Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Trei

Un ghid practic de gestionare a atenției – resursa cea mai puternică pe care o deții ca să-ți duci la îndeplinire sarcinile, să devii mai creativ și să ai o viață împlinită.Deși creierul uman are dificultăți în îndeplinirea simultană a mai multor sarcini, astăzi ne simțim aproape obligați să apelăm ..
35.00 lei 9.85 lei Fără TVA:9.38 lei
Două milioane de copii nord-americani sunt, în prezent, școliți acasă de către propriii părinți. Această ediție extinsă și actualizată a cărții care stă la baza mișcării homeschooling include cele mai utile sfaturi pentru părinții care vor să devină educatorii propriilor copii. Informațiile oferite ..
49.00 lei 9.85 lei Fără TVA:9.38 lei
Conține peste 70 de exerciții și un program de mișcare pe 3 niveluriPune-ți ADN-ul la treabă oferă explicația științifică a nevoii noastre naturale de mișcare, alături de seturi de exerciții corective și idei pentru schimbarea unor obiceiuri și un stil de viață mai sănătos. Amuzantă, fascinantă și p..
49.00 lei 9.85 lei Fără TVA:9.38 lei
Această carte ne conduce într‑un circuit impecabil și profund al tuturor aspectelor științifice ale sportului, luând în considerare implicațiile sale psihice și emoționale atât la nivelul sportivilor, cât și la cel al relațiilor acestora cu antrenorii, arbitrii, suporterii și publicul larg. La ambel..
35.00 lei 9.85 lei Fără TVA:9.38 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)