Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Andreas

Print si cersetor - Mark Twain Vreau sa scriu o istorioara asa cum mi-a povestit-o cineva, care o stia de la tatal lui, dupa cum acesta o stia, de asemenea, de la tatal lui, acesta auzind-o, tot asa, de la tatal lui, si astfel, urcând din generatie în generatie, timp de mai mult de trei sute de a..
53.50 lei 37.45 lei Fără TVA:35.67 lei
Dictionar de Omonime al Limbii Romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 1.500 de cuvinte-titlu - exemple concrete si corect folosite - modalitati explicite de folosire a cuvintelor în context - nenumarate definitii si exempleDictionar de antonime al limbii romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 6.000 d..
59.60 lei 49.90 lei Fără TVA:47.52 lei
Pachet Jules Verne
-30 % In afara stocului
Capitan la 15 ani - Jules VerneGoeleta Pilgrim, comandata de capitanul Hull, se intoarce din Noua Zeelanda spre America. Insa capitanul nu poate rezista tentatiei de a captura o balena. Din pacate, vanatoarea esueaza si capitanul Hull piere in valuri impreuna cu membrii echipajului. Pe nava rama..
114.50 lei 79.95 lei Fără TVA:76.14 lei
Ion - Liviu Rebreanu Primul roman al lui Liviu Rebreanu, "Ion", aduce in centru, ca un bloc de granit, figura taranului roman, prin intermediul personajului principal. Zvarcolirea traverseaza intreaga opera epica si putem afirma, fara greseala, ca este romanul unei patimi. (Prof. Victor D..
63.70 lei 44.59 lei Fără TVA:42.47 lei
Adam si Eva - Liviu Rebreanu
3 + 1 Gratis
Între marile romane (Liviu Rebreanu), obisnuia sã se destindã realizând scrieri epice de dimensiuni mai reduse. Dupã „Ion“ si „Pãdurea spânzuratilor“, a publicat (în 1925) „Adam si Eva“, o carte cãreia i-a pãstrat o afectiune specialã.  E un roman al iubirii, vãzutã ca formã esentialã de viatã ..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Alice in Tara Minunilor - Lewis Carroll
3 + 1 Gratis
In luna iulie 1862, Lewis Carroll a facut o partida de canotaj cu cele trei fiice ale pastorului Liddell, decan al colegiului "Biserica lui Cristos" - unde el era profesor - dintre care una se chema Alice.Se odihneau pe o pajiste, la umbra unei capite de fan si cum cele trei fetite îi cereau tânarul..
8.50 lei Fără TVA:8.10 lei
Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain
3 + 1 Gratis
"Aventurile lui Huckleberry Finn" (1885) a fost menita la început sa-l însoteasca pe precedentul Tom Sawyer. Scrisa într-un rastimp de sapte ani, a fost foarte apreciata înca de la aparitie, unul dintre criticii sai, Ernest Hemingway, credea ca "întreaga literatura moderna americ..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Aventurile lui Tom Sawyer - Mark Twain
3 + 1 Gratis
Aparut in 1876, romanul Aventurile lui Tom Sawyer este considerat literatura pentru copii, dar este citit cu interes si de catre adulti care, astfel, isi aduc aminte de anii copilariei. Personajul principal este chiar intruchiparea autorului de pe vremea cand era copil, unii dintre eroii povestirii ..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Copiii mahalalei - Nicolae Gheorghiu
3 + 1 Gratis
Mahala. Cuvant provenit din limba turca, amintind de timpurile cand Tarile Romane se aflau suv suzeranitate turceasca. Era locul cel mai mizer din oras. Dar nu va fi assa multa vreme. Cu timpul, oamenii vor uita cuvantul. Il vor inlocui cu cartier. Suna mai frumos, ca vine din franceza. Oricum, fie ..
15.00 lei Fără TVA:14.29 lei
Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis
3 + 1 Gratis
Cand a nimerit cineva sa scrie o carte cum este acest «Cuore» al lui De Amicis, el nu numai ca a avut parte sa compuna o opera literara de o minunata gingasie, dar totodata a savarsit si o fapta buna, una din acele fapte care, pe nesimtite si fara mult zgomot, folosesc omenirii tot atat, ba poate si..
12.90 lei Fără TVA:12.29 lei
George Calinescu este un scriitor de referinta al literaturii romane interbelice si al literaturii romane in ansamblul ei. Desfasurandu-se pe mai multe paliere ale literaturii beletristice, materializata in romane, poezii, piese de teatru, dar si in domeniul criticii si istoriei literare, unde inov..
