Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Trei

Dacă viaţa ta a intrat în prelungiri, de ce să nu-ţi permiţi nişte capricii?Toată lumea din azilul de bătrâni se pregăteşte de zor să-l sărbătorească pe Allan Karlsson, care împlineşte 100 de ani. Numai că Allan detestă sindrofiile de acest gen, aşa că decide să... fugă. Încălţat cu cei mai buni şoş..
39,00 lei 14,90 lei
Fiecare părinte îşi doreşte, pentru copilul lui, să fie fericit. Şi totuşi, acesta nu este primul cuvânt care ne vine în minte atunci când ne gândim la viitorul copiilor noştri. Adesea punem pe primul loc siguranţa materială sau o slujbă stabilă şi bine plătită. Oare cele două se exclud reciproc? Sa..
35,00 lei 14,95 lei
Fiica descrie relatia ambigua dintre o mama si fiica ei, atunci cand se lupta pentru favorurile sexuale ale aceluiasi barbat.Silvia l-a cunoscut pe Giorgio cand avea doar saisprezece ani. Ea era o adolescenta naiva, el avea deja o cariera solida in diplomatie. Un barbat puternic, cu un secret teribi..
35,00 lei 14,90 lei
UN NOU ROMAN PENTRU O NOUĂ GENERAȚIECând Barry Fairbrother, în vârstă de 40 de ani, moare pe neaşteptate, comunitatea intră în derivă. Idilicul orăşel englezesc, cu o piaţetă pavată şi o mănăstire străveche, ascunde de fapt un război mocnit între mai multe tabere: între bogaţi şi săraci, între adole..
62,61 lei 17,95 lei
În orășelul Beauval, Antoine, în vârstă de doisprezece ani, își omoară din greșeală prietenul, pe Rémi Desmedt.Nu spune nimănui, ascunde cadavrul și trăiește trei zile terorizat de gândul că va fi descoperit.Numai că în regiune se pornesc furtuni puternice, orașul e inundat, casele sunt distruse și ..
33,00 lei 14,90 lei
Roman din seria Guido BrunettiÎntr-o după-amiază, comisarul Guido Brunetti primește un telefon disperat de la directorul unei prestigioase biblioteci din Veneția. Au fost furate mai multe cărți rare. După câteva interogatorii, rezolvarea cazului pare simplă: făptașul trebuie să fie bărbatul care a c..
39,00 lei 14,90 lei
BEST SELLER INTERNAȚIONALPrimul roman din seria Detectiv William Fawkes„Un thriller excepțional, care-ți taie răsuflarea.” - M. J. Arl i d g e„Pentru fanii lui Robert Galbraith și Clare Mackintosh.” - Library JournalWilliam Fawkes, un ..
39,00 lei 14,90 lei
O poveste initiatica despre un baiat neobisnuit, poreclit Shell, o poveste in care totul este adevarat, totul e vis, totul e imaginatie.Shell a abandonat scoala si locuieste cu parintii intr-o benzinarie. Intr-o zi, din cauza unei tigari, aproape ca declanseaza un incendiu. Parintii sai se gandesc s..
35,00 lei 14,90 lei
Emmanuel Macron, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Franţa şi omul nou al politicii europene, îşi spune pentru prima dată povestea, vorbind despre ideile care îl inspiră, despre viziunea sa legată de stat, cetăţeni, Uniunea Europeană, într-o lume care se confruntă cu probleme comune – imigraţ..
49,00 lei 14,95 lei
Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața.După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea..
29,00 lei 9,95 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)