Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Pachete speciale

Pachet Bestseller Biblioteca Polirom
Transport Gratuit -27 %
Singurul final feiricit pentru o poveste de dragoste este un accident - Joao Paolo CuencaJ.P. Cuenca este steaua in ascensiune a literaturii braziliene contemporane.” (L’Express) Shunsuke Okuda, un cuceritor incurabil, isi creeaza o alta identitate pentru fiecare noua iubita pe care o cunoaste ..
233,65 lei 169,95 lei
1984 - O mie noua sute optzeci si patru - George OrwellRomanul O mie nouă sute optzeci şi patru a inspirat o celebră ecranizare, în anul 1984, avîndu-i în distribuţie pe John Hurt, Richard Burton şi Suzanna Hamilton.Winston Smith este un personaj obişnuit: el urăşte, iubeşte şi ..
142,70 lei 114,95 lei
Pachet Biblioteca Daffi's Books ( 35 carti + 5 carti cadou )
Transport Gratuit -69 %
Pachetul contine :   Paianjenul alb.Poveste fetei nordice a Eigerului - Heinrich Harric La capatul noptii - Vartan Arachelian Roderick Duddle - Michele Mari Samanta incoltita - Anchee MinIn urma nu mai e nimic - Cosmin PertaRidicat..
1.271,09 lei 390,00 lei
Pachet  Aurora Liiceanu
Transport Gratuit -18 %
Ea si El. Biografia unei relații (ediţia 2020) - Aurora LiiceanuEa e o femeie trecută de prima tinereţe. El e un bărbat care a lăsat la rîndul lui în spate anii tinereţii, căsătorit, cu copii. La prima vedere, nimic nu anunţă dragostea plină de pasiune care îi va lega mai bine de zece ani. La c..
254,60 lei 209,95 lei
 Prima dragoste, ultimele ritualuri. In asternuturi - Ian McEvan„Au fost ca o cercetare de laborator pentru mine. Am avut şansa să încerc diferite lucruri, să mă descopăr pe mine însumi ca scriitor” – spunea Ian McEwan despre povestirile adunate în volumul cu care a debutat în 1975. Fiind opera..
168,60 lei 99,00 lei
Cei ramasi si cei plecati - Parinoush SanieeCe înseamnă în esenţă a fi compatriot? Din punctul meu de vedere, a trăi pe teritoriul aceleiaşi ţări cu cineva nu este singura condiţie pentru a fi compatriot cu persoana respectivă. A împărtăşi aceeaşi cultură este un criteriu poate chiar mai importan..
88,85 lei 73,95 lei
1Q84 (I) - Haruki MurakamiO tinara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevara..
124,85 lei 94,95 lei
Pachet Albert Camus
Transport Gratuit -20 %
Ciuma - Albert CamusPremiul Nobel pentru LiteraturăŞobolanii încep să moară pe străzile din Oran. E semn de ciumă, confirmată destul de greu de medicii oraşului. Fiindcă autorităţile se mişcă încet şi declară carantină abia după ce epidemia nu mai poate fi stăpînită, doctorul Rieux, unul dintre prim..
162,70 lei 129,90 lei
Pachet Aldous Huxley
Transport Gratuit -15 %
Calatoria unui sceptic in jurul lumii - Aldous Huxley În călătoria sa de un an prin lume (India, Birmania, Japonia, China, America), Aldous Huxley îşi notează impresiile puternice lăsate de locurile pe care le vizitează şi de oamenii pe care îi cunoaşte. India şi Birmania sînt pentru el pril..
160,70 lei 135,95 lei
Cartea scurtelor iubiri eterne - Andrei MakineCa o galerie de instantanee, Cartea scurtelor iubiri eterne surprinde, in capitole de mica intindere, dar de o intensitate inegalabila, opt momente de gratie dintr-o existenta framintata, cind manifestarea neasteptata a iubirii preschimba clipa in eterni..
156,61 lei 78,30 lei
Pachet Biblioteca Polirom ( 10 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -64 %
Pachetul contine :1.O iubire imposibila - Christine Angot2.O lebada salbatica si alte povesti - Michael Cunnigham3.Blestemul talharului mustacios - Irina Teodorescu4.Samanta incoltita - Anchee Min5.Eva - Simon Liberati6.Howards End - E.M. Forester7.Roderick Duddle - Michele Mari8.O fecioara nesabuit..
356,45 lei 129,00 lei
Pachet Biblioteca Polirom ( 8 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -67 %
1.O iubire imposibila - Christine Angot2.Samanta incoltita - Anchee Min3.Eva - Simon Liberati4.Howards End - E.M. Forester5.Roderick Duddle - Michele Mari6.O fecioara nesabuita - Ida Simons7.Pavilionul Femeilor - Pearl S. Buck8.Anii de aur - Ali Eskadarian+ Cadou:..
