Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Trei

Nominalizat la MAN BOOKER PRIZE 2012Colosal! – The New YorkerTrecut, prezent şi viitor – toate se împletesc în senzaționalul roman al lui Beauman, care depăşeşte granițele genurilor literare. – The GuardianUn roman extraordinar – extraordinar de ingenios, de îndrăzneț, de straniu. – TimeExtrem de bi..
36,99 lei 14,95 lei
Dacă viaţa ta a intrat în prelungiri, de ce să nu-ţi permiţi nişte capricii?Toată lumea din azilul de bătrâni se pregăteşte de zor să-l sărbătorească pe Allan Karlsson, care împlineşte 100 de ani. Numai că Allan detestă sindrofiile de acest gen, aşa că decide să... fugă. Încălţat cu cei mai buni şoş..
39,00 lei 14,90 lei
Fiecare părinte îşi doreşte, pentru copilul lui, să fie fericit. Şi totuşi, acesta nu este primul cuvânt care ne vine în minte atunci când ne gândim la viitorul copiilor noştri. Adesea punem pe primul loc siguranţa materială sau o slujbă stabilă şi bine plătită. Oare cele două se exclud reciproc? Sa..
35,00 lei 14,95 lei
Fiica descrie relatia ambigua dintre o mama si fiica ei, atunci cand se lupta pentru favorurile sexuale ale aceluiasi barbat.Silvia l-a cunoscut pe Giorgio cand avea doar saisprezece ani. Ea era o adolescenta naiva, el avea deja o cariera solida in diplomatie. Un barbat puternic, cu un secret teribi..
35,00 lei 14,90 lei
„N-aș fi crezut niciodată că știința poate fi atât de amuzantă... până când am citit Frank Einstein.Copiii se vor distra pe cinste.“ —Jeff Kinney, autorul bestsellerului Jurnalul unui puști„Hohote de râs și teorii științifice foarte interesante – toate fac din Jon Scieszka o legendă.“— Mac Barnett, ..
29,00 lei 14,95 lei
Un ghid complet pentru femeile care doresc sa ramana insarcinate. Contine aspectele medicale, sociale, psihologice si sexuale ale unei astfel de incercari si este relatata cu umor si compasiune, in stilul unei discutii cu o buna prietena care a trecut prin toate acestea. Analizand cantitatea imensa ..
28,99 lei 14,95 lei
UN NOU ROMAN PENTRU O NOUĂ GENERAȚIECând Barry Fairbrother, în vârstă de 40 de ani, moare pe neaşteptate, comunitatea intră în derivă. Idilicul orăşel englezesc, cu o piaţetă pavată şi o mănăstire străveche, ascunde de fapt un război mocnit între mai multe tabere: între bogaţi şi săraci, între adole..
62,61 lei 14,95 lei
Roman din seria Guido BrunettiÎntr-o după-amiază, comisarul Guido Brunetti primește un telefon disperat de la directorul unei prestigioase biblioteci din Veneția. Au fost furate mai multe cărți rare. După câteva interogatorii, rezolvarea cazului pare simplă: făptașul trebuie să fie bărbatul care a c..
39,00 lei 14,90 lei
BEST SELLER INTERNAȚIONALPrimul roman din seria Detectiv William Fawkes„Un thriller excepțional, care-ți taie răsuflarea.” - M. J. Arl i d g e„Pentru fanii lui Robert Galbraith și Clare Mackintosh.” - Library JournalWilliam Fawkes, un ..
39,00 lei 14,90 lei
O poveste initiatica despre un baiat neobisnuit, poreclit Shell, o poveste in care totul este adevarat, totul e vis, totul e imaginatie.Shell a abandonat scoala si locuieste cu parintii intr-o benzinarie. Intr-o zi, din cauza unei tigari, aproape ca declanseaza un incendiu. Parintii sai se gandesc s..
35,00 lei 14,90 lei
Emmanuel Macron, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Franţa şi omul nou al politicii europene, îşi spune pentru prima dată povestea, vorbind despre ideile care îl inspiră, despre viziunea sa legată de stat, cetăţeni, Uniunea Europeană, într-o lume care se confruntă cu probleme comune – imigraţ..
49,00 lei 13,95 lei
Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața.După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea..
29,00 lei 9,95 lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)