Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Tartarin din Tarascon - Alphonse Daudet

Tartarin din Tarascon - Alphonse Daudet
-25 %
Tartarin din Tarascon - Alphonse Daudet
Economisești: 3.25 lei
13.00 lei
9.75 lei
Fără TVA: 9.29 lei
  • : In stoc
  • Producator: Andreas
  • Model: 9786067651065
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 149 LEI
DREPT DE RETUR GRATUIT IN 30 DE ZILE

Din pãcate, nu e usor sã gãsesti cãrti pentru cei mici, care sã fie de calitate, mai ales bune de citit în vacantã, cu personaje remarcabile, pline de umor, alãturi de care poti deveni, la rându-ti, erou. Sã încercãm sã ne înveselim si sã ne întoarcem la o lucrare clasicã: „Tartarin din Tarascon“.


Apãrutã în 1872, cartea lui Alphonse Daudet (1840-1897) „Tartarin din Tarascon“ sau „Uimitoarele aventuri ale lui Tartarin din Tarascon“, este prima din seria de aventuri ale unui personaj ce nu pare a avea însusirile unui erou, dar care, cu sigurantã, viseazã la glorie: „Tartarin pe Alpi“ (1835), „Port-Tarascon“,  „Ultimele aventuri ale ilustrului Tartarin“ (1890).


Tartarin din Tarascon ne îndeamnã sã fim plini de curaj, sã facem fapte deosebite, pentru a fi respectati si admirati de cãtre cei din jur.


Aceastã scriere impresioneazã în mod deosebit, pentru cã este vorba despre povestea unui om curajos, mereu în cãutare de noi fapte pline de curaj, un om care trece usor peste clipele de încercare, ce are multi prieteni, iar dusmani, mai deloc, un om iubit si apreciat.


Detalii
Autor Alphonse Daudet
Gen literar Literatura Universala
Editura Andreas
Colectie Piticul cu povesti
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 144
Tip coperta Paperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
14.90 Lei
2-3 zile lucratoare