Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 99 lei.

Trei

Barbatul de 100 de ani care a sarit pe fereastra si a disparut - Jonas Jonasson
-62 %
Dacă viaţa ta a intrat în prelungiri, de ce să nu-ţi permiţi nişte capricii?Toată lumea din azilul de bătrâni se pregăteşte de zor să-l sărbătorească pe Allan Karlsson, care împlineşte 100 de ani. Numai că Allan detestă sindrofiile de acest gen, aşa că decide să... fugă. Încălţat cu cei mai buni şoş..
39,00 lei 14,90 lei
Cele 120 de zile ale Sodomei - MARQUIS DE SADE
-75 %
„Şi acum, prietene cititor, se cade să ţi pregăteşti sufletul şi mintea pentru cea mai plină de necurăţii povestire ce se va fi făcut vreodată de când e lumea lume, o asemenea carte neîntâlnindu se nici la antici, nici la moderni. Fără îndoială, multe dintre rătăcirile pe care le vei vedea zugrăvite..
59,00 lei 14,90 lei
Fiica - Anna Giurikovic Dato
-57 %
Fiica descrie relatia ambigua dintre o mama si fiica ei, atunci cand se lupta pentru favorurile sexuale ale aceluiasi barbat.Silvia l-a cunoscut pe Giorgio cand avea doar saisprezece ani. Ea era o adolescenta naiva, el avea deja o cariera solida in diplomatie. Un barbat puternic, cu un secret teribi..
35,00 lei 14,90 lei
Ghidul nordic pentru o viata mai fericita si mai sanatoasa - DR. Bertil Marklund
-49 %
Un ghid scurt pentru o viață lungă! Ghidul nordic pentru a trăi cu 10 ani mai mult este o carte pragmatică, în care este sintetizat modul de viață simplu și sănătos al scandinavilor. Adoptând un stil concis, doctorul suedez Bertil Marklund apelează la rezultatele cercetărilor științifice de ultimă o..
29,00 lei 14,90 lei
O viata si trei zile - Pierre Lemaitre
-55 %
În orășelul Beauval, Antoine, în vârstă de doisprezece ani, își omoară din greșeală prietenul, pe Rémi Desmedt.Nu spune nimănui, ascunde cadavrul și trăiește trei zile terorizat de gândul că va fi descoperit.Numai că în regiune se pornesc furtuni puternice, orașul e inundat, casele sunt distruse și ..
33,00 lei 14,90 lei
Printre randuri - Donna Leon
-62 %
Roman din seria Guido BrunettiÎntr-o după-amiază, comisarul Guido Brunetti primește un telefon disperat de la directorul unei prestigioase biblioteci din Veneția. Au fost furate mai multe cărți rare. După câteva interogatorii, rezolvarea cazului pare simplă: făptașul trebuie să fie bărbatul care a c..
39,00 lei 14,90 lei
Ragdoll. Ultima ta zi - Daniel Cole
-62 %
BEST SELLER INTERNAȚIONALPrimul roman din seria Detectiv William Fawkes„Un thriller excepțional, care-ți taie răsuflarea.” - M. J. Arl i d g e„Pentru fanii lui Robert Galbraith și Clare Mackintosh.” - Library JournalWilliam Fawkes, un ..
39,00 lei 14,90 lei
Regina mea - Jean-Baptiste Andrea
-57 %
O poveste initiatica despre un baiat neobisnuit, poreclit Shell, o poveste in care totul este adevarat, totul e vis, totul e imaginatie.Shell a abandonat scoala si locuieste cu parintii intr-o benzinarie. Intr-o zi, din cauza unei tigari, aproape ca declanseaza un incendiu. Parintii sai se gandesc s..
35,00 lei 14,90 lei
Un an din viata Liubei B. - Ioana Scorus
-49 %
Un an din viața Liubei B. este confesiunea tulburătoare a unei femei ajunse la maturitate, care-și radiografiază trecutul și spune povestea iubirilor ce i-au marcat definitiv viața.După un mariaj eșuat, Liuba descoperă voluptatea și libertatea singurătății, dar totodată resimte cinismul și detașarea..
29,00 lei 14,90 lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)