Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Toate produsele

Numele Adrianei Saftoiu este prezent in constiinta publica si a specialistilor mass-media mai ales datorita profesionalismului prin care s-a remarcat in anii cind a fost consilier prezidential si purtator de cuvint al Presedintelui Romaniei. Insemnarile sale din jurnal, completate cu numeroase amint..
33.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Simona Antonescu este autoarea romanului Fotograful Curtii Regale, cistigator al Concursului de Debut al Editurii Cartea Romaneasca, editia 2014, devenit in scurt timp bestseller. Romanul Darul lui Serafim leaga trei povesti istorisite pe trei voci diferite, care introduc cititorul in atmosfera anil..
26.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Monştri invizibili transformă unul dintre cele mai populare tipare narative americane, road-novel, într-o aventură macabră. Naratoarea este Shannon McFarland, alias Daisy St. Patience: frumoasă, celebră, adorată, centrul atenţiei fotografilor de modă. Are de toate: un iubit, o carieră, o prietenă ad..
22.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
In Pamintul si cerul lui Jacques Dorme se impletesc trei povesti incredibile prin momentele pe care le traiesc protagonistii lor. Eroicul aviator Jacques Dorme piloteaza, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, avioanele oferite de americani sovieticilor si se zdrobeste de un versant de gheata ..
19.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Cum a ajuns Romania, altadata animata de idealuri inalte, o tara in care scandalurile politice si coruptia sint la ordinea zilei? In stilul sau contondent, Dorin Tudoran incearca sa explice de ce astazi sintem pe unul dintre ultimele locuri in Europa. Vina, sustine el, nu le apartine doar „celorlalt..
33.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Volumul Romanii in goana dupa happy-end, recenzat elogios in presa poloneza, s-a bucurat de succes si a facut obiectul unor lansari si dezbateri atit la Varsovia, cit si la Cracovia sau Poznan. Mostenirea postsovietica, lupta impotriva complexelor, traditia multinationala si relatiile complicate cu..
28.85 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Romanul unui eveniment care a zguduit lumea, povestea unei pasiuni neimplinite Romanul Septembrie a fost recompensat in 2015 cu Prix des Lecteurs du Salon du Roman Historique de la Levallois Munchen, 1972. Doi ziaristi acreditati la Jocurile Olimpice de vara se intilnesc in ajunul ceremoniei..
22.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
2014 este anul care marcheaza un sfert de secol de cind a cazut Zidul Berlinului, iar romanii au rasturnat regimul lui Nicolae Ceausescu. Ce ne-au adus acesti 25 de ani de libertate? In zece convorbiri spumoase, cu rol de diagnostic si totodata de profetie, Alina Mungiu-Pippidi si Vartan Arachel..
33.95 lei 7.90 lei Fără TVA:7.52 lei
Venea din timpul diez a fost tradus in engleza, franceza, maghiara si bulgara. In Bucurestiul tranzitiei, Serviciul Roman de Informatii supravegheaza cu atentie sectele religioase. Una dintre ele este Vestea Domnului, al carei profet, Vespasian Moisa, capabil sa faca minuni, exercita o atractie i..
16.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Ghidul de conversatie roman-croat / croat roman constituie un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii...
49.00 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Nesupunere si contestare in Romania comunista. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Volumul X, 2015 Inca de la instaurarea comunismului in Romania au existat reactii de opozitie fata de noul regim. Daca pentru primii ani sint documente care ilust..
38.48 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
resedintele Romaniei isi anunta oficial prezenta la funeraliile unui mare jurnalist, mort in urma unui accident de masina. Presa il vineaza pentru declaratii, un terorist arab –pentru a-l arunca in aer. Insa atit Antonie, trimisul special al unui ziar local, cit si teroristul Mohammad rateaza intiln..
15.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Considerata una din cele mai bune carti ale anului 2009 de catre Time, Washington Post, Los Angeles Times Matt Prior este un jurnalist economic doborit de marea criza din anii 2000, dupa o dubioasa investitie intr-un site propriu de poezie si analiza financiara. Ramas fara slujba, fara bani si cu..
29.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Volumul contine o selectie de articole publicate de Mihail Farcasanu in decursul a aproape 20 de ani, din 1944 pina in 1963, reprezentind un pretios document de epoca prin marturiile unei personalitati direct implicate, in calitatea sa de fruntas al PNL, in numeroase evenimente de prima importanta d..
28.95 lei 6.90 lei Fără TVA:6.57 lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)