Meniu
Coșul meu
Transport gratuit la comenzi de minimum 149 lei.

Toate produsele

Monştri invizibili transformă unul dintre cele mai populare tipare narative americane, road-novel, într-o aventură macabră. Naratoarea este Shannon McFarland, alias Daisy St. Patience: frumoasă, celebră, adorată, centrul atenţiei fotografilor de modă. Are de toate: un iubit, o carieră, o prietenă ad..
22.95 lei 9.90 lei Fără TVA:9.43 lei
Zbor deasupra unui cuib de cuci a dat titlul unei celebre ecranizari, in regia lui Miloš Forman, avindu-i in distributie pe Jack Nicholson, Michael Berryman, Peter Brocco si Louise Fletcher.Zbor deasupra unui cuib de cuci, romanul care a lasat urme de nesters in literatura contemporana, este poveste..
24.95 lei 17.97 lei Fără TVA:17.11 lei
Nesupunere si contestare in Romania comunista. Anuarul Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc. Volumul X, 2015 Inca de la instaurarea comunismului in Romania au existat reactii de opozitie fata de noul regim. Daca pentru primii ani sint documente care ilust..
38.48 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
In Pamintul si cerul lui Jacques Dorme se impletesc trei povesti incredibile prin momentele pe care le traiesc protagonistii lor. Eroicul aviator Jacques Dorme piloteaza, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, avioanele oferite de americani sovieticilor si se zdrobeste de un versant de gheata ..
19.95 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Cum a ajuns Romania, altadata animata de idealuri inalte, o tara in care scandalurile politice si coruptia sint la ordinea zilei? In stilul sau contondent, Dorin Tudoran incearca sa explice de ce astazi sintem pe unul dintre ultimele locuri in Europa. Vina, sustine el, nu le apartine doar „celorlalt..
33.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Venea din timpul diez a fost tradus in engleza, franceza, maghiara si bulgara. In Bucurestiul tranzitiei, Serviciul Roman de Informatii supravegheaza cu atentie sectele religioase. Una dintre ele este Vestea Domnului, al carei profet, Vespasian Moisa, capabil sa faca minuni, exercita o atractie i..
16.90 lei 8.90 lei Fără TVA:8.48 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)