Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

3 + 1 Gratis

A murit Luchi… Cum am cunoscut eu lumea - Otilia Cazimir
3 + 1 Gratis
Avem cu toţii cărţi care ne-au marcat copilăria. Pentru cei mai mulţi dintre părinţii de astăzi, A murit Luchi... e una dintre acestea. Iar dacă unii nu au descoperit-o cu ani în urmă, acum au prilejul să o citească şi să se minuneze ca nişte copii, alături de copiii lor. A murit Luchi… este poveste..
29.96 lei Fără TVA:28.53 lei
Adam si Eva - Liviu Rebreanu
3 + 1 Gratis
Între marile romane (Liviu Rebreanu), obisnuia sã se destindã realizând scrieri epice de dimensiuni mai reduse. Dupã „Ion“ si „Pãdurea spânzuratilor“, a publicat (în 1925) „Adam si Eva“, o carte cãreia i-a pãstrat o afectiune specialã.  E un roman al iubirii, vãzutã ca formã esentialã de viatã ..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Alice in Tara Minunilor - Lewis Carroll
3 + 1 Gratis
In luna iulie 1862, Lewis Carroll a facut o partida de canotaj cu cele trei fiice ale pastorului Liddell, decan al colegiului "Biserica lui Cristos" - unde el era profesor - dintre care una se chema Alice.Se odihneau pe o pajiste, la umbra unei capite de fan si cum cele trei fetite îi cereau tânarul..
8.50 lei Fără TVA:8.10 lei
Antologie de texte din literatura universala - Alexandrina Dumitru, Daniela Beşliu
3 + 1 Gratis
Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, cu finetea ironiei unor maestri ca..
19.00 lei Fără TVA:18.10 lei
Apus de soare ed.2014 - Barbu Stefanescu Delavrancea
3 + 1 Gratis
Ostasi, boieri, curteni, v-am adunat aci sa stati marturie dupa ce n-oi mai fi. Sunt patruzeci si sapte de ani... multi si putini... de cand Moldova imi iesi inainte cu mitropolit, episcopi, egumeni, boieri, razasi si tarani, in Campul de la Direptate, si cum vru Moldova asa vrusei si eu. Ca vru ea ..
9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain
3 + 1 Gratis
"Aventurile lui Huckleberry Finn" (1885) a fost menita la început sa-l însoteasca pe precedentul Tom Sawyer. Scrisa într-un rastimp de sapte ani, a fost foarte apreciata înca de la aparitie, unul dintre criticii sai, Ernest Hemingway, credea ca "întreaga literatura moderna americ..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain
3 + 1 Gratis
Aparut in 1876, romanul Aventurile lui Tom Sawyer este considerat literatura pentru copii, dar este citit cu interes si de catre adulti care, astfel, isi aduc aminte de anii copilariei. Personajul principal este chiar intruchiparea autorului de pe vremea cand era copil, unii dintre eroii povestirii ..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Balade si idile - George Cosbuc
3 + 1 Gratis
George Cosbuc (1866–1918), unul dintre marii poeti romani, a fost si traducator, critic literar si publicist, membru al Academiei Romane din anul 1916. La trei ani dupa debutul din 1884 in paginile revistei „Tribuna”, Cosbuc se alatura colectivului redactional al acestei reviste sibiene conduse de I..
9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Cartea antiplictiseala - James Maclaine, Sarah Hull, Lara Bryan
3 + 1 Gratis
O adevarata comoara, cartea aceasta plina de idei antiplictiseala te va distra cu siguranta, oriunde si oricand! Indiferent daca este vorba despre o dupa-amiaza ploioasa sau despre o zi lunga de vara, daca esti acasa ori intr-o calatorie lunga, daca esti singur sau alaturi de prieteni - nu te vei pl..
39.90 lei Fără TVA:38.00 lei
Ciuma stacojie - Jack London
3 + 1 Gratis
Jack London (1876-1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritul de revolta si aventura. Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentr..
11.90 lei Fără TVA:11.33 lei
Copiii mahalalei - Nicolae Gheorghiu
3 + 1 Gratis
Mahala. Cuvant provenit din limba turca, amintind de timpurile cand Tarile Romane se aflau suv suzeranitate turceasca. Era locul cel mai mizer din oras. Dar nu va fi assa multa vreme. Cu timpul, oamenii vor uita cuvantul. Il vor inlocui cu cartier. Suna mai frumos, ca vine din franceza. Oricum, fie ..
15.00 lei Fără TVA:14.29 lei
Copilaria - Maxim Gorki
3 + 1 Gratis
Romanul lui Maxim Gorki este imaginea stratificata a lumii adolescentei, vazuta prin ochii lui Aliosa. Ramas inca de mic fara tata, el este luat in grija de bunici si crescut intr-un mediu pestrit, uneori lipsit de orice urma de umanitate. Traieste neputincios instrainarea mamei si destramarea famil..
