Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Un an din viata Liubei B. - Ioana Scorus

Un an din viata Liubei B. - Ioana Scorus
-49 %
Un an din viata Liubei B. - Ioana Scorus
Economisești: 14,10 lei
29,00 lei
14,90 lei
  • Stock: În Stoc
  • Producator: Trei
  • Model: 9786064002389
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 99 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața.
După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea inerente maturității. Iar în această libertate o întâlnire neașteptată îi va schimba destinul. Într-o librărie îl cunoaște pe poetul ale cărui poezii le-a descoperit în tinerețe, poezii încărcate de un erotism aparte, care au fascinat-o. Astfel, casa bătrânului poet, de care Liuba se îngrijește de trei ori pe săptămână, devine locul unde înflorește o pasiune amețitoare, care s-a născut, de fapt, cu multă vreme în urmă.
Pendulând între prezent și trecut, impregnată cu amintiri despre o copilărie idilică și o tinerețe marcată de schimbări istorice dramatice, cartea Ioanei Scoruș vorbește despre distorsiunile pe care le creează memoria, uneori până la a-ți confunda viața cu cea a predecesorilor tăi, cu tot ce poate decurge de aici.

Ioana Scoruș (n. 1968) este psihanalist, având o dublă formație, științifică și umanistă. A semnat rubrica Scriitornicul din suplimentul cultural Litere, Arte&Idei și a publicat numeroase articole, interviuri, cronici de carte și poezie în revistele Dilema, România literară, Convorbiri literare, Timpul, Q Magazine, Psychologies etc. Semnează 49, rubrica săptămânală de proză scurtă din revista on-line LiterNet. A publicat o plachetă de versuri (Iubiri imperfecte, Ed. Premier), un roman (Povestea unei sinucideri, Ed. Albatros) și o carte de interviuri (Paradoxurile psihanalizei în România, Ed. Paralela 45).

Detalii
Autor Ioana Scorus
Gen literar Literatura romana
Editura Trei
Format H: 20cm | l: 13cm
Numar pagini 208
Tip coperta Paperback

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun