Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Polirom

Plasate în Coreea de Nord a sfîrşitului de secol XX, în perioada conducerii lui Kim Il-sung şi Kim Jong-il, cele şapte proze cuprinse în Acuzaţia spun povestea unor oameni ce trăiesc sub un straniu şi îngrozitor regim dictatorial. Personajele acestor povestiri provin din medii sociale foar..
34.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Apele Nordului - Ian McGuire
-75 % In afara stocului
Finalist la Man Booker Prize 2016„Un roman care ne aduce aminte de limitele omului.” (Martin Amis)În 1859, după ce a fost dat afară pe nedrept din armată, Patrick Sumner nu are altă alegere decît să devină medic la bordul unei baleniere aflate în drum spre cercul polar. Dar cînd, în mijlocul călător..
39.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Apocalipsa, următorul roman din trilogia halucinantă despre viaţa de apoi şi sfîrşitul lumii ce începe cu Blestemaţi, continuă povestea lui Madison Spencer, fetiţa moartă la treisprezece ani şi condamnată să-şi petreacă veşnicia în compania unei găşti pestriţe de demoni şi suflete proscrise. Ratînd ..
26.20 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Jim Francis traieste o viata de vis: locuieste in California impreuna cu tinara lui sotie, are doua fetite incintatoare si e un artist de succes. Terifiantele lui sculpturi, in care vedete hollywoodiene apar mutilate ingenios, sint la mare cautare, iar Jim si sotia sa, Melanie, par perechea perfecta..
35.70 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Azaleea Roşie este o carte scrisă într-un stil simplu şi direct, înfăţişînd anii copilăriei şi tinereţii autoarei în China maoistă a Revoluţiei Culturale: traiul unei familii strîmtorate, terorizată să nu facă un pas greşit, atrăgîndu-şi prin asta oprobriul public, îndoctrinarea prin şcoală şi ..
24.15 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Heather, cu totul - Matthew Weiner
-64 % In afara stocului
Creatorul celebrului serial Mad Men şi producătorul executiv al serialului Clanul SopranoMark şi Karen Breakstone formează un cuplu tipic din clasa înstărită newyorkeză. Cei doi duc o viaţă liniştită, prosperă şi destul de ternă pînă în momentul cînd li se naşte unicul copil, Heather,..
24.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
„Un Brokeback Mountain franţuzesc.” (Elle)Romanul a fost distins chiar în anul apariţiei cu Prix Psychologies du roman inspirant şi Prix Maison de la Presse.Încetează cu minciunile tale, roman-confesiune de o francheţe pe alocuri frapantă, împrumută drept titlu o expresie pe care mama scriitorului i..
28.30 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
O biografie ficţională spusă cu ajutorul iubiriiInima cu nouă încăperi este povestea caleidoscopică, strălucitoare şi emoţionantă a vieţii unei femei, spusă de cei pe care i-a iubit şi de cei care au iubit-o. Nouă personaje îşi aduc aminte de relaţia pe care au avut-o cu aceeaşi femeie, poveşti..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Inventeaza ceva aduce laolalta douazeci si trei de povestiri scrise de-a lungul mai multor ani si publicate in diverse reviste literare sau cu totul inedite. Sumbre sau amuzante, provocatoare, excentrice si tulburatoare, povestirile lui Chuck Palahniuk sint, fiecare in parte, un exercitiu stilistic ..
29.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„O mărturie emoţionantă despre puterea salvatoare a iubirii.” (The Guardian)Théo şi Mathis, doi puşti de doisprezece ani, se pitesc sub scara de la cantina şcolii ca să bea pe ascuns. Théo trăieşte în tutelă alternativă, cînd cu tatăl său şomer şi depresiv, cînd cu mama lui isterică. Mathis e copilu..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Din momentul în care, sub o identitate de împrumut, îl cunoaşte pe internet pe teroristul Abu Bilel pentru a face o anchetă despre filierele de recrutare ale Statului Islamic, viaţa Annei Erelle ia o întorsătură dramatică. În pielea unei jihadiste, cartea pe care o publică la capătul acestei aventur..
31.45 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Marele Premiu pentru roman al Academiei Franceze 2017Mecanica haosului împleteşte poveştile mai multor personaje: Grimaud, Habiba, Bruno, Rifat, Rim, Jeannette, Levent, Emma, Sami, Moussa şi Harry. Cu suspans de roman poliţist şi exotism de jurnal de călătorie, între Paris, Londra, nordul Africii şi..
36.70 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Monştri invizibili transformă unul dintre cele mai populare tipare narative americane, road-novel, într-o aventură macabră. Naratoarea este Shannon McFarland, alias Daisy St. Patience: frumoasă, celebră, adorată, centrul atenţiei fotografilor de modă. Are de toate: un iubit, o carieră, o prietenă ad..
22.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Convingerea lui George Orwell că arta nu trebuie disociată de politică și că „nimic din existența omenească nu se poate sustrage politicului” (Anca Peiu, „Prefață”) transpare din toate scrierile sale, însă este cu atât mai pregnantă în cele două ficțiuni, Ferma animalelor și 1984, în ..
50.00 lei 24.90 lei Fără TVA:23.71 lei
„Pe vremea fluviului Amur e un portret al artistului ca tînăr sălbatic, un băiat cu căciulă şi haină de blană mirosind a fum de cedru. Sensibilitatea literară a acestui roman este rară într-o ţară care, în lungii ani de dictatură sovietică, era un simbol al disperării umane.” (The New York Times)And..
29.35 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Oscar Wao este un dominican supraponderal, tocilar de ghetou si impatimit de jocuri video si romane SF. In casa lui din New Jersey, unde locuieste cu mama de moda veche si cu sora rebela, Oscar viseaza ca va deveni un J.R.R. Tolkien postcolonial si, mai ales, ca va descoperi dragostea. Dar asta s-ar..
24.10 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
„Un splendid roman de aventuri, o descriere fascinanta a Alaskai.” (Publishers Weekly)In iarna anului 1885, colonelul Allen Forrester, erou de razboi, conduce un mic grup intr-o expeditie considerata imposibila: explorarea imensului si salbaticului Teritoriu Alaska. Allen isi consemneaza minutios ex..
44.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)