Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Lichidari de stoc

1984, ultima scriere pe care Orwell apucă să o publice, este un roman SF, distopic, apărut la 8 iunie 1949. Cartea înregistrează un succes instantaneu atât la public, cât și în critica vremii, rămânând până astăzi un titlu canonic al literaturii universale. Și de această dată, scriitorul se inspiră ..
31.40 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Ferma animalelor a inspirat în anul 1954 o celebră animaţie, iar în 1999 un film în care vocile personajelor au fost dublate, printre alţii, de Patrick Stewart, Julia Louis-Dreyfus şi Peter Ustinov.„Fiecare cuvînt de proză serioasă pe care l-am scris începînd din 1936 a fost îndreptat, direct sau in..
26.25 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
La răscruce de vânturi, singurul roman al lui Emily Brontë, descrie dragostea intensă și aproape demonică dintre Catherine Earnshaw și Heathcliff, un copil de țigan găsit și crescut de tatăl ei. După moartea domnului Earnshaw, Heathcliff este umilit de Hindley, fratele lui Catherine, gelos pe afecți..
36.75 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Elizabeth Bennet este întruchiparea perfectă a eroinei tipice pentru Jane Austen: inteligentă, generoasă, sensibilă, incapabilă de gelozie sau de orice alt păcat major. Am putea crede că asta o face o mironosiță insuportabilă, dar adevărul e că Lizzy este o tânără moder..
36.75 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Spre deosebire de unele scrieri anterioare marcate de sentimentalism şi melodramă, în Marile speranţe perspectiva lui Charles Dickens asupra universului infantil nu e una edulcorată. Pentru Pip copilaşul sau pentru Pip tânărul, prima înţelegere a lumii e, dacă nu dureroasă, cel puţin supărătoare: pe..
71.40 lei 34.90 lei Fără TVA:33.24 lei
Plasate în Coreea de Nord a sfîrşitului de secol XX, în perioada conducerii lui Kim Il-sung şi Kim Jong-il, cele şapte proze cuprinse în Acuzaţia spun povestea unor oameni ce trăiesc sub un straniu şi îngrozitor regim dictatorial. Personajele acestor povestiri provin din medii sociale foar..
34.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Apocalipsa, următorul roman din trilogia halucinantă despre viaţa de apoi şi sfîrşitul lumii ce începe cu Blestemaţi, continuă povestea lui Madison Spencer, fetiţa moartă la treisprezece ani şi condamnată să-şi petreacă veşnicia în compania unei găşti pestriţe de demoni şi suflete proscrise. Ratînd ..
26.20 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Jim Francis traieste o viata de vis: locuieste in California impreuna cu tinara lui sotie, are doua fetite incintatoare si e un artist de succes. Terifiantele lui sculpturi, in care vedete hollywoodiene apar mutilate ingenios, sint la mare cautare, iar Jim si sotia sa, Melanie, par perechea perfecta..
35.70 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Azaleea Roşie este o carte scrisă într-un stil simplu şi direct, înfăţişînd anii copilăriei şi tinereţii autoarei în China maoistă a Revoluţiei Culturale: traiul unei familii strîmtorate, terorizată să nu facă un pas greşit, atrăgîndu-şi prin asta oprobriul public, îndoctrinarea prin şcoală şi ..
24.15 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Tom Perrotta este autorul bestsellerului internaţional Mici copii şi scenaristul filmului omonim, nominalizat la Premiul Oscar.Eve Fletcher, o femeie de vîrsta a doua, atrăgătoare şi divorţată, îl conduce la facultate pe unicul ei fiu. Rămasă singură într-o casă mare şi pustie, se hotărăşt..
41.90 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Un Brokeback Mountain franţuzesc.” (Elle)Romanul a fost distins chiar în anul apariţiei cu Prix Psychologies du roman inspirant şi Prix Maison de la Presse.Încetează cu minciunile tale, roman-confesiune de o francheţe pe alocuri frapantă, împrumută drept titlu o expresie pe care mama scriitorului i..
