Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Lecturi pentru copii

 Pachet Sherlock Holmes (10 Volume) – Arthur Conan Doyle
Transport Gratuit -57 %
Pachetul contine:Aventurile Lui Sherlock Holmes – Vol.1Aventruile lui Sherlock Holmes – Vol.2Cainele din Baskerville – Vol.3Dincolo de oras – Vol.4Întoarcerea lui Sherlock Holmes – Vol.5Memoriile lui Sherlock Holmes – Vol.6Semnul celor patru – Vol.7Testamentul lui Sherlock Holmes – Vol.8Un ..
299.00 lei 129.00 lei Fără TVA:122.86 lei
Atlasul isi propune sa acopere un gol informational in domeniul geografiei si al cartografiei scolare.Lucrarea se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa, dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra pr..
34.90 lei 24.90 lei Fără TVA:23.71 lei
Acest atlas geografic scolar incearca sa realizeze o sinteza cartografica actuala asupra geografiei Romaniei, cu o preponderenta destinatie scolara...
34.90 lei 24.90 lei Fără TVA:23.71 lei
Pachet - Karl May (15 vol.)
Transport Gratuit -75 %
- Dragostea ulanului - Karl May (5 vol.)- In tara mahdiului - Karl May (4 Vol.)- Inimi germane - Karl May (3 Vol.)- Old Cursing Dry - Karl May- Cacealmaua - Karl May- In Anzii Cordilieri - Karl May..
595.00 lei 149.00 lei Fără TVA:141.90 lei
Ion - Liviu Rebreanu Primul roman al lui Liviu Rebreanu, "Ion", aduce in centru, ca un bloc de granit, figura taranului roman, prin intermediul personajului principal. Zvarcolirea traverseaza intreaga opera epica si putem afirma, fara greseala, ca este romanul unei patimi. (Prof. Victor D..
63.70 lei 44.59 lei Fără TVA:42.47 lei
A murit Luchi… Cum am cunoscut eu lumea - Otilia Cazimir
3 + 1 Gratis
Avem cu toţii cărţi care ne-au marcat copilăria. Pentru cei mai mulţi dintre părinţii de astăzi, A murit Luchi... e una dintre acestea. Iar dacă unii nu au descoperit-o cu ani în urmă, acum au prilejul să o citească şi să se minuneze ca nişte copii, alături de copiii lor. A murit Luchi… este poveste..
29.96 lei Fără TVA:28.53 lei
Adam si Eva - Liviu Rebreanu
3 + 1 Gratis
Între marile romane (Liviu Rebreanu), obisnuia sã se destindã realizând scrieri epice de dimensiuni mai reduse. Dupã „Ion“ si „Pãdurea spânzuratilor“, a publicat (în 1925) „Adam si Eva“, o carte cãreia i-a pãstrat o afectiune specialã.  E un roman al iubirii, vãzutã ca formã esentialã de viatã ..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Alice in Tara Minunilor - Lewis Carroll
3 + 1 Gratis
In luna iulie 1862, Lewis Carroll a facut o partida de canotaj cu cele trei fiice ale pastorului Liddell, decan al colegiului "Biserica lui Cristos" - unde el era profesor - dintre care una se chema Alice.Se odihneau pe o pajiste, la umbra unei capite de fan si cum cele trei fetite îi cereau tânarul..
8.50 lei Fără TVA:8.10 lei
Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, ANATOMIA OMULUI, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
32.90 lei 24.67 lei Fără TVA:23.50 lei
Antologie de texte din literatura universala - Alexandrina Dumitru, Daniela Beşliu
3 + 1 Gratis
Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, cu finetea ironiei unor maestri ca..
19.00 lei Fără TVA:18.10 lei
Apus de soare ed.2014 - Barbu Stefanescu Delavrancea
3 + 1 Gratis
Ostasi, boieri, curteni, v-am adunat aci sa stati marturie dupa ce n-oi mai fi. Sunt patruzeci si sapte de ani... multi si putini... de cand Moldova imi iesi inainte cu mitropolit, episcopi, egumeni, boieri, razasi si tarani, in Campul de la Direptate, si cum vru Moldova asa vrusei si eu. Ca vru ea ..
9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Autori: Silvia Olteanu, Stefania Giersch, Camelia Manea, Florina Miricel, Iuliana TanurBiologie. Atlas şcolar. Funcţiile de relaţie şi de reproducere în lumea vie este realizat în concordanţă cu obiectivele noii programe şcolare de biologie. Lucrarea se adresează în special elevilor de cla..
34.90 lei 26.18 lei Fără TVA:24.93 lei
V-ati intrebat vreodata care este structura scoartei cerebrale si in ce mod transmite sistemul nervos mesajele senzoriale catre creier?Sau care este diferenta dintre craniul unui adult si cel al unui nou-nascut? Cum (si de ce) este produsa saliva?In Atlasul corpului uman. Structura si functiile..
