Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Andreas

Print si cersetor - Mark Twain Vreau sa scriu o istorioara asa cum mi-a povestit-o cineva, care o stia de la tatal lui, dupa cum acesta o stia, de asemenea, de la tatal lui, acesta auzind-o, tot asa, de la tatal lui, si astfel, urcând din generatie în generatie, timp de mai mult de trei sute de a..
48,50 lei 43,00 lei Fără TVA:40,95 lei
Dictionar de Omonime al Limbii Romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 1.500 de cuvinte-titlu - exemple concrete si corect folosite - modalitati explicite de folosire a cuvintelor în context - nenumarate definitii si exempleDictionar de antonime al limbii romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 6.000 de p..
59,60 lei 49,95 lei Fără TVA:47,57 lei
Capitan la 15 ani - Jules VerneGoeleta Pilgrim, comandata de capitanul Hull, se intoarce din Noua Zeelanda spre America. Insa capitanul nu poate rezista tentatiei de a captura o balena. Din pacate, vanatoarea esueaza si capitanul Hull piere in valuri impreuna cu membrii echipajului. Pe nava rama..
114,50 lei 79,95 lei Fără TVA:76,14 lei
Ion - Liviu Rebreanu Primul roman al lui Liviu Rebreanu, "Ion", aduce in centru, ca un bloc de granit, figura taranului roman, prin intermediul personajului principal. Zvarcolirea traverseaza intreaga opera epica si putem afirma, fara greseala, ca este romanul unei patimi. (Prof. Victor D..
62,20 lei 49,95 lei Fără TVA:47,57 lei
Adam si Eva - Liviu Rebreanu
3 + 1 Gratis
Între marile romane (Liviu Rebreanu), obisnuia sã se destindã realizând scrieri epice de dimensiuni mai reduse. Dupã „Ion“ si „Pãdurea spânzuratilor“, a publicat (în 1925) „Adam si Eva“, o carte cãreia i-a pãstrat o afectiune specialã.  E un roman al iubirii, vãzutã ca formã esentialã de viatã ..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Aventurile lui Huckleberry Finn - Mark Twain
3 + 1 Gratis
"Aventurile lui Huckleberry Finn" (1885) a fost menita la început sa-l însoteasca pe precedentul Tom Sawyer. Scrisa într-un rastimp de sapte ani, a fost foarte apreciata înca de la aparitie, unul dintre criticii sai, Ernest Hemingway, credea ca "întreaga literatura moderna americ..
12,00 lei Fără TVA:11,43 lei
Black Beauty - Anna Sewell
3 + 1 Gratis
"Black Beauty" este o sensibila poveste, plina de experiente de viata ce abunda în amintiri si experiente traite prin ochii unui cal. Va va misca profund prin întamplarile emotionante si va va captiva prin momentele de suspans. O poveste despre cruzimea de care dau dovada unii oameni fata de cai, da..
12,90 lei Fără TVA:12,29 lei
Copiii mahalalei - Nicolae Gheorghiu
3 + 1 Gratis
Mahala. Cuvant provenit din limba turca, amintind de timpurile cand Tarile Romane se aflau suv suzeranitate turceasca. Era locul cel mai mizer din oras. Dar nu va fi assa multa vreme. Cu timpul, oamenii vor uita cuvantul. Il vor inlocui cu cartier. Suna mai frumos, ca vine din franceza. Oricum, fie ..
12,30 lei Fără TVA:11,71 lei
Cuore, inima de copil - Edmondo de Amicis
3 + 1 Gratis
Cand a nimerit cineva sa scrie o carte cum este acest «Cuore» al lui De Amicis, el nu numai ca a avut parte sa compuna o opera literara de o minunata gingasie, dar totodata a savarsit si o fapta buna, una din acele fapte care, pe nesimtite si fara mult zgomot, folosesc omenirii tot atat, ba poate si..
