Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Nemira

Toți marii reformatori din acest „secol al regiei“ care a fost secolul XX o confirmă: reînnoirea teatrului depinde de transformarea și regândirea repetițiilor. Nu se impune un unic mod de a repeta și fiecare figură emblematică a scenei își inventează modul său propriu de a repeta. De aceea noi propu..
54,99 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
În 1960, Gagarin ratează aterizarea și ajunge pe undeva pe lângă Calafat, într-un sat din Lunca Dunării. Numai că România este regat, URSS nu există, iar harta politică a lumii arată cu totul altfel decât știm.Undeva în București, prin anii ’80, un radioamator este prins într-o încleștare bizară din..
26,88 lei 8,95 lei Fără TVA:8,52 lei
Aladin si lampa fermecata, dupa o poveste din O mie si una de noptiAdaptare de Veronica D. Niculescu, Ilustratii de Marina PlantusFiul unui croitor sarac, lui Aladin nu-i place sa faca nimic altceva cat e ziua de lunga decat sa piarda vremea. Asta pana cand un vrajitor din Africa, ce pretinde ca est..
12,99 lei 5,95 lei Fără TVA:5,67 lei
Partea a treia din Cronicile Malazane reprezinta inca un capitol fascinant din marea saga a lui Steven Erikson. In Amintirile ghetii se intorc o multime de personaje din Gradinile lunii si apar noi plasmuri, care imbogatesc o saga ca un labirint. Imprevizibila, seducatoare, plina de suspans, poveste..
96,23 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
Din miile de cuvinte rostite la televiziune, din comentariile, analizele şi editorialele nenumărate publicate în presa scrisă, Radu Tudor a selectat câteva dintre creaţiile sale pe care le consideră importante pentru cariera de jurnalist. Sunt editoriale publicate de-a lungul ultimilor ani în Jurnal..
18,21 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
„Elementul de forţă al romanului Arrhetonul este povestea scrisă la persoana I de chiar Carl Gustav Jung, după încheierea vieţii sale pământești, pentru a lămuri anumite aspecte biografice asupra cărora a păstrat, în mod voit, discreţia. Jung va reface, prin urmare, filmul unor întâlniri esenţiale, ..
17,99 lei 5,95 lei Fără TVA:5,67 lei
Atacul roiului este al doilea volum al seriei fantasy pentru copii NEÎMBLÂNZIȚII, continuarea romanului Băiatul care vorbea cu corbii.Sinistrul Spinning Man a fost învins, dar un nou personaj malefic se ivește din umbre: Mama Muștelor, cea care are ochi peste tot și este acum în căutarea lui Caw. Ca..
30,00 lei 6,95 lei Fără TVA:6,62 lei
Bestseller international cu peste 10.000.000 de exemplare vandute.Ochiul si timpanul justitiei, comisarul Montalbano are obiceiul de a-si conduce investigatiile in functie de propriile afinitati ambientale: este un sicilian atat de desavarsit, incat pentru el fiecare indiciu se transforma intr-un me..
19,95 lei 5,99 lei Fără TVA:5,70 lei
„Am experimentat varii moduri de a mă folosi de iluzii, evitând ca iluziile să se folosească de mine. A face teatru înseamnă a trăi o vrajă, a crea arhipelaguri de insule magice, tragice sau groteşti, oglinzi ale lumii, aşa cum o cunoaştem, sau ale unor lumi diferite de real, ca un delir fantastic. ..
36,05 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
Al patrulea volum din saga HEECHEE„Toate conceptele ingenioase și personajele complexe cu care ne-a vrăjit Pohl sunt duse mai departe în această poveste sclipitoare, care stabilește în același timp o premisă fascinantă pentru Consemnările Heechee, o carte a cărei lectură devine o necesitate absolută..
28,80 lei 8,95 lei Fără TVA:8,52 lei
„N-am mai vorbit niciodată cu maiorul Stănică, dar eu voi ţine minte pentru totdeauna ziua aceea: 9 noiembrie 1989, ziua în care a căzut Zidul Berlinului. Când noi stăteam de vorbă, probabil că ofiţerul ştia ce va urma, doar era profesionist. Voise să mă sperie, ca şi când n-aş fi fost destul de îns..
23,99 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
„Imaginează-ţi o Americă, în care tu, cetăţeanul Fernando Ferens, descoperi că întreaga lume din jur este propria ta construcţie, iar tu te-ai transformat într-un personaj al acestei pseudoficţiuni. În care tu, Fernando Ferens, eşti urmărit de o mafie genetică, hotărâtă să te deconspire şi să-ţi smu..
