Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Lichidari de stoc

1984, ultima scriere pe care Orwell apucă să o publice, este un roman SF, distopic, apărut la 8 iunie 1949. Cartea înregistrează un succes instantaneu atât la public, cât și în critica vremii, rămânând până astăzi un titlu canonic al literaturii universale. Și de această dată, scriitorul se inspiră ..
29.90 lei 19.84 lei Fără TVA:18.90 lei
Această carte, aceste „sclipiri” din această copilărie cu adevărat de aur, este doar o invitaţie, o încurajare în plus pentru noi toţi ca asemenea lui, să găsim acel spaţiu din sufletul nostru prin care să înflorim mereu şi mereu. Ce veţi găsi în interiorul acestor pagini va fi doar viaţa cu toată n..
59.00 lei 14.25 lei Fără TVA:13.57 lei
La răscruce de vânturi, singurul roman al lui Emily Brontë, descrie dragostea intensă și aproape demonică dintre Catherine Earnshaw și Heathcliff, un copil de țigan găsit și crescut de tatăl ei. După moartea domnului Earnshaw, Heathcliff este umilit de Hindley, fratele lui Catherine, gelos pe afecți..
49.00 lei 24.90 lei Fără TVA:23.71 lei
Elizabeth Bennet este întruchiparea perfectă a eroinei tipice pentru Jane Austen: inteligentă, generoasă, sensibilă, incapabilă de gelozie sau de orice alt păcat major. Am putea crede că asta o face o mironosiță insuportabilă, dar adevărul e că Lizzy este o tânără moder..
49.00 lei 24.90 lei Fără TVA:23.71 lei
Romanul a fost ecranizat, avandu-i in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan si Joel Edgerton.Un tanar fascinat de visul american, proaspat venit la New York si doritor de succes, Nick Carraway, impartaseste povestea transformarii lui James Gatz in Jay Gatsby. Pe fundalul unei Amer..
34.90 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Spre deosebire de unele scrieri anterioare marcate de sentimentalism şi melodramă, în Marile speranţe perspectiva lui Charles Dickens asupra universului infantil nu e una edulcorată. Pentru Pip copilaşul sau pentru Pip tânărul, prima înţelegere a lumii e, dacă nu dureroasă, cel puţin supărătoare: pe..
78.00 lei 34.90 lei Fără TVA:33.24 lei
Cu actiunea plasata pe fundalul dramatic al Razboiului Civil american si al Reconstructiei, Pe aripile vantului, magnificul roman istoric al lui Margaret Mitchell, este o poveste de neuitat despre iubire si pierdere, despre o natiune divizata de pasiuni mortale si al carei destin va fi schimbat pent..
104.97 lei 59.00 lei Fără TVA:56.19 lei
Au animalele sentimente? Până mai ieri, cei mai mulţi oameni de ştiinţă nu credeau acest lucru. Ei credeau că animalele se comportă instinctiv şi, prin urmare, ele nu simt fericirea sau tristeţea, nici bucuria de-a trăi.Oamenii de ştiinţă şi-au schimbat părerea în zilele noastre.Una dintre cele mai ..
29.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Povestirea ce da, partial, titlul acestui volum a fost ecranizata in 2008, in regia lui David Fincher (Fight Club, Se7en, Zodiac), cu Brad Pitt si Cate Blanchett in rolurile principale. Volumul de fata cuprinde o selectie de povestiri celebre, incepind cu „Strania poveste a lui Benjam..
39.00 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Autorul, Adyashanti, al cărui nume înseamnă „pace primordială”, a descoperit în cei paisprezece ani în care a studiat budismul Zen, că cei mai experimentați practicanți ai meditației au utilizat această practică în calitate de „scop, și nu ca un mijloc pentru a-și atinge scopul.” La final, el a real..
19.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Povestile clasice hasidice, compilate de catre filozoful evreu Martin Buber, sunt readuse la viata acum, in toata puritatea lor, prin intermediul lui Osho.Aceste povesti, mai degraba povestioare, au o aroma aparte. Este ceva diferit de Zen si, de asemenea, diferit de sufism. Este vorba despre iubiri..