12,90 lei Fără TVA:12,29 lei
Lecturile scolarului - Clasa 2
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a II-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaAceasta carte este una alcatuita din multe altele (fragmente sau scrierea integrala) adunate intr-o antologie de texte din literatura romana si literatura universala, destinata in principal elevilor din..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 3
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a III-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaLecturile scolarului clasa a III-a continua seria antologiilor pentru ciclul primar. Elevii vor gasi unele dintre cele mai reprezentative opere din literatura romana si din cea universala, adecvate var..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 4
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a IV-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaO antologie de texte literare pentru clasa a IV-a trebuie sa contina, in primul rand, lecturile recomandate de programa scolara in vigoare, dar si altele, care ar fi propuse ca lectura suplimentara. Ace..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Lecturile scolarului - Clasa 5
3 + 1 Gratis
Lecturile scolarului clasa a V-a. Antologie de texte din literatura romana si cea universalaLucrarea contine:- Peste 100 de opere literare- 30 de autori- Texte ilustrate- Prezentari biobiliografice ale autorilor- Intrebari si teme..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Lecturile scolarului - Clasa I
3 + 1 Gratis
Lucrarea contine:- peste 80 de opere literare cu texte bogat ilustrate;- 30 de autori;- vocabular pentru fiecare lucrare;- prezentari biobibliografice ale autorilor;- intrebari tematice si teme.Din cuprins:Alexe Mateevici:„Limba noastrã”;I. Al. Brãtescu Voinesti:„Nicusor”;I. L. Caragiale:„Bùbico”;Ge..
13,90 lei Fără TVA:13,24 lei
Moby Dick - Herman Melville
3 + 1 Gratis
Moby Dick ("The Whale"), romanul scriitorului american Herman Melville, roman alegoric, epopee a spiritului uman in dramatica inclestare cu fortele naturii, publicat prima data in anul 1851, este considerat a fi o capodopera a literaturii universale.Romanul, dedicat prietenului sau, scriitorul Natha..
12,90 lei Fără TVA:12,29 lei
Momente si schite - Ion Luca Caragiale Plasata în colectia Clasici Români cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama. Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena..
28,00 lei 25,00 lei Fără TVA:23,81 lei
Poezii alese - Mihai Eminescu
3 + 1 Gratis
Plasata în colectia Clasici Români cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama.Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena ce strabate timpul si care prin repetitie ..
9,90 lei Fără TVA:9,43 lei
Snoave si Basme - Petre Ispirescu
3 + 1 Gratis In afara stocului
"Cel ce a scris aceasta carticica si al carui nume s-a tot pitit pâna acuma sub modestul titlu de Culegatorul tipograf, pâna când în sfârsit meritele sale literarii, de toti recunoscute, ne-au facut sa-l silim acum pentru întâiasi data a se da în vileagul publicitatii, cel ce a scris aceasta cartici..
10,00 lei Fără TVA:9,52 lei
Vrajitorul din Oz - L. Frank Baum
3 + 1 Gratis
Lyman Frank Baum s-a nascut la 15 mai 1856 în Chittenango, statul New York. Apartinând unei familii înstarite, a avut parte de o copilarie fericita. Era un visator, drept pentru care nu reusea sa obtina succes în cea ce întreprindea. În final, a început sa scrie, încurajat de cei care-l au..
11,00 lei Fără TVA:10,48 lei
20 000 de leghe sub mari - Jules Verne
3 + 1 Gratis
Douazeci de mii de leghe sub mari: un tur al lumii subacvatice (franceza: "Vingt mille lieues sous les mers"), este un roman classic de aventuri al scriitorului francez Jules Verne, publicat in 1870. Romanul a fost initial editat in fascicole, din martie 1869 pana in iunie 1870, in publicatia lui Pi..
11,00 lei Fără TVA:10,48 lei
Alice in Tara Minunilor - Lewis Carroll
3 + 1 Gratis
In luna iulie 1862, Lewis Carroll a facut o partida de canotaj cu cele trei fiice ale pastorului Liddell, decan al colegiului "Biserica lui Cristos" - unde el era profesor - dintre care una se chema Alice.Se odihneau pe o pajiste, la umbra unei capite de fan si cum cele trei fetite îi cereau tânarul..
8,50 lei Fără TVA:8,10 lei
Amintiri din copilarie - Ion Creanga
3 + 1 Gratis
Creanga este un mare creator de chipuri si icoane. Toate figurile au relieful lor bine conturat, începând cu buna lui mama, Smaranda, pâna la mos Bodrânga si mos Luca, harabagiul din Humulesti, care l-a dus surghiun la seminarul Socolei...Fondul "Amintirilor din copilarie" e însusi fondul sufletesc ..
10,00 lei Fără TVA:9,52 lei
Aventurile Baronului Munchhausen - G.A. Burger
3 + 1 Gratis
Uimitoarele calatorii si aventuri, pe uscat si pe apa, ale baronului von Munchhausen asa cum obisnuia sa le povesteasca el insusi, la un pahar de vin, prietenilor sai.Noi, subsemnatii Gulliver, Sindbad si Aladin, juram solemn ca toate aventurile prietenului nostru, baronul Munchhausen, oricare ar fi..
8,50 lei Fără TVA:8,10 lei
Afişare 1 - 24 din 100 (5 pagini)