16.00 lei 11.20 lei Fără TVA:10.67 lei
Fram, ursul polar - Cezar Petrescu
3 + 1 Gratis
"Fram ursul polar" este povestea unui pui de urs, luat de oameni din mediul sau natural si adus la circ. Intr-un timp scurt, el castiga inima spectatorilor cu numerele sale de acrobatie. La un moment dat, nu mai face fata spectacolului si este trimis, prin bunavointa directorului de circ, in locuril..
13.00 lei Fără TVA:12.38 lei
Heidi, fetita muntilor - Johanna Spyri
3 + 1 Gratis
O traducere completa, absolut remarcabila a operei de capatâi a autoarei Johanna Louise Spyri: Heidi. Am considerat ca este absolut necesar - tinand cont de varsta copiilor carora le este adresata opera - sa ilustram cat mai frumos posibil lucrarea si credem ca desenatorul nostru, Constantin Armeanu..
10.00 lei Fără TVA:9.52 lei
Lecturile scolarului - Clasa 2
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a II-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaAceasta carte este una alcatuita din multe altele (fragmente sau scrierea integrala) adunate intr-o antologie de texte din literatura romana si literatura universala, destinata in principal elevilor din..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 3
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a III-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaLecturile scolarului clasa a III-a continua seria antologiilor pentru ciclul primar. Elevii vor gasi unele dintre cele mai reprezentative opere din literatura romana si din cea universala, adecvate var..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 4
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a IV-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaO antologie de texte literare pentru clasa a IV-a trebuie sa contina, in primul rand, lecturile recomandate de programa scolara in vigoare, dar si altele, care ar fi propuse ca lectura suplimentara. Ace..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 5
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a V-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaLucrarea contine:- Peste 100 de opere literare- 30 de autori- Texte ilustrate- Prezentari biobiliografice ale autorilor- Intrebari si teme..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Lecturile scolarului - Clasa I
3 + 1 Gratis
Lucrarea contine:- peste 80 de opere literare cu texte bogat ilustrate;- 30 de autori;- vocabular pentru fiecare lucrare;- prezentari biobibliografice ale autorilor;- intrebari tematice si teme.Din cuprins:Alexe Mateevici:„Limba noastrã”;I. Al. Brãtescu Voinesti:„Nicusor”;I. L. Caragiale:„Bùbico”;Ge..
13.90 lei Fără TVA:13.24 lei
Legea vietii - Jack London
3 + 1 Gratis
Legea vietii - Jack London„Legea vietii“ este o nuvelã a scriitorului  american Jack London. A fost publicatã pentru prima datã in martie 1901 in Revista McClure, volumul 16. Un an mai tarziu, a fost tipãritã intr-o colectie de povesti ale lui Jack London, The Children of Frost, la Editura Macm..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Micuta Dorrit - Charles Dickens
3 + 1 Gratis
Romanul "Micuta Dorrit" a fost publicat în 19 numere lunare, de câte 32 de pagini, între 1855 si 1857. Este o lucrare de satira la adresa conducerii societatii acelei epoci.Cartea ne povesteste, introducându-ne în decoruri dintre cele mai variate din Anglia, Franta, Italia, aventurile unor personaje..
10.00 lei Fără TVA:9.52 lei
Moby Dick - Herman Melville
3 + 1 Gratis
Moby Dick ("The Whale"), romanul scriitorului american Herman Melville, roman alegoric, epopee a spiritului uman in dramatica inclestare cu fortele naturii, publicat prima data in anul 1851, este considerat a fi o capodopera a literaturii universale.Romanul, dedicat prietenului sau, scriitorul Natha..
12.00 lei Fără TVA:11.43 lei
Motanul maltez - Rudyard Kipling
3 + 1 Gratis
Motanul maltez - Rudyard KiplingIn volumul de fatã, Rudyard Kipling atacã, desi intr-un mod subtil, valorile morale ale familiei britanice, mai ales ale militarilor si colonistilor englezi din teritoriile de peste mãri, nuantãrile si aluziile jucand un rol de­osebit in intelegerea deplinã a situatii..
13.00 lei Fără TVA:12.38 lei
Momente si schite - Ion Luca Caragiale Plasata în colectia Clasici Români cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama. Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena..
28.00 lei 19.60 lei Fără TVA:18.67 lei
Afişare 1 - 24 din 105 (5 pagini)