28.30 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Îngerul istoriei spune povestea lui Iacob, un poet homosexual născut în Yemen care trăieşte în San Francisco. Romanul este construit în jurul nopţii petrecute în sala de aşteptare a unei clinici psihiatrice, o noapte în care Iacob rememorează episoade din viaţa sa, de la copilăria petrecută alături ..
41.90 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
O biografie ficţională spusă cu ajutorul iubiriiInima cu nouă încăperi este povestea caleidoscopică, strălucitoare şi emoţionantă a vieţii unei femei, spusă de cei pe care i-a iubit şi de cei care au iubit-o. Nouă personaje îşi aduc aminte de relaţia pe care au avut-o cu aceeaşi femeie, poveşti..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Inventeaza ceva aduce laolalta douazeci si trei de povestiri scrise de-a lungul mai multor ani si publicate in diverse reviste literare sau cu totul inedite. Sumbre sau amuzante, provocatoare, excentrice si tulburatoare, povestirile lui Chuck Palahniuk sint, fiecare in parte, un exercitiu stilistic ..
29.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„O mărturie emoţionantă despre puterea salvatoare a iubirii.” (The Guardian)Théo şi Mathis, doi puşti de doisprezece ani, se pitesc sub scara de la cantina şcolii ca să bea pe ascuns. Théo trăieşte în tutelă alternativă, cînd cu tatăl său şomer şi depresiv, cînd cu mama lui isterică. Mathis e copilu..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Din momentul în care, sub o identitate de împrumut, îl cunoaşte pe internet pe teroristul Abu Bilel pentru a face o anchetă despre filierele de recrutare ale Statului Islamic, viaţa Annei Erelle ia o întorsătură dramatică. În pielea unei jihadiste, cartea pe care o publică la capătul acestei aventur..
31.45 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze 2017Mecanica haosului împleteşte poveştile mai multor personaje: Grimaud, Habiba, Bruno, Rifat, Rim, Jeannette, Levent, Emma, Sami, Moussa şi Harry. Cu suspans de roman poliţist şi exotism de jurnal de călătorie, între Paris, Londra, nordul Africii şi..
36.70 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Bunny Munro, un comis-voiajor de produse cosmetice obsedat de sex şi fascinat de pantalonii scurţi aurii ai lui Kylie Minogue, încearcă să facă faţă unei realităţi în destrămare. După sinuciderea soţiei sale, eroul romanului îşi ia fiul, un băieţel care îl idolatrizează, şi porneşte împreună cu el p..
26.20 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Monştri invizibili transformă unul dintre cele mai populare tipare narative americane, road-novel, într-o aventură macabră. Naratoarea este Shannon McFarland, alias Daisy St. Patience: frumoasă, celebră, adorată, centrul atenţiei fotografilor de modă. Are de toate: un iubit, o carieră, o prietenă ad..
22.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
„Pe vremea fluviului Amur e un portret al artistului ca tînăr sălbatic, un băiat cu căciulă şi haină de blană mirosind a fum de cedru. Sensibilitatea literară a acestui roman este rară într-o ţară care, în lungii ani de dictatură sovietică, era un simbol al disperării umane.” (The New York Times)And..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Portretul lui Dorian Gray , singurul roman terminat al lui Oscar Wilde, este astăzi una din cele mai cunoscute opere ale sale. Publicat prima dată în 1890 în revista Lippicott’s , Portretul lui Dorian Gray a fost republicat în 1891, într-o variantă revizuită și extinsă de autor, care ..
36.75 lei 19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Oscar Wao este un dominican supraponderal, tocilar de ghetou si impatimit de jocuri video si romane SF. In casa lui din New Jersey, unde locuieste cu mama de moda veche si cu sora rebela, Oscar viseaza ca va deveni un J.R.R. Tolkien postcolonial si, mai ales, ca va descoperi dragostea. Dar asta s-ar..
24.10 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Un splendid roman de aventuri, o descriere fascinanta a Alaskai.” (Publishers Weekly)In iarna anului 1885, colonelul Allen Forrester, erou de razboi, conduce un mic grup intr-o expeditie considerata imposibila: explorarea imensului si salbaticului Teritoriu Alaska. Allen isi consemneaza minutios ex..
44.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)