29.00 lei 12.90 lei Fără TVA:12.29 lei
Cartea lui John Penberthy, foarte frumos ilustrată de Laurie Barrows, este o delicioasă parabolă despre rostul ființei umane, personificată de o albină, Buzz albinuțul.Bucurie penttru suflet și o lectură perfectă pentru copiii între 9 și 99 de ani!..
19.00 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Osho ne prezintă Yoga drept o cale plină de naturalețe și sensibilitate ce ne permite sa ajungem foarte departe folosindu-ne de corpul și de modul nostru de viata.Țineți minte acest lucru, că învățăturile celor treziți, toți cei treziți și toate învățăturile lor, pot fi rezumate într‐o ..
29.00 lei 12.90 lei Fără TVA:12.29 lei
Un bărbat scrie un scenariu stufos despre viaţa lui Herman Melville, dar nici un producător nu e interesat să-l transforme în film. Într-o zi cineva îi face rost de numărul de telefon al marelui regizor american Michael Cimino, producătorul celebru al filmelor The Deer Hunter şi Heave..
37.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Finalist la Man Booker Prize 2016„Un roman care ne aduce aminte de limitele omului.” (Martin Amis)În 1859, după ce a fost dat afară pe nedrept din armată, Patrick Sumner nu are altă alegere decît să devină medic la bordul unei baleniere aflate în drum spre cercul polar. Dar cînd, în mijlocul călător..
39.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Apocalipsa, următorul roman din trilogia halucinantă despre viaţa de apoi şi sfîrşitul lumii ce începe cu Blestemaţi, continuă povestea lui Madison Spencer, fetiţa moartă la treisprezece ani şi condamnată să-şi petreacă veşnicia în compania unei găşti pestriţe de demoni şi suflete proscrise. Ratînd ..
24.90 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Jim Francis traieste o viata de vis: locuieste in California impreuna cu tinara lui sotie, are doua fetite incintatoare si e un artist de succes. Terifiantele lui sculpturi, in care vedete hollywoodiene apar mutilate ingenios, sint la mare cautare, iar Jim si sotia sa, Melanie, par perechea perfecta..
34.00 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Azaleea Roşie este o carte scrisă într-un stil simplu şi direct, înfăţişînd anii copilăriei şi tinereţii autoarei în China maoistă a Revoluţiei Culturale: traiul unei familii strîmtorate, terorizată să nu facă un pas greşit, atrăgîndu-şi prin asta oprobriul public, îndoctrinarea prin şcoală şi ..
22.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Cum ar putea cuvintele să redea un mesaj mai presus cuvinte? Ce s-ar putea spune despre un maestru iluminat? Esența mesajului său este paradoxală, și atât Osho, cât și Chuang Tzu, ne cer să acceptăm paradoxul, să renunțăm la logica minții, să devenim o barcă goală. Numai după ce ne vom fi golit de ..
39.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Calea perfectă este o introducere provocatoare în extraordinara viziune asupra umanității pe care a avut-o Osho, viziune care continuă și în zilele noastre să inspire oamenii din întreaga lume, oameni care doresc să descopere meditația, relaxarea și transformarea spirituală făcând în același ti..
19.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Yoga a devenit, la nivel internațional, o componentă curentă a preocupărilor omului modern pentru a-și asi­gura bunăstarea fizică, mentală și spirituală. Odată cu creșterea popularității programelor care integrează pos­turi corporale și exerciții de respirație, interesul pentru dimensiunile filozofi..
29.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Lieh Tse a fost un mare maestru taoist, care a trăit în secolul IV I.Ch. Criticile lui subtile la adresa lui Confucius îi permit cititorului să exploreze contrastul dintre raţiune şi iraţional, între elementul masculin şi cel feminin, între factorul structurant şi spontaneitate.În parabola intitulat..
19.00 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Romanul unei călătorii fascinante între Iranul trecutului şi Suedia de azi FönstretO revelaţie a literaturii contemporane suedeze, roman vîndut în peste 25 de ţăriRomanul Ceea ce datorăm aduce pe scena ficţiunii contemporane o voce impetuoasă, dar necesară, o voce care se naşte din trauma şi pierder..
31.00 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
Afişare 1 - 24 din 93 (4 pagini)