89.90 lei 67.14 lei Fără TVA:63.95 lei
Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain
3 + 1 Gratis
Aparut in 1876, romanul Aventurile lui Tom Sawyer este considerat literatura pentru copii, dar este citit cu interes si de catre adulti care, astfel, isi aduc aminte de anii copilariei. Personajul principal este chiar intruchiparea autorului de pe vremea cand era copil, unii dintre eroii povestirii ..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Balade si idile - George Cosbuc
3 + 1 Gratis
George Cosbuc (1866–1918), unul dintre marii poeti romani, a fost si traducator, critic literar si publicist, membru al Academiei Romane din anul 1916. La trei ani dupa debutul din 1884 in paginile revistei „Tribuna”, Cosbuc se alatura colectivului redactional al acestei reviste sibiene conduse de I..
9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Atlasul școlar de biologie, Funcțiile de nutriție în lumea vie, este conceput în concordanță cu obiectivele noii programe școlare de biologie pentru gimnaziu.Lucrarea se adresează tuturor elevilor, în special celor din clasa a VI-a, fiind un excelent instrument de lucru și pentru profesorul de ..
29.90 lei 20.93 lei Fără TVA:19.93 lei
Black Beauty - Anna Sewell
3 + 1 Gratis
"Black Beauty" este o sensibila poveste, plina de experiente de viata ce abunda în amintiri si experiente traite prin ochii unui cal. Va va misca profund prin întamplarile emotionante si va va captiva prin momentele de suspans. O poveste despre cruzimea de care dau dovada unii oameni fata de cai, da..
11.90 lei Fără TVA:11.33 lei
Cartea antiplictiseala - James Maclaine, Sarah Hull, Lara Bryan
3 + 1 Gratis
O adevarata comoara, cartea aceasta plina de idei antiplictiseala te va distra cu siguranta, oriunde si oricand! Indiferent daca este vorba despre o dupa-amiaza ploioasa sau despre o zi lunga de vara, daca esti acasa ori intr-o calatorie lunga, daca esti singur sau alaturi de prieteni - nu te vei pl..
39.90 lei Fără TVA:38.00 lei
Ciuma stacojie - Jack London
3 + 1 Gratis
Jack London (1876-1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritul de revolta si aventura. Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentr..
11.90 lei Fără TVA:11.33 lei
Copiii mahalalei - Nicolae Gheorghiu
3 + 1 Gratis
Mahala. Cuvant provenit din limba turca, amintind de timpurile cand Tarile Romane se aflau suv suzeranitate turceasca. Era locul cel mai mizer din oras. Dar nu va fi assa multa vreme. Cu timpul, oamenii vor uita cuvantul. Il vor inlocui cu cartier. Suna mai frumos, ca vine din franceza. Oricum, fie ..
15.00 lei Fără TVA:14.29 lei
Copilaria - Maxim Gorki
3 + 1 Gratis
Romanul lui Maxim Gorki este imaginea stratificata a lumii adolescentei, vazuta prin ochii lui Aliosa. Ramas inca de mic fara tata, el este luat in grija de bunici si crescut intr-un mediu pestrit, uneori lipsit de orice urma de umanitate. Traieste neputincios instrainarea mamei si destramarea famil..
19.90 lei Fără TVA:18.95 lei
Craii de Curtea-Veche si alte proze - Mateiu Caragiale
3 + 1 Gratis
„Omul a izbutit să se ascundă aproape pe de-a întregul în artist, şi amintirea lui este menită să reţie numai chipul poetului muzician care a topit din nou, în tainicele lui retorte, limba aspră a gloatelor pentru a distila un suc mai dulce, cu puteri vrăjite şi răscolitoare. […] Opera de prozator a..
17.90 lei Fără TVA:17.05 lei
Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis
3 + 1 Gratis
Cand a nimerit cineva sa scrie o carte cum este acest «Cuore» al lui De Amicis, el nu numai ca a avut parte sa compuna o opera literara de o minunata gingasie, dar totodata a savarsit si o fapta buna, una din acele fapte care, pe nesimtite si fara mult zgomot, folosesc omenirii tot atat, ba poate si..
12.90 lei Fără TVA:12.29 lei
Inregistrand aproximativ 2880 de cuvinte capcana, dictionarul de fata are ca support a doua editie a Dictionarului ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane, aparut in 2005, si urmareste cateva directii:- subliniaza modificarile normative operate in cea de-a doua editie a DOOM;- evide..
29.90 lei 20.93 lei Fără TVA:19.93 lei
Afişare 1 - 24 din 156 (7 pagini)