Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Pachete speciale

Pachet Bestseller Biblioteca Polirom
Transport Gratuit -30 %
Cele trei fiice ale Evei - Elif ShafakÎn drum spre casa unor prieteni, unde e invitată la cină, Peri – soţie casnică şi mamă a trei copii – este pusă în faţa unui fapt neplăcut: îi este furată geanta de pe bancheta din spate a maşinii. Reuşind s-o recupereze şi cercetîndu-i cu mîini tremurătoare con..
251,60 lei 174,95 lei
Pachet Bestseller Top 10+
Transport Gratuit -25 %
...Sa ucizi o pasare cintatoare - Harper LeeTraducere din limba engleza si note de Tatiana MalitaRoman ecranizat in 1962, in regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna si Frank Overton in rolurile principale.Scout Finch este martora la intimplarile dramatice declansate intr-un orasel..
174,20 lei 129,95 lei
Pachet Biblioteca Daffi's Books ( 35 carti + 5 carti cadou )
Transport Gratuit -70 %
Pachetul contine :   Trenul M - Patti Smith La capatul noptii - Vartan Arachelian Cei de langa noi nu mor niciodata - Allison Dubois Ca sa nu te pierzi in cartier - Patrick Modiano Vraja misterului - Alexa..
1.303,93 lei 390,00 lei
Pachet Biblioteca Polirom ( 10 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -60 %
Pachetul contine :1.Ultima fugara - Tracy Chevalier2.Obiecte Pierdute - Brooke Davis3.Expo '58 - Jonathan Coe4.Papagalul Verde - Martha Bibescu5.Profetii din Fiordul Vesniciei - Kim Leine6.Toti acei tineri tristi - F.Scott Fitzgerald7.Trenul M - Patti Smith8.Ultimul tuareg - Alberto Vazquez-Figueroa..
325,00 lei 129,00 lei
Pachet Top 10+ ( 10 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -52 %
Pachetul contine :1.Colonelul Chabert - Honore de Balzac2.Cainii negri - Ian McEwan3.Un cal intra intr-un bar - David Grossman4.Crima Olgai Arbelina - Andrei Makine5.Herzog - Saul Bellow6.Simbata - Ian McEwan7.Ingropat de viu - Sadegh Hedayat8.Orb prin Gaza - Aldous Huxley9.Dragoste de viata si alt..
206,00 lei 99,00 lei
 Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi - Ian McEvan„Au fost ca o cercetare de laborator pentru mine. Am avut şansa să încerc diferite lucruri, să mă descopăr pe mine însumi ca scriitor” – spunea Ian McEwan despre povestirile adunate în volumul cu care a debutat în 1975. Fiind op..
168,60 lei 99,00 lei
1Q84 (I) - Haruki MurakamiO tinara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevara..
124,85 lei 94,95 lei
Pachet Albert Camus
Transport Gratuit -20 %
Ciuma - Albert CamusPremiul Nobel pentru LiteraturăŞobolanii încep să moară pe străzile din Oran. E semn de ciumă, confirmată destul de greu de medicii oraşului. Fiindcă autorităţile se mişcă încet şi declară carantină abia după ce epidemia nu mai poate fi stăpînită, doctorul Rieux, unul dintre prim..
162,70 lei 129,90 lei
Calatoria unui sceptic in jurul lumii - Aldous Huxley În călătoria sa de un an prin lume (India, Birmania, Japonia, China, America), Aldous Huxley îşi notează impresiile puternice lăsate de locurile pe care le vizitează şi de oamenii pe care îi cunoaşte. India şi Birmania sînt pentru el pril..
161,70 lei 129,95 lei
Cartea scurtelor iubiri eterne - Andrei MakineCa o galerie de instantanee, Cartea scurtelor iubiri eterne surprinde, in capitole de mica intindere, dar de o intensitate inegalabila, opt momente de gratie dintr-o existenta framintata, cind manifestarea neasteptata a iubirii preschimba clipa in eterni..
156,61 lei 78,30 lei
Fight Club - Chuck PalahniukPublicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, Fight Club este unanim considerat in momentul de fata unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX.Fight Club este povestea unui tinar care traieste..
86,80 lei 71,90 lei
Pachet Elif Shafak
Transport Gratuit -19 %
Bastarda Istanbulului - Elif Shafak Populat de figuri feminine puternice si de neuitat, Bastarda Istanbulului este un roman fascinant in care se impletesc libertatea si opresiunea, realul si fantasticul, memoria si uitarea.Lumea orientala, cu exotismul si traditionalismul ei, si cea occiden..
