Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Lichidari de stoc

Un bărbat scrie un scenariu stufos despre viaţa lui Herman Melville, dar nici un producător nu e interesat să-l transforme în film. Într-o zi cineva îi face rost de numărul de telefon al marelui regizor american Michael Cimino, producătorul celebru al filmelor The Deer Hunter şi Heave..
37.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Finalist la Man Booker Prize 2016„Un roman care ne aduce aminte de limitele omului.” (Martin Amis)În 1859, după ce a fost dat afară pe nedrept din armată, Patrick Sumner nu are altă alegere decît să devină medic la bordul unei baleniere aflate în drum spre cercul polar. Dar cînd, în mijlocul călător..
39.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
În arhipelagul Şantar, dincolo de Kolîma şi de Sahalin, unde taigaua se întinde nemărginită şi busolele nu mai arată nordul, cîţiva soldaţi ai Armatei sovietice pleacă în căutarea unui evadat din lagăr. Trebuie să-l aducă viu, aşa e ordinul mai-marelui de la Partid. Drumul nu e deloc uşor: taigaua ţ..
29.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Jim Francis traieste o viata de vis: locuieste in California impreuna cu tinara lui sotie, are doua fetite incintatoare si e un artist de succes. Terifiantele lui sculpturi, in care vedete hollywoodiene apar mutilate ingenios, sint la mare cautare, iar Jim si sotia sa, Melanie, par perechea perfecta..
34.00 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Cel de-al treilea roman al lui John Williams, Augustus, este o rescriere ficţională a vieţii împăratului Caius Octavius, din anii primei tinereţi pînă la bătrîneţe. Construită într-o manieră originală, din scrisori, rapoarte oficiale şi declaraţii ce refac pas cu pas destinul acestui personaj f..
39.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Azaleea Roşie este o carte scrisă într-un stil simplu şi direct, înfăţişînd anii copilăriei şi tinereţii autoarei în China maoistă a Revoluţiei Culturale: traiul unei familii strîmtorate, terorizată să nu facă un pas greşit, atrăgîndu-şi prin asta oprobriul public, îndoctrinarea prin şcoală şi ..
22.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Roman cîștigător al National Book Award 2017Avînd ecouri din cărţile lui Toni Morrison sau William Faulkner, din Odiseea ori din Vechiul Testament, Cîntec pentru cei neîngropaţi este deopotrivă un portret de familie şi o poveste despre luptă şi speranţă. Jojo are treisprezece ani şi încearcă să înţe..
34.90 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Romanul unei călătorii fascinante între Iranul trecutului şi Suedia de azi FönstretO revelaţie a literaturii contemporane suedeze, roman vîndut în peste 25 de ţăriRomanul Ceea ce datorăm aduce pe scena ficţiunii contemporane o voce impetuoasă, dar necesară, o voce care se naşte din trauma şi pierder..
31.00 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Traducere din limba franceză și note de Ada TanasăO tînără lesbiană de origine iraniană, exilată în corpul şi dorinţele ei încă dinainte să se exileze din ţara şi din familia sa devastată de dezrădăcinare, pariziana Kimiā Sadr vrea să aibă un copil prin inseminare artificială. Noaptea mixează muzică..
34.90 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
La începutul secolului al XIX-lea, Mary Anning, eroina romanului Făpturi uluitoare, descoperă fosilele unor creaturi necunoscute pe o plajă din apropierea casei sale şi porneşte o dezbatere despre creaţionism şi începuturile omului care va zgudui comunitatea oamenilor de ştiinţă ai vremii. Însă, în ..
19.95 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Versiunea cinematografică a romanului scris de Guillermo del Toro împreună cu Daniel Kraus este cîștigătoarea a patru premii Oscar, ediția 2018: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră (Alexandre Desplat), cea mai bună scenografie. Filmul este produs de Fox Searchlight Pic..
49.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
În 2012, după răsturnarea regimului Gaddafi, cunoscutul romancier Hisham Matar se întoarce în Libia. Aceasta după ce, la vîrsta de doisprezece ani, fusese nevoit să suporte alături de familie un exil dureros şi după ce tatăl său, fost diplomat şi militar, devenit ulterior disident politic de temut, ..
37.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Un roman de dragoste, o poveste despre supravietuire in tumultuoasa lume a gheturilorCistigatoare a numeroase distinctii literare, Catherine Poulain s-a aflat in 2016 printre finalistii prestigiosului Premiu Goncourt.Nu-i usor sa fii femeie pe un vas de pescuit: dormi pe punte, in frig si umezeala, ..
37.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Traducere din limba franceza si note de Ada TanasaAutoarea bestsellerurilor O iubeam si ImpreunaLa douazeci si patru de ani, Mathilde si-a abandonat studiile de master pentru o slujba insipida si comoda, locuieste cu chirie intr-un apartament impreuna cu doua fete serioase si plictisitoare, se impie..
29.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Pe vremea fluviului Amur e un portret al artistului ca tînăr sălbatic, un băiat cu căciulă şi haină de blană mirosind a fum de cedru. Sensibilitatea literară a acestui roman este rară într-o ţară care, în lungii ani de dictatură sovietică, era un simbol al disperării umane.” (The New York Times)And..
27.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Cel mai reprezentativ scriitor al boomului sud-american, pentru prima oară în limba românăPublicat în 1978, Restul e tăcere spune povestea vieţii şi operei lui Eduardo Torres, la început sub forma unei construcţii apocrife, luînd apoi treptat alcătuirea unor scrieri „originale”, ale lui Torres însuş..
27.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
O capodopera despre moarte si viata, despre reincarnare, vraji si erotism in Egiptul antic Menenhetet, copilul de taran care devine general in armata lui Ramses al II-lea, care ajunge supraveghetorul haremului si insotitor al Reginei Nefertiri, se viseaza pe tronul Faraonului. Un batrin evreu i..
54.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Un splendid roman de aventuri, o descriere fascinanta a Alaskai.” (Publishers Weekly)In iarna anului 1885, colonelul Allen Forrester, erou de razboi, conduce un mic grup intr-o expeditie considerata imposibila: explorarea imensului si salbaticului Teritoriu Alaska. Allen isi consemneaza minutios ex..
44.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Cîștigătoarea Premiului Nobel pentru Pace și autoarea de bestselleruri Malala Yousafzai le aduce în faţa noastră pe cîteva dintre persoanele aflate în spatele statisticilor și știrilor zilnice despre milioanele de oameni din întreaga lume ce sînt forţaţi să-și părăsească domiciliul. Vizitele făcute ..
34.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Nerecomandat celor slabi de inima...” (Sunday Times)Acum o ecranizare de exceptieIrvine Welsh este autorul bestsellerului Trainspotting, a carui ecranizare a devenit unul dintre filmele-cult ale anilor ’90.La zece ani dupa evenimentele care au marcat actiunea celebrului Trainspotting, Simon „Sick B..
49.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Postfaţă de Marius OpreaSilviu Crăciunaş, alias agentul Victor, considerat o legendă a rezistenţei anticomuniste, a fost unul dintre cei mai versatili colaboratori externi ai Securităţii. Însă, în ciuda talentului şi a disponibilităţii lui de a colabora, ofiţerii de informaţii de la Bucureşti au rat..
39.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Afişare 1 - 24 din 93 (4 pagini)