Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Lichidari de stoc

17 - Kenzaburo Oe
3 + 1 Gratis -41 %
Premiul Nobel pentru Literatura 1994Protagonistul din 17, un adolescent timid care nu pare sa aiba alta preocupare decit exercitiul solitar al masturbarii, se trezeste prins intr-un virtej de intimplari care il apropie de o grupare politica de extrema dreapta. Asa incepe o calatorie initiatica de re..
16,95 lei 9,99 lei
Adio, adio, patria mea - Radu Pavel Gheo
3 + 1 Gratis -50 %
In 2001, Radu Pavel Gheo emigreaza in Statele Unite, dar revine in tara dupa un an. In perioada petrecuta in Statele Unite (2001-2002) a muncit ca vinzator la un fast food, la un magazin alimentar si la o librarie Barnes & Noble. Experienta americana e relatata in priza directa in Adio, adio, pa..
19,90 lei 9,99 lei
Agata murind - Dora Pavel
3 + 1 Gratis -60 %
Editia a III‑a revazuta Romanul Agata murind a fost distins in 2003 cu Premiul Uniunii Scriitorilor din Romania, iar in 2013 a aparut in versiune spaniola la Madrid.Printre rudele persoanelor decedate, convocate aici de catre Primarie pentru a fi martore la operatiunea de stramutare, se afla si..
24,90 lei 9,99 lei
America de peste program - Catalin Mihuleac
3 + 1 Gratis -50 %
Premiul pentru Proză, pentru anul 2016, acordat de Uniunea Scriitorilor din România, filiala IaşiAmerica de peste pogrom evolueaza pe doua mari planuri aparent divergente. Primul, situat in România interbelica si bazat pe documente istorice si pe marturii de arhiva secreta din epoca, face dezvaluiri..
19,90 lei 9,99 lei
Anii de aur - Ali Eskandarian
3 + 1 Gratis -50 %
Anii de aur - Ali Eskandarian „Un Kerouac iranian…” (The Guardian)   Anii de aur este publicat ori in curs de publicare in Olanda, Statele Unite, Marea Britanie, Portugalia, Spania si Germania.   Anii de aur a aparut in Statele Unite dupa moartea tragica a autorului ..
29,90 lei 14,95 lei
Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul - Bogdan-Alexandru Stanescu
3 + 1 Gratis -50 %
Apoi, dupa batalie, ne-am tras sufletul este debutul lui Bogdan-Alexandru Stanescu, B.A.S. Compendiu al unei opere poetice care continua sa se scrie, cartea sta sub semnul epopeii antice. Intr-o Iliada pe dos, eroi fragili ai timpului nostru, vulnerabili din cap pina-n crestet, isi infrunta spaimele..
19,90 lei 9,99 lei
Astrologia relationala. Dragoste si sexualitate - Mihaela Dicu
3 + 1 Gratis -58 %
Asemenea celorlalte aspecte ale vietii noastre, si relatia de cuplu este influentata de astre si zodii. Harta natala determina modul in care ne alegem partenerul si in care ne exprimam sentimentele. Astrologia relationala se ocupa cu studiul predispozitiilor afective individuale si cu evaluarea pote..
24,00 lei 9,99 lei
Autorul, la rampa! - David Lodge
3 + 1 Gratis -56 %
Autorul, la rampa! reconstituie o perioada dificila din viata lui Henry James, cind cariera scriitorului parea sa se indrepte spre un esec, totul culminind cu fiascoul reprezentat de prima sa piesa, Guy Domville. In centrul romanului se afla prietenia eroului cu scriitorul George Du Maurier, cel car..
22,95 lei 9,99 lei
Barbatul de 100 de ani care a sarit pe fereastra si a disparut - Jonas Jonasson
3 + 1 Gratis -62 %
Dacă viaţa ta a intrat în prelungiri, de ce să nu-ţi permiţi nişte capricii?Toată lumea din azilul de bătrâni se pregăteşte de zor să-l sărbătorească pe Allan Karlsson, care împlineşte 100 de ani. Numai că Allan detestă sindrofiile de acest gen, aşa că decide să... fugă. Încălţat cu cei mai buni şoş..
39,00 lei 14,90 lei
Biblioteci in aer liber - Marta Petreu
3 + 1 Gratis -73 %
O colectie de eseuri pe teme dintre cele mai variate, ce beneficiaza de aceeasi abordare nuantata si atenta la detalii cu care Marta Petreu si-a obisnuit deja cititorii. De la Matei Calinescu la Norman Manea, de la Rotonda plopilor aprinsi a lui Valeriu Anania la corespondenta si jurnalele lui Mihai..
29,90 lei 7,99 lei
Black Glass (Poker) - Bogdan Cosa
3 + 1 Gratis -54 %
Premiul „Tinarul prozator al anului 2013”, in cadrul Galei Tinerilor Scriitori, editia a IV-a, 2014 Nominalizare la Premiile revistei Observator cultural, editia 2014, sectiunea „Proza”Black Glass, cel de-al doilea roman al trilogiei Poker, continua povestea lui Tudor Klein, personajul genuin..
21,90 lei 9,99 lei
Cainii negri - Ian McEwan
3 + 1 Gratis -41 %
Roman finalist la Man Booker Prize 1992 Romanul este o superba meditatie asupra reactiilor diferite ale oamenilor cind sint pusi in fata terorii istoriei.Legatura lui Bernard cu June Tremaine a inceput sa se destrame aproape in aceeasi perioada in care a debutat casnicia lor. Incercind sa price..