24,95 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
Fidelitati - Diane Brasseur
-72 % In afara stocului
„Monolog al unui infidel care se intreaba intruna daca nu cumva o fi infidel.“Elle Are 54 de ani si se teme de batranete. De cativa ani, isi imparte viata intre sotia de la Marsilia si amanta de la Paris. Dar viata dubla nu e tocmai un ideal. Prin urmare, trebuie sa aleaga. Retras in singu..
24,90 lei 6,95 lei Fără TVA:6,62 lei
Asa cum apa ia forma vasului in care este turnata, la fel şi mobilul mortii inginerului Luparello pare ca se prelinge de-a lungul unor retorte alambicate, a unor canale transformate intentionat in vase comunicante - toate conducand spre mediul de afaceri si politico-mafiot al Siciliei. Aceasta este ..
19,90 lei 5,99 lei Fără TVA:5,70 lei
„Romanul Grădina zeilor este capodopera lui Camil Baciu și una dintre cele mai importante scrieri SF și fantastice din literatura română. (…) Forţa romanului stă în factura sa chagalliană (servită exemplar prin stilul de un lirism bine controlat al autorului), în scurtcircuitarea variabilă prin fant..
26,88 lei 8,95 lei Fără TVA:8,52 lei
Fanii seriei Jocurile Foamei vor fi placut surprinsi s-o descopere din nou pe Suzanne Collins in aceasta serie de romane pentru copii.In primul volum al seriei CRONICI DIN SUBPAMANT, Gregor, eroul principal, cade printr-un grilaj din subsolul blocului din New York in care locuieste si ajun..
29,99 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
Premiul pentru proză al Uniunii Scriitorilor din România„Iarba cerului este o carte interesantă, serioasă, profundă (…) Tot interesul vine dintr-un inteligent sistem de corespondenţe, din aluzii la realităţile lumii contemporane. Alegoria este extrem de transparentă: sub aventura eroului pe o planet..
24,90 lei 6,95 lei Fără TVA:6,62 lei
Cartea prezintă dinamicile, dezvoltarea şi evoluţia legăturilor karmice, altfel spus, a iubirilor provenite din trecut. Întâlnirea cu partenerul – înţeleasă ca regăsire karmică – şi continuarea unui parcurs întreprins undeva, în trecut, conştientizarea faptului că acesta urmează să fie determinant p..
19,95 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
Cu ani in urma, Titan s-a luptat cu Pamantul, pe care l-a invins. Planeta a fost iradiata si majoritatea celor care au supravietuit sunt sterili. Putinii supravietuitori joaca un complicat joc fara sfarsit cu entitatile care conduc planeta. Miza o reprezinta pamantul si partenerele. Pete Garden tocm..
24,99 lei 5,95 lei Fără TVA:5,67 lei
A doua carte din seria Marea Sfaramata.„Seria MAREA SFARAMATA a devenit una dintre seriile mele favorite din toate timpurile.“James DashnerCateodata o fata este atinsa de Mama Razboi.Thorn este acea fata. Hotarata sa razbune moartea tatalui ei, traieste doar pentru lupta. Dar atunci cand este acuzat..
44,99 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
Al doilea volum din seria TARAVIK.„Fii atent ce-ţi dorești, că s-ar putea să se îndeplinească“, îi spunea uneori Taravik prietenului său, pegasul Kostik – fără să se gândească nici un pic că exista posibilitatea să treacă el însuși printr-o asemenea situaţie.Să ne reamintim câteva fapte: Taravik des..
28,80 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
„De ce Lectia? Pentru ca e cea mai aproape de perfectiune dintre scrierile lui Ionesco, toate imperfecte pana la capat. Singura care se citeste si se savureaza dintr-o rasuflare. Este a doua opera teatrala a sa, gandita cu aceeasi energie a noului, dar avand in plus fata de prima o anume intelepciun..
29,90 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
Prin volumul de faţă magia albă devine accesibilă tuturor. Este un ghidpractic şi indispensabil pentru a ne pune în armonie cu energiile superioare.Éric Pier Sperandio este jurnalist de mai bine de douăzeci de ani. Este autorul a numeroase scrieri despre esoterism şi ocultism...
19,17 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
Marte albastru incheie Trilogia Marte care a primit doua Premii Hugo, doua Premii Locus si un Premiu Nebula.Planeta rosie nu mai exista. Acum, verde, acoperit de mari si asezari, Marte a fost in mod dramatic transformat dintr-un desert intr-un loc in care specia umana poate trai. Singurul lucru care..
24,94 lei 7,95 lei Fără TVA:7,57 lei
Afişare 1 - 24 din 52 (3 pagini)