Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Nemira

Din miile de cuvinte rostite la televiziune, din comentariile, analizele şi editorialele nenumărate publicate în presa scrisă, Radu Tudor a selectat câteva dintre creaţiile sale pe care le consideră importante pentru cariera de jurnalist. Sunt editoriale publicate de-a lungul ultimilor ani în Jurnal..
18.21 lei 7.95 lei Fără TVA:7.57 lei
O combinatie de pop culture si literatura SF clasica. O poveste palpitanta despre maturizare. - Entertainment WeeklyEvadarea e necesara, isi tot spune Zack Lightman, care a visat dintotdeauna cu ochii deschisi ca sa alunge monotonia din viata reala. Si nu e periculoasa, crede el, pentru ca gamerii a..
49.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Baiatul care voia sa traiasca vesnic. Saga Heechee Vol. 4 - Frederik Pohl
-91 % In afara stocului
Ultima poveste din saga Heechee se petrece intre aspiratia le eternitate si visul de a distruge tot ce misca in galaxieOamenii care viseaza sa traiasca printre stele patrund in nucleul Heechee si-si duc viata alaturi de fiinte ramase fara corpul fizic. Mintea lor e stocata intr-o memorie electronica..
54.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Bestseller international cu peste 10.000.000 de exemplare vandute.Ochiul si timpanul justitiei, comisarul Montalbano are obiceiul de a-si conduce investigatiile in functie de propriile afinitati ambientale: este un sicilian atat de desavarsit, incat pentru el fiecare indiciu se transforma intr-un me..
19.95 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
„Am experimentat varii moduri de a mă folosi de iluzii, evitând ca iluziile să se folosească de mine. A face teatru înseamnă a trăi o vrajă, a crea arhipelaguri de insule magice, tragice sau groteşti, oglinzi ale lumii, aşa cum o cunoaştem, sau ale unor lumi diferite de real, ca un delir fantastic. ..
36.05 lei 9.95 lei Fără TVA:9.48 lei
Al patrulea volum din saga HEECHEE„Toate conceptele ingenioase și personajele complexe cu care ne-a vrăjit Pohl sunt duse mai departe în această poveste sclipitoare, care stabilește în același timp o premisă fascinantă pentru Consemnările Heechee, o carte a cărei lectură devine o necesitate absolută..
28.80 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Dupa rapirea tatalui ei, Gwendolyn Bloom porneste intr-o calatorie neasteptata, care devine o misiune periculoasa. Luandu-si alta identitate, coboara in infernul ascuns al criminalilor, al spionilor si al mintilor diabolice din Europa. Pe urmele singurului indiciu pe care-l are – un informator pales..
39.99 lei 9.99 lei Fără TVA:9.51 lei
„N-am mai vorbit niciodată cu maiorul Stănică, dar eu voi ţine minte pentru totdeauna ziua aceea: 9 noiembrie 1989, ziua în care a căzut Zidul Berlinului. Când noi stăteam de vorbă, probabil că ofiţerul ştia ce va urma, doar era profesionist. Voise să mă sperie, ca şi când n-aş fi fost destul de îns..
23.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Mitos: Nu, nu, mai prost ca mine nu exista. Deci va spun acum. Nu stiu cat de prosti sunteti voi. Eu n-as vrea sa...Oleg: Mitos, lasa-ma!Iulian: Bine, si eu sunt destul de prost.Mitos: Dar nu ca mine. Eu sunt mai prost ca tine.Iulian: Nu, eu sunt prost ca mine.Oleg: Permiteti-mi sa-mi invoc dreptul ..
27.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Barbatul cunoscut sub numele de Cheradenine Zakalwe era unul dintre cei mai buni agenti ai Culturii, capabil sa schimbe pana si destinul unei planete prin intrigi, trucuri sau, atunci cand misiunea o cerea, prin violenta.Femeia cunoscuta ca Diziet Sma a fost prima care i-a recunoscut potentialul si ..
46.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Asa cum apa ia forma vasului in care este turnata, la fel şi mobilul mortii inginerului Luparello pare ca se prelinge de-a lungul unor retorte alambicate, a unor canale transformate intentionat in vase comunicante - toate conducand spre mediul de afaceri si politico-mafiot al Siciliei. Aceasta este ..
19.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Fanii seriei Jocurile Foamei vor fi placut surprinsi s-o descopere din nou pe Suzanne Collins in aceasta serie de romane pentru copii.In primul volum al seriei CRONICI DIN SUBPAMANT, Gregor, eroul principal, cade printr-un grilaj din subsolul blocului din New York in care locuieste si ajun..