16,95 lei 9,99 lei
Cand ne vom intoarce - Radu Mares
3 + 1 Gratis -55 %
Premiul pentru proza al Uniunii Scriitorilor din Romania (2010) Premiul pentru proza al Filialei Cluj a USR (2010) Premiul „Ion Creanga” al Academiei Romane (2012)   In anii 1930, tinarul agronom Gavril M. este trimis in lunca Nistrului pentru a pune pe picioare o ferma abandonata din nordu..
22,11 lei 9,99 lei
Capitanul Conan - Roger Vercel
3 + 1 Gratis -60 %
Capitanul Conan a fost distins in 1934 cu prestigiosul premiu Goncourt, iar in 1996 a inspirat filmul cu acelasi titlu regizat de Bertrand Tavernier.Primul Razboi Mondial se apropie de sfirsit. Detasamentul locotenentului Conan din Armata franceza de la Dunare asteapta intr-o padure de pe malul ..
24,90 lei 9,99 lei
Carti, filme, muzici si alte distractii din comunism - Dan Lungu, Amelia Gheorghita
3 + 1 Gratis -62 %
Ce scriitori aveau succes la public in Romania comunista? Cum puteai sa obtii pe sub mina cartile sau discurile preferate? Cine lua parte la spectacolele Cenaclului Flacara sau la Cintarea Romaniei? Autorii propun relatari emotionante, amuzante sau insolite despre propriile experiente culturale de d..
25,95 lei 9,99 lei
Cei de langa noi nu mor niciodata - Allison Dubois
3 + 1 Gratis -63 %
Povestea lui Allison DuBois a inspirat celebrul serial Mediumul   Viziunile ei au ajutat la rezolvarea unor crime si la gasirea unor persoane disparute; poate sa prezica evenimente viitoare si sa patrunda in mintea oamenilor. Allison DuBois a devenit celebra pentru capacitatile sale de medium..
26,90 lei 9,99 lei
Celalalt Simion - Petru Cimpoesu
3 + 1 Gratis -63 %
La aproape cincisprezece ani de la aparitia romanului Simion liftnicul, Petru Cimpoesu ne face cunostinta cu Celalalt Simion, intr-o poveste plina de surprize si umor. Umorul insa nu mai este unul tolerant, ci a devenit sarcastic si, pe alocuri, necrutator. Intre timp, „tranzitia” s-a incheiat, dar ..
26,90 lei 9,99 lei
Cele 120 de zile ale Sodomei - MARQUIS DE SADE
3 + 1 Gratis -58 %
„Şi acum, prietene cititor, se cade să ţi pregăteşti sufletul şi mintea pentru cea mai plină de necurăţii povestire ce se va fi făcut vreodată de când e lumea lume, o asemenea carte neîntâlnindu se nici la antici, nici la moderni. Fără îndoială, multe dintre rătăcirile pe care le vei vedea zugrăvite..
59,00 lei 24,90 lei
Cenusa si tarina - Viktor Remizov
3 + 1 Gratis -59 %
Roman nominalizat la Russian Booker Prize 2014.   Marginea de est a Siberiei, un capat de lume unde oamenii, majoritatea vinatori sau pescari, continua si astazi sa-si duca traiul in armonie cu ritmurile naturii nemiloase, prea putin imblinzite. Un incident marunt, supralicitat de un militian..
36,90 lei 14,99 lei
Colonelul Chabert - Honore de Balzac
3 + 1 Gratis -40 %
Colonelul Chabert, erou al razboaielor napoleoniene, dispare in timpul bataliei de la Eylau. Cand nimeni nu se mai asteapta, el reapare in Paris, dupa o lunga convalescenta. Aici, nimic din ce lasase in urma nu mai e la fel: nevasta si-a cautat norocul cu alt barbat, iar banii in care-si pusese sper..
19,95 lei 11,95 lei
Copiii in epoca dependentei de tehnologie - Lucy Jo Palladino
3 + 1 Gratis -61 %
Copilul dumneavoastra nu se poate desprinde de tableta si smartphone? Petrece ore in sir in fata calculatorului si e obsedat sa-si cumpere cele mai noi gadgeturi? Chiar daca tehnologia moderna este utila, punind la dispozitia copiilor o multime de informatii, folosirea excesiva a dispozitivelor digi..
25,90 lei 9,99 lei
Copilul zanelor - Philippa Gregory
3 + 1 Gratis -60 %
Copilul zinelor, primul volum din seria „Ordinul Dragonului”, descrie misterioasele aventuri ale lui Luca Vero, un tinar cu insusiri nebanuite, si ale Isoldei, o frumoasa fata de saptesprezece ani inchisa intr-o manastire de un frate avar.Ne aflam in Italia anului 1453 si toate semnele arata ca ..
24,90 lei 9,99 lei
Crima Olgai Arbelina - Andrei Makine
3 + 1 Gratis -17 %
Crima Olgai Arbelina este un roman despre drama exilului si o reflectie asupra istoriei tragice a Europei secolului XX.   Aflat sub influenta directa a prozei dostoievskiene si proustiene, romanul descrie dragostea fara margini a unei mame pentru fiul ei bolnav de hemofilie. Prin intermediul ..
16,95 lei 13,99 lei
Cum am devenit Audrey Hepburn - Mitchell Kriegman
3 + 1 Gratis -61 %
Lisbeth, cel de-al doilea copil al unei familii destramate din Jersey, stie un singur lucru: nu vrea sa ajunga asistenta medicala, asa cum si-ar fi dorit mama ei. Vizitindu-si cea mai buna prietena, custode la Muzeul Metropolitan de Arta, are ocazia sa probeze rochia purtata de Audrey Hepburn in Mic..
38,48 lei 14,99 lei
Afişare 1 - 24 din 164 (7 pagini)