Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Trei

Profesorul Ernest Love, matematician italian de faimă mondială, este profund tulburat la aflarea veștii că faimoasa ipoteză a lui Riemann —formulată în 1859 și devenită piatră de încercare pentru multe generații de savanți — a fost în sfârșit demonstrată. Vestea îi pricinuiește o dedublare a persona..
33,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Cel mai recent roman al lui Cornel George Popa, Celalalt, are un subiect mai putin obisnuit. O femeie se indragosteste de o fotografie, asa cum Catalina se indragosteste de Luceafarul de pe cer.Inainte de a-si continua povestea, Cornel George Popa explica stralucitor-eseistic deosebirea dintre fotog..
35,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Laureat al Premiului Herbert Olivecrona, echivalent al Nobelului în medicină, celebrul neurochirurg francez Hugues Duffau este primul medic din Europa, care a operat pe creier cu pacientul conștient în timpul interveniei.Mult timp s-a crezut că tumorile pe creier în aria Broca sunt neoperabile. Risc..
35,00 lei 14,95 lei Fără TVA:14,24 lei
Un ghid practic de gestionare a atenției – resursa cea mai puternică pe care o deții ca să-ți duci la îndeplinire sarcinile, să devii mai creativ și să ai o viață împlinită.Deși creierul uman are dificultăți în îndeplinirea simultană a mai multor sarcini, astăzi ne simțim aproape obligați să apelăm ..
35,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Două milioane de copii nord-americani sunt, în prezent, școliți acasă de către propriii părinți. Această ediție extinsă și actualizată a cărții care stă la baza mișcării homeschooling include cele mai utile sfaturi pentru părinții care vor să devină educatorii propriilor copii. Informațiile oferite ..
49,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
UNEORI, ADEVARUL ESTE MAI ÎNSPAIMÂNTATOR DECÂT LEGENDELE.Trăiesc în umbrele din adâncul pădurilor, în tenebrele nopții sau în cotloanele întunecate ale minții umane. Despre ele se vorbește în poveștile și legendele transmise de la o generație la alta. Oricât de neîncrezători și de blazați am fi deve..
39,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
„Modelul faptelor bune este construit pe adevărul solid potrivit căruia definiția succesului trebuie să includă și starea de bine, atât la nivelul fiecărui individ, cât și la locul de muncă.”– Arianna Huffington„Shari Arison practică responsabilitatea morală în business și este un exemplu pe care tr..
29,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Soţia mea, pe câte cred, mi a fostCinstită. Poate acum e necinstită.Te cred om drept… dar nu mi e dovedităPărerea despre ea şi despre tine.Avea un nume fără de ruşineŞi chipul ei cu al Dianei semăna.Cum pot să cred că s ar putea schimbaDeodată într un chip întunecat,Cum este acel cu care s înzestrat..
35,00 lei 14,95 lei Fără TVA:14,24 lei
Ghidul complet al practicii terapeutice japoneze shinrin-yokuSocietatea noastră suferă de ceea ce s-ar putea numi „tulburare de deficit de natură", dar studiile au arătat că shinrin-yoku, sau „îmbăierea în pădure", favorizează menținerea sănătății și a unei stări de calm și fericire.Dr. Qing Li demo..
59,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
A fi părinte așa cum ar spune cei mai mulți părinți dedicați, la fel cum sunteți și voi, desigur, cei care ați ales această carte – este cea mai grea meserie din lume. Din fericire, și cea mai frumoasă uneori.Dar cum poți garanta reușita educației și cum poți evita capcanele în care cad mulți părinț..
39,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Ce să facem atunci când copiii noștri se comportă nepotrivit, când suferă de frici și traume ascunse, când, în ciuda eforturilor noastre, ei par să acționeze urmând niște legi numai de ei știute? Care sunt acele strategii eficiente, menite să readucă liniștea în căminul nostru și să valorifice poten..
49,61 lei 14,95 lei Fără TVA:14,24 lei
Roman din seria Guido BrunettiÎntr-o după-amiază, comisarul Guido Brunetti primește un telefon disperat de la directorul unei prestigioase biblioteci din Veneția. Au fost furate mai multe cărți rare. După câteva interogatorii, rezolvarea cazului pare simplă: făptașul trebuie să fie bărbatul care a c..
39,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Un guru din Coreea de Sud deschide ușa spre o nouă lume plină de speranță și prosperitate și ne oferă soluția revoluționară cu ajutorul căreia ne putem clădi bunăstarea cu ajutorul propriilor emoții.Când Jooyun Hong a pornit în căutarea unei metode de îmbogățire, nu s-a așteptat să ajungă să studiez..
35,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Conține peste 70 de exerciții și un program de mișcare pe 3 niveluriPune-ți ADN-ul la treabă oferă explicația științifică a nevoii noastre naturale de mișcare, alături de seturi de exerciții corective și idei pentru schimbarea unor obiceiuri și un stil de viață mai sănătos. Amuzantă, fascinantă și p..
49,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Munca ta actuală nu te mai împlinește sau nu ți-a adus niciodată satisfacția pe care o anticipai? Te simți la serviciu ca dintr-un „alt film”? Ai idei și talente încă nevalorificate, pe care le-ai putea pune în practică, dar îți lipsește curajul?Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este afirmativ,..
49,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Emmanuel Macron, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Franţa şi omul nou al politicii europene, îşi spune pentru prima dată povestea, vorbind despre ideile care îl inspiră, despre viziunea sa legată de stat, cetăţeni, Uniunea Europeană, într-o lume care se confruntă cu probleme comune – imigraţ..
49,00 lei 9,95 lei Fără TVA:9,48 lei
"Un debut excelent, cu un deznodământ palpitant și tulburător." – Kirkus ReviewÎn ziua în care a descoperit trădarea soțului ei, Nora și-a promis că își va reface viața. A plecat din New York și s-a stabilit în Pequod, un orășel turistic în care și-a găsit o slujbă de editorialist la ziarul loc..
45,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Această carte ne conduce într‑un circuit impecabil și profund al tuturor aspectelor științifice ale sportului, luând în considerare implicațiile sale psihice și emoționale atât la nivelul sportivilor, cât și la cel al relațiilor acestora cu antrenorii, arbitrii, suporterii și publicul larg. La ambel..
35,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
De ce unii copii reusesc sa faca fata dificultatilor, iar altii nu? Ce putem spune despre copiii aparent invulnerabili, invincibili, copiii supernormali care par inzestrati cu o capacitate supraomeneasca de-a se adapta si de-a reusi? Bazandu-se pe experienta clinica de peste douazeci de ani, Meg Jay..
54,02 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața.După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea..
29,00 lei 9,85 lei Fără TVA:9,38 lei
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)