303,55 lei 99,95 lei
Fight Club - Chuck PalahniukPublicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, Fight Club este unanim considerat in momentul de fata unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX.Fight Club este povestea unui tinar care traieste..
111,75 lei 91,95 lei
Nu exista tara pentru batrani - Cormac McCarthyNu există ţară pentru bătrîni este o carte uşor de citit, dar greu de uitat: o poveste cu o intrigă alertă, care nu le oferă personajelor nici o şansă, iar cititorilor nici o pauză de respiraţie. Debutînd cu o tranzacţie ratată în urma căreia deşer..
88,43 lei 54,95 lei
Taiko ( 2 volume ) - Eiji Yoshikawa Taiko este o amplă frescă istorică în care sînt urmărite vieţile unor personaje cu un impact semnificativ asupra destinului ţării lor. Spre mijlocul secolului al XVI-lea, odată cu prăbuşirea shogunatului Ashikaga, Japonia se transformase într-un uriaş cîm..
118,90 lei 95,95 lei
Pachet Elif Shafak
Transport Gratuit -15 %
Bastarda Istanbulului - Elif Shafak Populat de figuri feminine puternice si de neuitat, Bastarda Istanbulului este un roman fascinant in care se impletesc libertatea si opresiunea, realul si fantasticul, memoria si uitarea.Lumea orientala, cu exotismul si traditionalismul ei, si cea occiden..
219,68 lei 185,95 lei
Pachet Ernest Hemingway
Transport Gratuit -20 %
A avea si a nu avea - Ernest HemingwayA avea şi a nu avea este unul dintre romanele de senzaţie ale lui Ernest Hemingway, ecranizat în 1944 într-o producţie clasică a cinematografiei, cu Humphrey Bogart şi Lauren Bacall în rolurile principale – o poveste fermecătoare, cu intrigi amoroase, contra..
327,55 lei 262,95 lei
Blandetea noptii - F. Scott Fitzgerald Romanul Blindetea noptii a fost ecranizat in 1985, cu Peter Strauss si Mary Steenburgen in rolurile principale, in regia lui Robert Knights.Dick Diver, un psihiatru cu perspective stralucite, se indragosteste de Nicole, tinara pacienta pe care o trateaz..
104,20 lei 85,95 lei
Pachet F.M. Dostoievski
Transport Gratuit -15 %
Crima si pedeapsa - F.M. Dostoievski „O fiinta superioara are oare dreptul sa savirseasca o crima daca aceasta este in folosul intregii umanitati?” – iata intrebarea care il macina necontenit pe Raskolnikov, un fost student idealist, excentric si mizantrop, in ceasurile lungi de meditatie din o..
224,55 lei 189,95 lei
America - Franz KafkaKarl Rossmann, abia venit din aerul molcom al Europei, descopera lumea aglomerata a New Yorkului cu sperantele si naivitatea pe care numai la saisprezece ani un tinar le poate avea. Intra fara intirziere sub aripa protectoare a unchiului sau bogat si tot atit de repede cade in d..
91,80 lei 77,95 lei
1984 - O mie noua sute optzeci si patru - George OrwellRomanul O mie nouă sute optzeci şi patru a inspirat o celebră ecranizare, în anul 1984, avîndu-i în distribuţie pe John Hurt, Richard Burton şi Suzanna Hamilton.Winston Smith este un personaj obişnuit: el urăşte, iubeşte şi munceşte ca..
137,70 lei 109,95 lei
Despre libertate - George OrwellGeorge Orwell se numără printre cei mai celebri scriitori şi analişti sociali. În scrierile sale a denunţat nedreptăţile îndurate de cei săraci, a atras atenţia cu privire la pericolele totalitarismului şi a apărat libertatea de expresie. Acest volum, în care sînt i..
69,90 lei 57,95 lei
...Sa ucizi o pasare cintatoare - Harper LeeRoman ecranizat in 1962, in regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna si Frank Overton in rolurile principale.Scout Finch este martora la intimplarile dramatice declansate intr-un orasel sudist atunci cind un barbat de culoare este acuzat ..
59,90 lei 49,95 lei
Pachet Haruki Murakami
Transport Gratuit -20 %
Iubita mea, Sputnik - Haruki MurakamiSumire, o tinara nonconformista de douazeci si doi de ani ce viseaza sa devina scriitoare, se indragosteste pentru prima oara in viata. Este o dragoste coplesitoare, ca o tornada ce se napusteste peste o cimpie intinsa. De aceea, Sumire nu ia in seama ca iubeste ..
300,40 lei 239,95 lei
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)