Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Corint

Testeaza-ti si antreneaza-ti memoria in joaca! Intre copertele acestei carti numai buna de luat in rucsac sau ghiozdan, vei descoperi o multime de jocuri amuzante si de puzzle-uri care iti vor pune memoria la incercare. Poti sa retii lucrurile intr-o anumita ordine? Dar sa memorezi cuvintele inscris..
24.90 lei 18.67 lei Fără TVA:17.79 lei
Incadrata in seria atlaselor scolare, lucrarea de fata, ANATOMIA OMULUI, pune la dispozitia elevilor, profesorilor, cat si a altor categorii de cititori interesati un instrument de cunoastere, aprofundare si consolidare a cunostintelor intr-un domeniu de mare si firesc interes cum este cel al biolog..
34.90 lei 25.41 lei Fără TVA:24.20 lei
Antologia de fata combina atractivitatea si suspansul unor fragmente de neocolit in formatia culturala a unui tanar cu sensuri umane esentiale. Prin faptul ca majoritatea autorilor sunt de prima mana, lipseste nesuferitul didacticism, dar apare tot mai mult umorul, cu finetea ironiei unor maestri ca..
19.00 lei 13.30 lei Fără TVA:12.67 lei
Ostasi, boieri, curteni, v-am adunat aci sa stati marturie dupa ce n-oi mai fi. Sunt patruzeci si sapte de ani... multi si putini... de cand Moldova imi iesi inainte cu mitropolit, episcopi, egumeni, boieri, razasi si tarani, in Campul de la Direptate, si cum vru Moldova asa vrusei si eu. Ca vru ea ..
9.90 lei 6.93 lei Fără TVA:6.60 lei
Atlasul isi propune sa acopere un gol informational in domeniul geografiei si al cartografiei scolare.Lucrarea se adreseaza in egala masura elevilor, studentilor, profesorilor si, in general, tuturor celor interesati de o informare corecta, complexa, dar selectiva, actuala si moderna, atat asupra pr..
44.90 lei 27.90 lei Fără TVA:26.57 lei
Acest atlas geografic scolar incearca sa realizeze o sinteza cartografica actuala asupra geografiei Romaniei, cu o preponderenta destinatie scolara...
44.90 lei 27.90 lei Fără TVA:26.57 lei
Jack London (1876-1916) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori americani. Opera lui, constand in special din romane, are ca subiect existenta cruda, salbatica si spiritul de revolta si aventura. Eroii sai, manati de o forta fizica si morala supraumana, sunt antrenati intr-o lupta brutala pentr..
11.90 lei 8.33 lei Fără TVA:7.93 lei
Romanul lui Maxim Gorki este imaginea stratificata a lumii adolescentei, vazuta prin ochii lui Aliosa. Ramas inca de mic fara tata, el este luat in grija de bunici si crescut intr-un mediu pestrit, uneori lipsit de orice urma de umanitate. Traieste neputincios instrainarea mamei si destramarea famil..
19.90 lei 13.93 lei Fără TVA:13.27 lei
„Omul a izbutit să se ascundă aproape pe de-a întregul în artist, şi amintirea lui este menită să reţie numai chipul poetului muzician care a topit din nou, în tainicele lui retorte, limba aspră a gloatelor pentru a distila un suc mai dulce, cu puteri vrăjite şi răscolitoare. […] Opera de prozator a..
17.90 lei 13.42 lei Fără TVA:12.79 lei
Inregistrand aproximativ 2880 de cuvinte capcana, dictionarul de fata are ca support a doua editie a Dictionarului ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane, aparut in 2005, si urmareste cateva directii:- subliniaza modificarile normative operate in cea de-a doua editie a DOOM;- evide..
29.90 lei 20.93 lei Fără TVA:19.93 lei
Conceput ca un instrument de lucru pentru cei care studiaza limba germana, precum si pentru vorbitorii nativi care se afla in situatia de a utiliza limba romana, dictionarul de fata contine cuvintele din fondul principal lexical al ambelor limbi si acei termeni tehnici uzuali din viata cotidiana. Se..
46.90 lei 32.83 lei Fără TVA:31.27 lei
De la RACHETE CU OȚET la CATAPULTE DE MASĂ și de la MERE MUMIFICATE la OUĂ SĂLTĂREȚE — această carte este plină de experimente fabuloase!Vei descoperi tot felul de PROIECTE DISTRACTIVE, însoțite de instrucțiuni ușor de urmat, precum și de fotografii și diagrame clare ce ilustrează pașii pe care treb..
54.90 lei 41.18 lei Fără TVA:39.21 lei
Lucrarea constituie o anexa la manualele alternative de fizica pentru clasele VI-VIII, fiind de un real sprijin pentru elevii de gimnaziu care vor sa studieze si sa aprofundeze fizica.Cele 600 de probleme si 38 de teste-grila acopera intreaga programa scolara in vigoare a disciplinei, iar cele 35 de..
34.90 lei 27.92 lei Fără TVA:26.59 lei
- Cuprinzand notiunile de baza din fizica, lucrarea este un auxiliar didactic accesibil si eficient, adresat atat elevilor de gimnaziu si liceu, cat si profesorilor, putand fi folosita in lucrul individual sau colectiv, acasa sau in clasa, in sistematizarea si recapitularea cunostintelor necesare pe..
22.50 lei 18.00 lei Fără TVA:17.14 lei
Aceasta lucrare cuprinde elementele fundamentale ale foneticii si morfosintaxei limbii engleze, gramatica de fata - inedita prin structura - reprezinta un instrument de lucru esential pentru o intelegere corecta si o exprimare autentica in limba engleza contemporana, cu toate subtilitatile ei. Expli..
54.90 lei 38.43 lei Fără TVA:36.60 lei
Lucrarea de fata ofera toate marile capitole ale unei gramatici franceze moderne (lexic, morfologie, sintaxa propozitiei si cea a frazei), intr-o formula care imbina metoda traditionala cu datele noi ale deslusirii fenomenelor de limba. Autoarea Elena Gorunescu, nume de notorietate in invatamantul n..
44.90 lei 31.43 lei Fără TVA:29.93 lei
Lucrarea de fata se adreseaza celor care invata limba germana ca limba straina, de la incepatori pana la cei cu nivel mediu: elevi de gimnaziu si liceu sau adulti care vor sa isi improspateze, sa isi consolideze si sa isi adanceasca cunostintele de gramatica a limbii germane.Explicatiile sunt insoti..
57.50 lei 46.00 lei Fără TVA:43.81 lei
Gramatica limbii romane ca o poveste ofera o modalitate eficienta, dar si distractiva de invatare a gramaticii limbii romane. Prin alegorii din lumea basmelor, aceasta vine in ajutorul tuturor celor care vor sa se familiarizeze si sa-si consolideze conceptele de baza ale morfologiei limbii romane. S..
24.90 lei 17.43 lei Fără TVA:16.60 lei
Gramatica limbii române pentru elevi și profesori. Sinteze și exerciții este o lucrare realizată dintr-o perspectivă integratoare: pe de o parte, sunt tratate nu doar părțile de vorbire și părțile de propoziție (care au ponderea cea mai mare), ci și elemente de vocabular, de fonetică, ortografi..
82.50 lei 56.18 lei Fără TVA:53.50 lei
Gramatica limbii române pentru învățământul primar. Învăț și exersez cu Amadeus și ReMi este un ghid indispensabil pentru elevii din clasa pregătitoare până în clasa a IV-a, un adevărat sprijin în dezvoltarea și aprofundarea noțiunilor de bază studiate în școală.Lucrarea are o structură prieten..
34.90 lei 24.43 lei Fără TVA:23.27 lei
Fluviul ISTORIA, cu cei trei afluenti ai sai, harta, ilustratia si documentul, se revarsa in acest atlas scolar pentru a oferi cititorului un concentrat de stiinta istorica.Harta reprezinta timpul si spatiul istoric din perspectiva tematica si evolutiva. Ilustratia da viata timpului. Fiecare pagina ..
44.90 lei 31.43 lei Fără TVA:29.93 lei
„Ş-acel rege-al poeziei, vecinic tânăr şi ferice,Ce din frunze îţi doineşte, ce cu fluierul îţi zice,Ce cu basmul povesteşte — veselul Alecsandri,Ce-nşirând mărgăritare pe a stelei blondă rază,Acum seculii străbate, o minune luminoasă,Acum râde printre lacrimi când o cântă pe Dridri.” – MIHAI EMINES..
9.90 lei 7.43 lei Fără TVA:7.07 lei
Cele 1 500 de cuvinte din vocabularul de bază al limbii engleze sunt grupate pe teme referitoare la diverse aspecte ale vieții de zi cu zi.Ilustrațiile atrăgătoare înlesnesc înțelegerea sensurilor cuvintelor.Transcrierea fonetică va ușura învățarea...
24.90 lei 17.43 lei Fără TVA:16.60 lei
• Cele 1 500 de cuvinte din vocabularul de bază al limbii franceze sunt grupate pe teme referitoare la diverse aspecte ale vieții de zi cu zi.• Ilustrațiile atrăgătoare înlesnesc înțelegerea sensurilor cuvintelor.• Transcrierea fonetică va ușura învățarea.Din cuprins: Oameni- l'etre humain( Corp si ..
27.50 lei 18.67 lei Fără TVA:17.78 lei
Afişare 1 - 24 din 32 (2 pagini)