194,73 lei 156,95 lei
Blandetea noptii - F. Scott Fitzgerald Romanul Blindetea noptii a fost ecranizat in 1985, cu Peter Strauss si Mary Steenburgen in rolurile principale, in regia lui Robert Knights.Dick Diver, un psihiatru cu perspective stralucite, se indragosteste de Nicole, tinara pacienta pe care o trateaz..
131,15 lei 104,95 lei
America - Franz KafkaKarl Rossmann, abia venit din aerul molcom al Europei, descopera lumea aglomerata a New Yorkului cu sperantele si naivitatea pe care numai la saisprezece ani un tinar le poate avea. Intra fara intirziere sub aripa protectoare a unchiului sau bogat si tot atit de repede cade i..
91,80 lei 77,95 lei
1984 - O mie noua sute optzeci si patru - George OrwellRomanul O mie nouă sute optzeci şi patru a inspirat o celebră ecranizare, în anul 1984, avîndu-i în distribuţie pe John Hurt, Richard Burton şi Suzanna Hamilton.Winston Smith este un personaj obişnuit: el urăşte, iubeşte şi munceşte ca..
137,70 lei 109,95 lei
Pachet Haruki Murakami + Pachet literatura japoneza
Transport Gratuit -20 %
Iubita mea, Sputnik - Haruki MurakamiSumire, o tinara nonconformista de douazeci si doi de ani ce viseaza sa devina scriitoare, se indragosteste pentru prima oara in viata. Este o dragoste coplesitoare, ca o tornada ce se napusteste peste o cimpie intinsa. De aceea, Sumire nu ia in seama ca iubeste ..
413,20 lei 329,95 lei
Femeia la treizeci de ani - Honore de BalzacRomanul Femeia la treizeci de ani povesteste, alegind fundalul tulbure al razboaielor napoleoniene, destinul unei frumoase doamne din inalta societate franceza de secol XIX. Uneori pasionala, alteori palind in fata esecului, viata lui Julie d’Aiglemont se ..
56,85 lei 45,48 lei
Iosif si fratii sai. Istoriile lui Iacob. Tanarul Iosif Vol. 1 - Thomas Mann Traducere din limba germana si note de Petru Manoliu„Aici, pe tinarul Iosif il cuprindea ameteala… Era un om ca noi, asa ne pare, si, desi traia timpuriu, era – matematic vorbind – la fel de departe de inceputuri..
75,00 lei 29,95 lei
Trainspotting - Irvine WelshTrainspotting a fost ecranizat in 1996, in regia lui Danny Boyle, cu Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller si Robert Carlyle in distributie.„Alege viata. Alege sa platesti rate la casa; alege masini de spalat; alege o rabla de cinci locuri; alege sa stai pe o ca..
67,07 lei 46,95 lei
Pachet John Fowles
Transport Gratuit -20 %
Colectionarul - John FowlesRomanul Colectionarul a inspirat o ecranizare de succes, in regia lui William Wyler, de trei ori nominalizata la premiile Oscar si cistigatoare a Globului de Aur.Colectionarul, primul roman al lui John Fowles, este o carte cu o conceptie absolut originala, despre pa..
162,75 lei 129,90 lei
Pachet John Steinbeck
Transport Gratuit -19 %
Catre un zeu necunoscut - John SteinbeckPremiul Nobel pentru Literatură 1962Unul dintre primele romane ale lui John Steinbeck, Către un zeu necunoscut este o poveste misterioasă, ce explorează încercările omului de a cunoaşte şi a stăpîni natura, de a-şi înţelege destinul. Joseph Wayne..
183,60 lei 148,88 lei
Ramasitele zilei - Kazuo IshiguroAparut in Anglia, in 1989, romanul a primit in acelasi an prestigiosul Booker Prize si a fost transpus cinematografic, in anul 1993, de regizorul James Ivory, intr-un film de exceptie, avindu-i ca protagonisti pe Anthony Hopkins si Emma Thompson.Stevens, majordom d..
85,00 lei 72,95 lei
Amantul doamnei Chatterley - D. H. LawrenceRomanul Amantul doamnei Chatterley a inspirat de-a lungul timpului mai multe ecranizari; ultima, difuzata in 2015, ii are in distributie pe Holliday Grainger, Richard Madden si James Norton.„In intunecimea uda a copacilor fu cuprinsa brusc de un tremur de n..
72,57 lei 49,90 lei
Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun - N.V. GogolFie ca este un frizer ticait, cicalit de nevasta, pe care il loveste nenorocirea din pricina unui nas gasit in piine, sau un functionar a carui pasiune pentru litere e pe atit de mare, pe cit de mica-i este averea pe care si-o cheltuie pe-o manta, e..
110,75 lei 88,60 lei
Afişare 1 - 24 din 33 (2 pagini)