29.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Premiul pentru proză al Uniunii Scriitorilor din România„Iarba cerului este o carte interesantă, serioasă, profundă (…) Tot interesul vine dintr-un inteligent sistem de corespondenţe, din aluzii la realităţile lumii contemporane. Alegoria este extrem de transparentă: sub aventura eroului pe o planet..
24.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Cartea prezintă dinamicile, dezvoltarea şi evoluţia legăturilor karmice, altfel spus, a iubirilor provenite din trecut. Întâlnirea cu partenerul – înţeleasă ca regăsire karmică – şi continuarea unui parcurs întreprins undeva, în trecut, conştientizarea faptului că acesta urmează să fie determinant p..
19.95 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
„De ce Lectia? Pentru ca e cea mai aproape de perfectiune dintre scrierile lui Ionesco, toate imperfecte pana la capat. Singura care se citeste si se savureaza dintr-o rasuflare. Este a doua opera teatrala a sa, gandita cu aceeasi energie a noului, dar avand in plus fata de prima o anume intelepciun..
29.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Luna vrea sa te omoare: fie ca nu-ti poate garanta hrana, apa si aerul necesare, fie ca te trezesti implicat in conflictul dintre corporatiile la putere acolo. Pentru fiecare centimetru pe care vrei sa-l cuceresti in societatea feudala de pe Luna, trebuie sa lupti. Exact asta a facut Adriana Corta. ..
49.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Prin volumul de faţă magia albă devine accesibilă tuturor. Este un ghidpractic şi indispensabil pentru a ne pune în armonie cu energiile superioare.Éric Pier Sperandio este jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. Este autorul a numeroase scrieri despre esoterism şi ocultism...
19.17 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Lumi la Raspantie - Vol. 2Federatia Terra este o lume fara razboaie, fara saracie si boli, fara bariere lingvistice, o lume aseptica a deplinei sigurante si a transparentei totale. Intr-un viitor al umanitatii digitalizate, oamenii sunt redusi la fisiere, iar eficientizarea tehnologica a lumii va fi..
24.95 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Privita ca disciplina teologica, mistica este cea mai noua si mai tarziu constituita intre toate celelalte discipline teologice. Ca obiect insa, deci ca realitate traita in sanul Bisericii crestine, ea este existenta crestinismului insusi. Ea consta din tendinta omului religios de a cunoaste pe Dumn..
22.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Adaptare de Veronica D. Niculescu; Ilustratii de Adriana Oprita-Gheorghe.Un magar, un caine, o pisica si un cocos se trezesc alungati de stapani si trebuie sa-si gaseasca o noua casa, asa ca pornesc impreuna spre Bremen sa se faca muzicanti.Ca orice calatorie si drumul lor le rezerva surprize si cei..
12.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Credeati ca viata va este monotona, ca nu poate fi subiect de inspiratie pentru literatura? Veti vedea aici crampeie din viata unor oameni obisnuiti ce va vor starni rasul, plansul, simpatia, antipatia, admiratia, oprobriul – toata gama de sentimente.Vreti sa stiti ce se poate face cu o plasa de gre..
44.90 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Antoine Leiris si-a pierdut sotia, Hélène Muyal-Leiris, pe 13 noiembrie 2015 in atacurile teroriste de la Bataclan, Paris. Ravasit de durere, Leiris scrie o scrisoare deschisa catre atacatorii care au omorat-o pe sotia lui. El refuza ca aceasta crima sa ii defineasca viata sau pe cea a copilului lor..
17.99 lei 7.95 lei Fără TVA:7.57 lei
Viitorul Romaniei e si mai incert decat in Marea Sansa, primul volum al trilogiei. E randul englezilor sa devina tinta zvonurilor si a banuielilor. Harriet vrea sa fie in singuranta, dar Guy nu se resemneaza cu ideea ca va trebui sa plece din tara. Itele destinului se complica si in povestea cuplulu..
44.90 lei 9.95 lei Fără TVA:9.48 lei
In acest ultim volum din Parisul personal in care recunoastem „memoriile indirecte“ ale lui George Banu, ni se permite o neasteptata calatorie printre figurile pictate ce-i sunt intime si pe care, imaginar, le anima.El si-a constituit in timp o familie aleasa, nu mostenita, familie al carei arbore g..
34.99 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Afişare 1 - 24 din 39 (2 pagini)