea lui narativă e calmă, la răstimpuri melancolică. Imaginile sînt puternic schiţate, iar conturul personajelor nu are trăsături inutile.” (St. Galler Tagblatt)

„Cel mai bun roman de John Irving care n-a fost scris de John Irving. Wells creează personaje credibile, poveşti de dragoste cu fundal psihologic fascinant şi scene de neuitat.” (Der Tagesspiegel)

„Deşi e abia trecut de treizeci de ani, Benedict Wells scrie ca un profesionist, înţelept şi plin de dragoste faţă de personajele sale.” (Literatur Spiegel)

„Povestea pe care o spune Wells este uimitoare, aproape un basm.” (Frankfurter Allgemeine Zeitung)
Detalii
Autor Benedict Wells
Gen literar Literatura contemporana
Editura Polirom
Colectie Biblioteca Polirom
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 320
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare