Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Toate produsele

La fel cum odinioara pelerinii se imbarcau spre zari necunoscute in cautarea unor tinuturi paradiziace, in zilele noastre grupuri de adepti plini de speranta urmeaza falsi guru, inselati de promisiunea ca vor ajunge sa cunoasca beatitudinea unor tinuturi spirituale inaccesibile muritorilor de rind. ..
26.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Ted Fullilove, zis si Domnul Arahida, nu e ca alti absolventi de Ivy League. Imparte apartamentul cu Goldfarb, pestisorul lui cu baterii, doarme intr-un pat plin cu carnetele galbene mizgalite cu ceva ce spera ca va fi urmatorul Mare Roman American si isi petrece ultimele zile ale administratiei Car..
32.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
La aproape cincisprezece ani de la aparitia romanului Simion liftnicul, Petru Cimpoesu ne face cunostinta cu Celalalt Simion, intr-o poveste plina de surprize si umor. Umorul insa nu mai este unul tolerant, ci a devenit sarcastic si, pe alocuri, necrutator. Intre timp, „tranzitia” s-a incheiat, dar ..
26.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Numele Adrianei Saftoiu este prezent in constiinta publica si a specialistilor mass-media mai ales datorita profesionalismului prin care s-a remarcat in anii cind a fost consilier prezidential si purtator de cuvint al Presedintelui Romaniei. Insemnarile sale din jurnal, completate cu numeroase amint..
33.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
„Un mare roman de dragoste, sau o carte indrazneata si impudica?” (L’Express)In iarna anului 1980, in Paris, un barbat se urca nici el nu stie cum intr-un Citroën si vede pe scaunul din fata o fetiscana de cincisprezece ani, imbracata elegant, care se agita si urla la cei din masina. Fascinanta feti..
24.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Ghidul de conversatie roman-croat / croat roman constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii...
49.00 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Ion Ianosi reconstituie in Internationala mea. Cronica unei vieti o epoca zbuciumata, dar si traseul unui destin cultural mai putin obisnuit. Titlul volumului trimite, pe linga optiunea comunista din tinerete, la apartenenta multipla a autorului (evreu maghiar, vorbitor si de germana si rusa, dar c..
88.00 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Joaca preferată este prima carte prin care celebrul cîntăreţ Leonard Cohen se anunţă ca romancier. Tipic prin elementele autobiografice, romanul iese din normele convenţionale datorită modului în care autorul concepe „joaca” personajelor sale. Detalii reale compun circumstanţe fictive, figurile femi..
19.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Yann Martel este autorul bestsellerului Viata lui PiIn Lisabona anului 1904, tinarul Tomas descopera un jurnal vechi. Acesta lasa sa se intrevada existenta unui artefact extraordinar care – daca va fi gasit – va redefini istoria. La volanul unuia dintre primele automobile aparute in Europa, tinarul ..
34.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Nesupunere si contestare in Romania comunista. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Volumul X, 2015 Inca de la instaurarea comunismului in Romania au existat reactii de opozitie fata de noul regim. Daca pentru primii ani sint documente care ilust..
38.48 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Pe 3 octombrie 1895, boierul moldovean Dimitrie Ghika-Comanesti si fiul sau Nicolae plecau de la Trieste intr-o expeditie in Africa Orientala. Isi propusesera sa vineze animale salbatice si sa se intoarca acasa cu trofee, dar si sa adune informatii stiintifice despre regiuni mai putin explorate pina..
34.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Romanul Omida demonstrează, o dată în plus, virtuozitatea narativă a lui Fowles, pasiunea sa pentru istorie, ocultism şi ştiinţele naturii, dar şi preocuparea pentru tot ceea ce ţine de iluzie şi mister. Descriind evoluţia unei secte din secolul al XVI-lea, însă cu permanente trimiteri la lumea cont..
26.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
In Pamintul si cerul lui Jacques Dorme se impletesc trei povesti incredibile prin momentele pe care le traiesc protagonistii lor. Eroicul aviator Jacques Dorme piloteaza, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, avioanele oferite de americani sovieticilor si se zdrobeste de un versant de gheata ..
19.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Romanul unei vieti, al „intensei voluptati de a fi”, al luptei de a razbate prin amintiri Andrei Makine este autorul bestsellerului Testamentul francez. O carte hibrid, melanj de memorii si fictiune, distinsa chiar in anul aparitiei cu Prix Wartburg de Litterature, Patria locotenentului Schre..
25.96 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Volumul Romanii in goana dupa happy-end, recenzat elogios in presa poloneza, s-a bucurat de succes si a facut obiectul unor lansari si dezbateri atit la Varsovia, cit si la Cracovia sau Poznan. Mostenirea postsovietica, lupta impotriva complexelor, traditia multinationala si relatiile complicate cu..
28.85 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Roman distins cu Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor din RomaniaIntr-un bloc din Bacau, viata se scurge monoton pina in ziua cind Simion, cizmarul, se instaleaza pe neasteptate in lift. Dupa ce vindeca miraculos un vecin, locatarii sint incredintati ca Simion este un sfint la fel de mare ca..
22.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
2014 este anul care marcheaza un sfert de secol de cind a cazut Zidul Berlinului, iar romanii au rasturnat regimul lui Nicolae Ceausescu. Ce ne-au adus acesti 25 de ani de libertate? In zece convorbiri spumoase, cu rol de diagnostic si totodata de profetie, Alina Mungiu-Pippidi si Vartan Arachel..
33.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Venea din timpul diez a fost tradus in engleza, franceza, maghiara si bulgara. In Bucurestiul tranzitiei, Serviciul Roman de Informatii supravegheaza cu atentie sectele religioase. Una dintre ele este Vestea Domnului, al carei profet, Vespasian Moisa, capabil sa faca minuni, exercita o atractie i..
16.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Considerata una din cele mai bune carti ale anului 2009 de catre Time, Washington Post, Los Angeles Times Matt Prior este un jurnalist economic doborit de marea criza din anii 2000, dupa o dubioasa investitie intr-un site propriu de poezie si analiza financiara. Ramas fara slujba, fara bani si cu..
29.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Editia a II-a Prefata de Mircea Cartarescu Un roman al formarii cu un personaj unic in literatura romana: un fel de Holden Caulfield, un antierou care insa nu isi refuza maturizarea, ci care pare mai degraba refuzat de maturizare, inchis intr-o perpetua devenire. Daniel Abagiu – in a carui tine..
14.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
resedintele Romaniei isi anunta oficial prezenta la funeraliile unui mare jurnalist, mort in urma unui accident de masina. Presa il vineaza pentru declaratii, un terorist arab –pentru a-l arunca in aer. Insa atit Antonie, trimisul special al unui ziar local, cit si teroristul Mohammad rateaza intiln..
15.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Volumul contine o selectie de articole publicate de Mihail Farcasanu in decursul a aproape 20 de ani, din 1944 pina in 1963, reprezentind un pretios document de epoca prin marturiile unei personalitati direct implicate, in calitatea sa de fruntas al PNL, in numeroase evenimente de prima importanta d..
28.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)