Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Carti Adulti

Adolescenta. Tineretea - Lev Tolstoi Adolescenta. Tineretea - Lev Tolstoi
3 + 1 Gratis
„Ţi s-a întîmplat, cititorule, ca, într-un anumit moment al vieţii, să îţi dai deodată seama că ţi s-a schimbat cu totul felul de a privi lucrurile, ca şi cum toate cele pe care le văzuseşi pînă atunci s-au întors deodată spre tine cu o altă parte, pe care nu le-o ştiai încă? O astfel de prefacere m..
24,95 lei
Adolescentul - F.M. Dostoievski Adolescentul - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Unul dintre cei mai importanti si mai influenti scriitori ai lumii, autorul capodoperelor Crima si pedeapsa, Fratii Karamazov, Idiotul sau Demonii, carti traduse in toate limbile, adaptate pentru teatru sau ecranizate.Diferit de celelalte romane ale lui Dostoievski, Adolescentul e istorisit din pers..
24,95 lei
Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice - Michael Ignatieff Albumul rusesc. Povestea unei familii aristocratice - Michael Ignatieff
3 + 1 Gratis -52 %
Michael Ignatieff ne poarta inapoi in timp de-a lungul a cinci generatii ale unei familii ruse, pina in 1815. Dupa ce a citit jurnale ale rudelor sale, a privit indelung fotografii dintr-un vechi album si a ascultat povesti transmise din tata in fiu, el ajunge sa descifreze semnificatia pe care o au..
24,95 lei 11,95 lei
Anna Karenina - Lev Tolstoi Anna Karenina - Lev Tolstoi
3 + 1 Gratis
Povestea unei vieti pline de patimi si indoieli, celebrul roman Anna Karenina istoriseste tragedia unei femei aflate sub imperiul distructiv al unei pasiuni adulterine. In fundalul pe care, alaturi de Anna, evolueaza personaje aparte prin natura lor, Tolstoi divulga ipocrizia inaltei societati, zugr..
32,95 lei
Copilaria - Lev Tolstoi Copilaria - Lev Tolstoi
3 + 1 Gratis
„Pe 12 august 18…, exact la trei zile după aniversarea mea, cînd împlinisem zece ani şi primisem nişte daruri minunate, Karl Ivanîci m‑a trezit din somn la şapte dimineaţa, dînd chiar deasupra capului meu cu un plici – un băţ cu fîşii de hîrtie cerată – după o muscă. Lucru pe care l‑a făcut cu atîta..
19,95 lei
Crima si pedeapsa - F.M. Dostoievski Crima si pedeapsa - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
„O fiinta superioara are oare dreptul sa savirseasca o crima daca aceasta este in folosul intregii umanitati?” – iata intrebarea care il macina necontenit pe Raskolnikov, un fost student idealist, excentric si mizantrop, in ceasurile lungi de meditatie din odaia sa strimta de la mansarda. Sub presiu..
29,95 lei
Fiasco Ultima batalie a maresalului Jukov - Victor Suvorov Fiasco Ultima batalie a maresalului Jukov - Victor Suvorov
3 + 1 Gratis -59 %
Fiasco formeaza, impreuna cu Numele ei era Tatiana si O sa va ingropam!, trilogia dedicata epocii in care Hrusciov s-a aflat la conducerea Uniunii Sovietice, epoca pe care Suvorov o numeste ironic „maretul deceniu”. De data aceasta sint puse sub lupa o serie de evenimente din anii 1956-1957, cind ma..
28,90 lei 11,90 lei
Fratii Karamazov - F.M. Dostoievski Fratii Karamazov - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Fratii Karamazov, cel din urma si cel mai complex roman al lui Dostoievski, este in acelasi timp povestea scrisa magistral a unui paricid si o meditatie filosofica asupra intrebarilor esentiale ale umanitatii: existenta lui Dumnezeu, liberul-arbitru, natura colectiva a vinei si consecintele dezastru..
29,95 lei
Idiotul - F. M. Dostoievski Idiotul - F. M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Roman în patru părţiÎntors la Petersburg după un lung tratament la sanatoriu, în Elveţia, prinţul Lev Nikolaevici Mîşkin este primit cu îndoială şi luat în rîs de înalta societate a oraşului, care îl socoteşte sărac cu duhul. Mîşkin se poartă cu sinceritate stîngace, percepută de majoritatea oamenil..
59,95 lei
Idiotul - F.M. Dostoievski Idiotul - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Roman în patru părţi. Întors la Sankt Petersburg după un lung tratament la un sanatoriu din Elveţia, prinţul Lev Nikolaevici Mîşkin este luat în rîs de înalta societatea a oraşului, care îl socoteşte sărac cu duhul. Mîşkin se poartă mereu cu o sinceritate stîngace, luată de majoritatea oamenilor dre..
29,95 lei
Imi Retrag Cuvintele - Victor Suvorov Imi Retrag Cuvintele - Victor Suvorov
3 + 1 Gratis -61 % In stoc
Imi retrag cuvintele continua seria dezvaluirilor din volumul Umbra victoriei despre G.K. Jukov, considerat unul dintre cei mai mari strategi militari ai secolului XX, care ar fi contribuit decisiv la infringerea Germaniei naziste in al Doilea Razboi Mondial. Suvorov contesta statutul de erou nation..
37,90 lei 14,95 lei
Insemnari din subterana - F.M. Dostoievski Insemnari din subterana - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Condus de credinta ca „omului ii place sa-si cintareasca numai amaraciunea, iar fericirea nu si-o cintareste”, povestitorul fara nume al Insemnarilor din subterana este un mizantrop care traieste singur in Sankt-Petersburg, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Viata lui este o lupta fara sfirs..
19,95 lei
Invierea - Lev Tolstoi Invierea - Lev Tolstoi
3 + 1 Gratis
Invierea este ultimul roman al lui Tolstoi, la care a lucrat cu intreruperi un deceniu intreg.Povestea este inspirata de un caz real din epoca. Pe cind isi face datoria ca jurat intr-un proces dificil, printul Nehliudov o recunoaste in prostituata acuzata de crima si jaf pe slujnica nevinovata de ca..
24,95 lei
Jucatorul - F.M. Dostoievski Jucatorul - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Lupta cu pasiunea jocului de noroc, nevoia de neoprit de a paria, chiar cu pretul fericirii celorlalti, asteptarea incordata a marii lovituri la ruleta, toate acestea alcatuiesc subiectul cartii lui Dostoievski. Jucatorul este si un pariu in sine, caci marele scriitor nu a avut decit patru saptamini..
19,95 lei
Lolita - Vladimir Nabokov Lolita - Vladimir Nabokov
3 + 1 Gratis
Din cauza subiectului sau extrem de socant – pasiunea morbida a unui barbat matur pentru o fetita de doispre­zece ani –, romanul Lolita a fost respins de editori, fiind publicat in Statele Unite abia dupa aparitia sa in Franta. Construita pe schema mitologica a povestirilor cu fauni si nimfe, Lolita..
24,95 lei
Maestrul si Margareta - Mihail Bulgakov Maestrul si Margareta - Mihail Bulgakov
3 + 1 Gratis
Traducere din limba rusa de Natalia RadoviciRomanul Maestrul si Margareta este o uriasa punere in scena a doua lumi istorice cu totul diferite. In plina epoca stalinista, in care ratiunea exclude orice interventie a supranaturalului, Moscova e rascolita de ispravile unui magician si ale acolitilor s..
24,95 lei
Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun - N.V. Gogol Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun - N.V. Gogol
3 + 1 Gratis
Fie ca este un frizer ticait, cicalit de nevasta, pe care il loveste nenorocirea din pricina unui nas gasit in piine, sau un functionar a carui pasiune pentru litere e pe atit de mare, pe cit de mica-i este averea pe care si-o cheltuie pe-o manta, eroul povestirilor lui Gogol este in toate numai exc..
19,95 lei
Masenka - Vladimir Nabokov Masenka - Vladimir Nabokov
3 + 1 Gratis
În Maşenka, romanul de debut semnat cu pseudonimul V. Sirin, Vladimir Nabokov spune povestea lui Lev Glebovici Ganin, un emigrant rus ce-şi duce traiul într-o pensiune berlineză, unde descoperă că Maşenka, prima sa iubită demult pierdută, este de fapt soţia plicticosului său vecin, Alexei Ivano..
22,95 lei
Moscova-Petuski - Venedikt Erofeev Moscova-Petuski - Venedikt Erofeev
3 + 1 Gratis -60 % In afara stocului
Venicika Erofeev ia trenul din Moscova si incearca sa ajunga la iubita lui, care-l asteapta nerabdatoare in gara Petuski. Alaturi de ingerii care-i tot apar prin preajma pe masura ce, ca sa-si treaca plictisul, mai ia un git de votca, alaturi de o sleahta de pasageri hirsiti in ale socialismului si-..
24,90 lei 9,99 lei
Nopti albe / Sotul etern - F.M. Dostoievski Nopti albe / Sotul etern - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis
Nuvela Nopti albe a inspirat mai multe ecranizari celebre. Prima, Le notti bianche, in regia lui Luchino Visconti, i-a avut in distributie pe Maria Schell, Marcello Mastroianni si Jean Marais, iar cea mai recenta, Two Lovers, in regia lui James Gray, ii are ca protagonisti pe Joaquin Phoenix, Gwynet..
22,95 lei
Oameni sarmani - F.M. Dostoievski Oameni sarmani - F.M. Dostoievski
3 + 1 Gratis In afara stocului
Volumul de debut al lui F.M. Dostoievski, Oameni sarmani, aparut in 1846, este o carte antologica, marcind o mutatie radicala: dupa el literatura lumii nu va mai fi la fel. Complexitatea si profunzimea acestui roman epistolar il fac sa-si pastreze si astazi capacitatea de a fascina. Considerat „prim..
24,03 lei
Ouale fatale. Diavoliada - Mihail Bulgakov Ouale fatale. Diavoliada - Mihail Bulgakov
3 + 1 Gratis
Lumea descrisa in Diavo­liada si in Ouale fatale este una haotica si halu­cinanta, in care umorul, ironia, sarcasmul si dramatismul alterneaza sau se intrepatrund, iar fantasticul fuzioneaza cu realul vazut prin filtrul unei constiinte clare si in­draznete.In Ouale fatale, un profesor nebun inventea..
17,95 lei
Povestiri - Vladimir Nabokov Povestiri - Vladimir Nabokov
3 + 1 Gratis
„Iar noi sîntem inspiraţia ta, Rusie, frumuseţea ta de necuprins cu mintea, vraja ta veşnică! Şi noi toţi am plecat, izgoniţi de un arpentor nebun. Prietene, acuşi o să mor, spune-mi ceva, spune-mi că mă iubeşti, pe mine, fantomă fără casă, şezi mai aproape, dă-mi mîna... Sfîrîind, lumînarea se stin..
24,95 lei
Povestiri din Sevastopol - Lev Tolstoi Povestiri din Sevastopol - Lev Tolstoi
3 + 1 Gratis
Intr-o noua traducere, si note, de Adriana Liciu Intr-un Sevastopol sub asediu, incordarea ce pluteste in aer se topeste pentru o clipa daca privesti atent fiecare mica scena ca rupta din viata de zi cu zi a unui orasel obisnuit. Este insa doar iluzie, canonada razboiului izbucneste pe negindit..
16,33 lei
Afişare 1 - 24 din 33 (2 pagini)