Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Snoave si Basme - Petre Ispirescu

Snoave si Basme - Petre Ispirescu
-25 %
Snoave si Basme - Petre Ispirescu
Economisești: 3.50 lei
14.00 lei
10.50 lei
Fără TVA: 10.00 lei
  • : In stoc
  • Producator: Andreas
  • Model: 9786068271392
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

"Cel ce a scris aceasta carticica si al carui nume s-a tot pitit pâna acuma sub modestul titlu de Culegatorul tipograf, pâna când în sfârsit meritele sale literarii, de toti recunoscute, ne-au facut sa-l silim acum pentru întâiasi data a se da în vileagul publicitatii, cel ce a scris aceasta carticica, zic, mi-a facut onoarea si placerea de a ma consulta adesea asupra alegerei faptelor, pe care voia sa le povesteasca într-însa. I-a dat în minte d-lui. P. Ispirescu bunul gând de a lamuri pe cei din cititorii români, care nu sunt tocmai carturari adânci, asupra unei multimi de nume, de cuvinte si de zicatori straine, pe cari în timpul de acum le întrebuinteaza mereu scriitorii nostri, prin gazete si prin felurite carti.

"Ce va sa zica un Hercule, un Prometeu, un Anfitrion? Ce fel de poama va fi Marul discordiei? Ce fel de lighioana sa fie Chimera? Ce croiala mai osebita sa fi avut Urechile lui Midas? Si multe altele de felul acesta."
Iata ce vor fi zicând în sinesi multi din cei ce citesc toata ziua, prin ziare si carti, nume si cuvinte de acestea, care desigur trebuie sa aiba si ele vrun înteles.

Detalii
Autor Petre Ispirescu
Gen literar Literatura universala
Editura Andreas
Colectie Piticul cu povesti
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 192
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
fan courier
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare