Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Nemira

„Am experimentat varii moduri de a mă folosi de iluzii, evitând ca iluziile să se folosească de mine. A face teatru înseamnă a trăi o vrajă, a crea arhipelaguri de insule magice, tragice sau groteşti, oglinzi ale lumii, aşa cum o cunoaştem, sau ale unor lumi diferite de real, ca un delir fantastic. ..
36.05 lei 9.95 lei Fără TVA:9.48 lei
„N-am mai vorbit niciodată cu maiorul Stănică, dar eu voi ţine minte pentru totdeauna ziua aceea: 9 noiembrie 1989, ziua în care a căzut Zidul Berlinului. Când noi stăteam de vorbă, probabil că ofiţerul ştia ce va urma, doar era profesionist. Voise să mă sperie, ca şi când n-aş fi fost destul de îns..
23.99 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
„Monolog al unui infidel care se intreaba intruna daca nu cumva o fi infidel.“Elle Are 54 de ani si se teme de batranete. De cativa ani, isi imparte viata intre sotia de la Marsilia si amanta de la Paris. Dar viata dubla nu e tocmai un ideal. Prin urmare, trebuie sa aleaga. Retras in singu..
24.90 lei 6.95 lei Fără TVA:6.62 lei
Premiul pentru proză al Uniunii Scriitorilor din România„Iarba cerului este o carte interesantă, serioasă, profundă (…) Tot interesul vine dintr-un inteligent sistem de corespondenţe, din aluzii la realităţile lumii contemporane. Alegoria este extrem de transparentă: sub aventura eroului pe o planet..
24.90 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Credeati ca viata va este monotona, ca nu poate fi subiect de inspiratie pentru literatura? Veti vedea aici crampeie din viata unor oameni obisnuiti ce va vor starni rasul, plansul, simpatia, antipatia, admiratia, oprobriul – toata gama de sentimente.Vreti sa stiti ce se poate face cu o plasa de gre..
44.90 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Viitorul Romaniei e si mai incert decat in Marea Sansa, primul volum al trilogiei. E randul englezilor sa devina tinta zvonurilor si a banuielilor. Harriet vrea sa fie in singuranta, dar Guy nu se resemneaza cu ideea ca va trebui sa plece din tara. Itele destinului se complica si in povestea cuplulu..
44.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Toți marii reformatori din acest „secol al regiei“ care a fost secolul XX o confirmă: reînnoirea teatrului depinde de transformarea și regândirea repetițiilor. Nu se impune un unic mod de a repeta și fiecare figură emblematică a scenei își inventează modul său propriu de a repeta. De aceea noi propu..
54.99 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
„O poveste ingenioasa si puternic vizuala despre razboiul dintre oameni si roboti.“The New York TimesMathilda Perez, fetita care are acces la comunicarea pe cai ascunse, vrea sa-i salveze viata fratelui ei si, in plus, trebuie sa identifice o noua amenintare. Pe de alta parte, in randurile celor din..
39.99 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
„Eoin Colfer a reușit o adaptare perfect calculată: un roman care e și un fel de evocare a lui Douglas Adams, dar care în același timp are o viață a lui. “The GuardianArthur Dent a reușit în sfârșit să ajungă acasă, pe Pământ. Dar asta nu înseamnă că a păcălit destinul. Și încă ceva este... este nea..
28.80 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Din miile de cuvinte rostite la televiziune, din comentariile, analizele şi editorialele nenumărate publicate în presa scrisă, Radu Tudor a selectat câteva dintre creaţiile sale pe care le consideră importante pentru cariera de jurnalist. Sunt editoriale publicate de-a lungul ultimilor ani în Jurnal..
18.21 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Bestseller international cu peste 10.000.000 de exemplare vandute.Ochiul si timpanul justitiei, comisarul Montalbano are obiceiul de a-si conduce investigatiile in functie de propriile afinitati ambientale: este un sicilian atat de desavarsit, incat pentru el fiecare indiciu se transforma intr-un me..
19.95 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Mitos: Nu, nu, mai prost ca mine nu exista. Deci va spun acum. Nu stiu cat de prosti sunteti voi. Eu n-as vrea sa...Oleg: Mitos, lasa-ma!Iulian: Bine, si eu sunt destul de prost.Mitos: Dar nu ca mine. Eu sunt mai prost ca tine.Iulian: Nu, eu sunt prost ca mine.Oleg: Permiteti-mi sa-mi invoc dreptul ..
27.99 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Asa cum apa ia forma vasului in care este turnata, la fel şi mobilul mortii inginerului Luparello pare ca se prelinge de-a lungul unor retorte alambicate, a unor canale transformate intentionat in vase comunicante - toate conducand spre mediul de afaceri si politico-mafiot al Siciliei. Aceasta este ..
19.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
O nemuritoare se lupta pentru supravietuireIn cine sa mai aiba incredere Mila, in afara de Hunter, un baiat pe care abia il cunoaste?Cei doi pornesc in cautarea lui Richard Grady, singurul care poate sa desluseasca misterul trecutul ei. Insa drumul spre adevar e pavat cu multe pericole. Generalul Ho..
39.90 lei 4.99 lei Fără TVA:4.75 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)