Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Nemira

„N-am mai vorbit niciodată cu maiorul Stănică, dar eu voi ţine minte pentru totdeauna ziua aceea: 9 noiembrie 1989, ziua în care a căzut Zidul Berlinului. Când noi stăteam de vorbă, probabil că ofiţerul ştia ce va urma, doar era profesionist. Voise să mă sperie, ca şi când n-aş fi fost destul de îns..
23.99 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Viitorul Romaniei e si mai incert decat in Marea Sansa, primul volum al trilogiei. E randul englezilor sa devina tinta zvonurilor si a banuielilor. Harriet vrea sa fie in singuranta, dar Guy nu se resemneaza cu ideea ca va trebui sa plece din tara. Itele destinului se complica si in povestea cuplulu..
44.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Toți marii reformatori din acest „secol al regiei“ care a fost secolul XX o confirmă: reînnoirea teatrului depinde de transformarea și regândirea repetițiilor. Nu se impune un unic mod de a repeta și fiecare figură emblematică a scenei își inventează modul său propriu de a repeta. De aceea noi propu..
54.99 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Asa cum apa ia forma vasului in care este turnata, la fel şi mobilul mortii inginerului Luparello pare ca se prelinge de-a lungul unor retorte alambicate, a unor canale transformate intentionat in vase comunicante - toate conducand spre mediul de afaceri si politico-mafiot al Siciliei. Aceasta este ..
19.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
O nemuritoare se lupta pentru supravietuireIn cine sa mai aiba incredere Mila, in afara de Hunter, un baiat pe care abia il cunoaste?Cei doi pornesc in cautarea lui Richard Grady, singurul care poate sa desluseasca misterul trecutul ei. Insa drumul spre adevar e pavat cu multe pericole. Generalul Ho..
39.90 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)