Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Și animalele au sentimente? - David Rice

Și animalele au sentimente? - David Rice
-66 %
Și animalele au sentimente? - David Rice
Economisești: 19.10 lei
29.00 lei
9.90 lei
Fără TVA: 9.43 lei
  • : In stoc
  • Model: 9789738471771
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Au animalele sentimente? Până mai ieri, cei mai mulţi oameni de ştiinţă nu credeau acest lucru. Ei credeau că animalele se comportă instinctiv şi, prin urmare, ele nu simt fericirea sau tristeţea, nici bucuria de-a trăi.

Oamenii de ştiinţă şi-au schimbat părerea în zilele noastre.

Una dintre cele mai bune metode de a învăţa despre animale este aceea de a le urmări comportamentul îndeaproape, o lungă perioadă de timp. În continuare vom prezenta câteva poveşti adevărate, din care am putea vedea că animalele au sentimente la fel ca şi oamenii. Sau poate că acestea sunt doar exemple de comportament instinctual? Voi ce credeţi?

Devotamentul părintesc înseamnă iubirea şi grija pe care un părinte le arată copiilor săi, prin faptul că îi hrăneşte, îi protejează, îi mângâie şi îi învaţă.

O barză femelă îşi creştea puii într-un cuib, pe acoperişul unei clădiri din Danemarca. Clădirea a luat foc dar barza a refuzat să-şi abandoneze copiii. Când focul s-a apropiat, ea şi-a acoperit puii ca să-i protejeze şi a început să bată cu disperare din aripi, încercând să ţină fumul departe. Focul a fost în cele din urmă stins, mama barză era neagră de fum şi de funingine, dar puii ei erau în siguranţă.

Detalii
Autor David Rice
Numar pagini 31

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
11.90 Lei
24-48 ore