Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Dexon

Pachet Sherlock Holmes (10 Volume) -  Arthur Conan Doyle Pachet Sherlock Holmes (10 Volume) -  Arthur Conan Doyle
Transport Gratuit -67 %
Ediție revizuita!Arhiva lui Sherlock Holmes – Vol.1Aventruile lui Sherlock Holmes – Vol.2Cainele din Baskerville – Vol.3Dincolo de oras – Vol.4Întoarcerea lui Sherlock Holmes – Vol.5Memoriile lui Sherlock Holmes – Vol.6Semnul celor patru – Vol.7Testamentul lui Sherlock Holmes – Vol.8Un Studiu stacoj..
300.00 lei 99.00 lei Fără TVA:94.29 lei
O calatorie interzisa prin lege poate deveni ceva extrem de periculos...Mai intai cetatea Ventrilogilor... acolo unde orice vorba este un pacat... acolo unde se cos buzele pentru a se proteja de impuritatile verbale. Apoi este orasul Sarbatorilor unde un carnaval perpetuu este de fapt un razboi degh..
19.90 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
O extraordinara analiza a originilor si motivatiilor cultului Fecioarei Maria.De-a lungul timpului Fecioara Maria a fost obiectul adoratiei a milioane decrestini, dar a ridicat si numeroase semne de intrebare:- De ce cultul Fecioarei Maria este mult mai bine reprezentat in unele stiri decat in altel..
29.99 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Cu ajutorul acestei cărți, cititorul va dobândi cunoștințele despre puterile piramidelor și va avea posibilitatea de a-și construi propia piramida adecvată necesităților sale. De-a lungul timpului piramidele au fost unele dintre cele mai controversate, dar și mai admirate construcții. Generații de c..
24.90 lei 5.89 lei Fără TVA:5.61 lei
Carismaticul calugar Medard devine implicat intr-un mister mortal impotriva vointei sale. In timp ce calatoreste spre Roma, se lupta cu enigma propriei sale identitati in timp ce este urmarit de dublura sa criminala. Singura speranta a monahului pentru mantuire se afla la frumoasa Aurelie; dar pentr..
30.00 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
In urma unei expeditii de explorare spatiala dusa de universitatea din Santa Catala, este descoperit un animal avand dimensiunea unei mici planete, plutind aparent adormit, in imensitatea spatiului cosmic. O echipa compusa din trei sute de savanti se instaleaza pe corpul animalului in stare de hiber..
19.90 lei 5.89 lei Fără TVA:5.61 lei
JURNAL DE CALATORIE permite cititorilor sa descopere si sa urmeze, alaturi de o femeie iesita din comun, tinuturi si credinte necunoscute, dar si un destin neobisnuit. De-a lungul marilor calatorii prin enigmaticul Tibet, ALEXANDRA DAVID NEEL a purtat o asidua corespondenta cu sotul sau, Philippe Ne..
29.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Randolph Carter viseaza de trei ori un oras fantastic dar de fiecare data este smuls brusc inainte sa-l poata vedea de aproape. Cand se roaga yeilor visului sa-i dezvaluie unde se afla acest oras maiestuos, acestia nu-i raspund, iar visele sale despre oras inceteaya cu desavarsire. Nemultumit, Carte..
23.00 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Pana acum, metafizica a ramas, cu foarte pu? ine exceptii, marginala in programele universitare.Explicatia consta, fara indoiala, in faptul ca manifestarile supranormale comporta un aspect filozofic si religios, care fac interpretarea lor destul de delicata, si probabil si pentru ca invatamintele ca..
24.99 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Primul val de aparitii OZN din epoca moderna a avut loc in Al Doilea Razboi Mondial. Apoi, de-a lungul a cinci decenii, Vestul si Estul s-au infruntat intr-un razboi rece care putea deveni oricand Armageddon ? iar navele straine au pandit mereu din umbra, asteptand un moment prielnic. Pent..
22.90 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Pachet Alexandre Dumas
Transport Gratuit -70 %
Pachetul conține : Cei trei muschetari Vol.1Cei trei muschetari Vol.2După 20 de ani Vol.1După 20 de ani Vol.2Vicontele de Bragelonne vol.1Vicontele de Bragelonne vol.2Vicontele de Bragelonne vol.3Vicontele de Bragelonne vol.4Vicontele de Bragelonne vol.5Vicontele de Bragelonne vol.6..
499.00 lei 149.00 lei Fără TVA:141.90 lei
Viata sexuala a lui Adolf Hitler este bizara decat cea a oricarui barbat prezentat in aceasta carte. Acestui individ ii placea in mod deosebit ca o femeie sa-l loveasca cu piciorul, sa-l biciuiasca si sa-si faca nevoile pe el.Indiferent in ce a constat viata lui sexuala, femeile cu care s-a culcat e..
24.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Suntem in anul 1584, in timpul domniei lui Henric al III-lea la tronul Frantei. La zece ani de la moartea lui Carol al IX-lea, lupta pentru succesiune este in toi. Visul ducelui Henric de Guise este de a deveni regele Frantei. Ducesa Anne de Lorena, sora lui, este cea care il sustine pentru a-I detr..
24.90 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
In intunericul care domnea in Biroul serifului, Calem Ware trase aer adanc in piept. Arma era sovaielnica, apasandu-l zdravan in coaste. Putea auzi respiratia suieratoare a lui Gregg. Apoi un alt zgomot, surd, apropiat. Calem se lasa in jos dintr-o saritura; un foc de arma rosu fulgera in bezna inca..
23.00 lei 5.89 lei Fără TVA:5.61 lei
Talismanul este in acelasi timp un receptor si un emitator de unde benefice si un izolator al undelor malefice.Actioneaza intr-un scop justificat si nu poate fi folosit decat pentru a face bine, in nici un caz pentru a face rau.Efectul talismanului este rezultanta unei asociatii de litere, semne, de..
24.90 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Winnetou vol.1 -  Omul preriilor Winnetou este numele personajului principal, cunoscut ca si capetenie a apasilor Mescalero. Cititorul patrunde în spectaculoasa si înca neexplorata lume a Vestului Salbatic odata cu Old Shatterhand, „fata palida” venita din Vechiul Continent ca sa..
159.60 lei 49.90 lei Fără TVA:47.52 lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)