Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Zogru - Doina Rusti

Zogru - Doina Rusti
-44 %
Zogru - Doina Rusti
Economisești: 7,91 lei
17,90 lei
9,99 lei
  • : In stoc
  • Producator: Polirom
  • Model: 9789734639069
  • : https://www.daffisbooks.ro/image/catalog/Produse/Pdf/Zogru.pdf
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE MINIM 129 LEI
DREPT DE RETUR IN 30 DE ZILE

Zogru a primit Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti, a fost tradus in bulgara si italiana si este in curs de traducere in spaniola.

Zogru este zeul lumii romanesti, martorul si declansatorul faptelor minore. El singur stie unde se afla mormintul lui Dracula sau care este misterul disparitiei lui Stroe Leurdeanu. Detine toate amanuntele iubirii dintre Zoe si Enachita Vacarescu. A trecut prin ciuma de pe vremea lui Moruzi si prin bataliile istoriei. A pozat unui iconar medieval si-a trait in doze mici nenumarate vieti anonime. El este pastratorul tuturor acelor intimplari pe care istoria mare nu le-a retinut. Amestecat atit in faptele inalte, cit si in mizeriile cotidiene, viata lui depinde in buna masura de nefericirile si de fricile lumii, de suferintele Giuliei, de cinismul lui Andrei Ionescu, de pulsul adevarat si incontestabil al vietii. Zogru este un demon indragostit, un djin binevoitor, un naiv, un gafeur si un incurca-lume, pentru totdeauna legat de singele detestabilului Ionita Bubosu. Si chiar mai mult de atit.

„Zogru tese prin transmigrarea sa un fir comun intre vietile locuite, deschizind in mit spatiul ingust al povestii.” (Marco Dotti, Il Manifesto)


Detalii
AutorDoina Rusti
Gen literarLiteratura Romana
EdituraPolirom
ColectieTop 10+
FormatH: 18cm | l: 10.6cm
Numar pagini240
Tip copertaPaperback

Adauga un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Livrare in Romania
9.99 Lei
Livrare in Europa
20 Euro
> vezi țările