19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Craii de Curtea-Veche si alte proze - Mateiu Caragiale
3 + 1 Gratis
„Omul a izbutit să se ascundă aproape pe de-a întregul în artist, şi amintirea lui este menită să reţie numai chipul poetului muzician care a topit din nou, în tainicele lui retorte, limba aspră a gloatelor pentru a distila un suc mai dulce, cu puteri vrăjite şi răscolitoare. […] Opera de prozator a..
17.90 lei Fără TVA:17.05 lei
Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis
3 + 1 Gratis
Cand a nimerit cineva sa scrie o carte cum este acest «Cuore» al lui De Amicis, el nu numai ca a avut parte sa compuna o opera literara de o minunata gingasie, dar totodata a savarsit si o fapta buna, una din acele fapte care, pe nesimtite si fara mult zgomot, folosesc omenirii tot atat, ba poate si..
12.90 lei Fără TVA:12.29 lei
Dragonii nu exista - Philip Reeve
3 + 1 Gratis
Piscul muntelui Dragonului e bîntuit de un monstru înfricoșător. Dar dragonii nu există, nu-i așa? Atunci ce să fie oare bestia ucigașă care se năpustește din înaltul lui și terorizează orașul? Stăpînul lui Ansel este singurul îndeajuns de curajos ca să încerce s-o vîneze. Totuși, urcînd anevoie, pr..
34.95 lei Fără TVA:33.29 lei
Eu și Mami-Zână: Puteri de sirenă - Sophie Kinsella
3 + 1 Gratis
Bună! Sunt Ella Brook şi locuiesc într-un orăşel care se cheamă Pădurea-cu-cireşe. Am ochi albaştri şi părul şaten închis. Cei mai buni prieteni ai mei de la şcoală sînt Tom şi Lenka. Cel mai mare duşman al meu e Zoe. E vecina şi prietena mea nu-cea-mai-bună. Are o faţă răutăcioasă chiar şi atunci c..
24.95 lei Fără TVA:23.76 lei
Fram, ursul polar - Cezar Petrescu
3 + 1 Gratis
"Fram ursul polar" este povestea unui pui de urs, luat de oameni din mediul sau natural si adus la circ. Intr-un timp scurt, el castiga inima spectatorilor cu numerele sale de acrobatie. La un moment dat, nu mai face fata spectacolului si este trimis, prin bunavointa directorului de circ, in locuril..
13.00 lei Fără TVA:12.38 lei
Greta - Valentina Camerini
3 + 1 Gratis
Greta. Povestea ei. Nu ești niciodată prea mic să faci lucruri mari. Biografia neoficială a Gretei Thunberg..
26.95 lei Fără TVA:25.67 lei
Harun si Marea de Povesti - Salman Rushdie
3 + 1 Gratis
Într-o lume îndepărtată, cu magicieni și animale vorbitoare, un băieţel de doisprezece ani încearcă să-i redea tatălui său darul povestirii și să aducă la viaţă Marea de Povești.„Războinicul era și el o apariţie neobișnuită. Părul lung și lins îi era prins într-o coadă groasă ce-i atîrna pînă la brî..
34.95 lei Fără TVA:33.29 lei
Heidi, fetita muntilor - Johanna Spyri
3 + 1 Gratis
O traducere completa, absolut remarcabila a operei de capatâi a autoarei Johanna Louise Spyri: Heidi. Am considerat ca este absolut necesar - tinand cont de varsta copiilor carora le este adresata opera - sa ilustram cat mai frumos posibil lucrarea si credem ca desenatorul nostru, Constantin Armeanu..
10.00 lei Fără TVA:9.52 lei
Iarna lui Isidor - Veronica D. Niculescu
3 + 1 Gratis
Romanul, care continuă O vară cu Isidor, spune povestea condorului Isidor după ce a fost eliberat în Sinaia de prietena lui, Serena. Ce faci cînd ești liber, dar ai rămas singur-singurel într-un loc necunoscut, abia ai învăţat să zbori, ești mai degrabă domestic decît sălbatic, și mai vine și gerul?..
29.95 lei Fără TVA:28.52 lei
Lecturile scolarului - Clasa 2
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a II-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaAceasta carte este una alcatuita din multe altele (fragmente sau scrierea integrala) adunate intr-o antologie de texte din literatura romana si literatura universala, destinata in principal elevilor din..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 3
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a III-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaLecturile scolarului clasa a III-a continua seria antologiilor pentru ciclul primar. Elevii vor gasi unele dintre cele mai reprezentative opere din literatura romana si din cea universala, adecvate var..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 4
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a IV-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaO antologie de texte literare pentru clasa a IV-a trebuie sa contina, in primul rand, lecturile recomandate de programa scolara in vigoare, dar si altele, care ar fi propuse ca lectura suplimentara. Ace..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Afişare 1 - 24 din 120 (5 pagini)