Meniu
Coșul meu
Transpot gratuit la comenzi de minimum 129 lei.

Oferte speciale

Print si cersetor - Mark TwainVreau sa scriu o istorioara asa cum mi-a povestit-o cineva, care o stia de la tatal lui, dupa cum acesta o stia, de asemenea, de la tatal lui, acesta auzind-o, tot asa, de la tatal lui, si astfel, urcând din generatie în generatie, timp de mai mult de trei s..
48,00 lei 43,00 lei
Carticicelele de baie rezistente la apa cu pagini moi, durabile si usor de curatat.Culorile vii atrag atentia copilului dumneavoastra fiind perfecta pentru a-i tine companie in timpul baitei, calatoriilor.Carte buretata...
50,00 lei 33,75 lei
Pachetul contine:1. Invatam animalele2. Viata la ferma3. Imi plac jucariile4. Invatam jucariile..
51,60 lei 46,95 lei
Pachet Bestseller Biblioteca Polirom
Transport Gratuit -30 %
Cele trei fiice ale Evei - Elif ShafakÎn drum spre casa unor prieteni, unde e invitată la cină, Peri – soţie casnică şi mamă a trei copii – este pusă în faţa unui fapt neplăcut: îi este furată geanta de pe bancheta din spate a maşinii. Reuşind s-o recupereze şi cercetîndu-i cu mîini tremurătoare con..
251,60 lei 174,95 lei
Pachet Bestseller Top 10+
Transport Gratuit -25 %
...Sa ucizi o pasare cintatoare - Harper LeeTraducere din limba engleza si note de Tatiana MalitaRoman ecranizat in 1962, in regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna si Frank Overton in rolurile principale.Scout Finch este martora la intimplarile dramatice declansate intr-un orasel..
174,20 lei 129,95 lei
Pachet Biblioteca Daffi's Books ( 35 carti + 5 carti cadou )
Transport Gratuit -70 %
Pachetul contine :   Trenul M - Patti Smith La capatul noptii - Vartan Arachelian Cei de langa noi nu mor niciodata - Allison Dubois Ca sa nu te pierzi in cartier - Patrick Modiano Vraja misterului - Alexa..
1.303,93 lei 390,00 lei
Pachet Biblioteca Polirom ( 10 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -60 %
Pachetul contine :1.Ultima fugara - Tracy Chevalier2.Obiecte Pierdute - Brooke Davis3.Expo '58 - Jonathan Coe4.Papagalul Verde - Martha Bibescu5.Profetii din Fiordul Vesniciei - Kim Leine6.Toti acei tineri tristi - F.Scott Fitzgerald7.Trenul M - Patti Smith8.Ultimul tuareg - Alberto Vazquez-Figueroa..
325,00 lei 129,00 lei
Dictionar de Omonime al Limbii Romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 1.500 de cuvinte-titlu - exemple concrete si corect folosite - modalitati explicite de folosire a cuvintelor în context - nenumarate definitii si exempleDictionar de antonime al limbii romane - M.E. Iocobescu- aproximativ 6.000 d..
44,00 lei 39,90 lei
Pachet Ion Luca Caragiale
-10 % In afara stocului
Momente si schite - Ion Luca CaragialePlasata în colectia Clasici Români cartea de fata se alatura celorlalte prin care se valorifica potentialul creativ al poporului român prin reprezentati de seama. Prin cuvântul clasic se poate întelege clasicismul ca si curent literar dar si o valoare perena..
25,50 lei 23,00 lei
Pachet Jules Verne
Transport Gratuit -14 %
Capitan la 15 ani - Jules VerneGoeleta Pilgrim, comandata de capitanul Hull, se intoarce din Noua Zeelanda spre America. Insa capitanul nu poate rezista tentatiei de a captura o balena. Din pacate, vanatoarea esueaza si capitanul Hull piere in valuri impreuna cu membrii echipajului. Pe nava rama..
114,50 lei 99,00 lei
Ion - Liviu RebreanuPrimul roman al lui Liviu Rebreanu, "Ion", aduce in centru, ca un bloc de granit, figura taranului roman, prin intermediul personajului principal. Zvarcolirea traverseaza intreaga opera epica si putem afirma, fara greseala, ca este romanul unei patimi. (Prof. Victor D..
35,50 lei 31,95 lei
Pachet Top 10+ ( 10 carti + carte cadou )
Transport Gratuit -52 %
Pachetul contine :1.Colonelul Chabert - Honore de Balzac2.Cainii negri - Ian McEwan3.Un cal intra intr-un bar - David Grossman4.Crima Olgai Arbelina - Andrei Makine5.Herzog - Saul Bellow6.Simbata - Ian McEwan7.Ingropat de viu - Sadegh Hedayat8.Orb prin Gaza - Aldous Huxley9.Dragoste de viata si alt..
206,00 lei 99,00 lei
Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avînd la bază bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondialTraducere de Lucia PopoviciÎn Nașterea omenirii, un Yuval ficțional ne invită să-l însoțim în palpitanta aventură numită istorie, cutreierînd pămîntul alătu..
79,00 lei 67,95 lei
Ea e o femeie trecută de prima tinereţe. El e un bărbat care a lăsat la rîndul lui în spate anii tinereţii, căsătorit, cu copii. La prima vedere, nimic nu anunţă dragostea plină de pasiune care îi va lega mai bine de zece ani. La capătul acestor ani însă El o părăseşte pe Ea, pentru a se întoarce la..
34,95 lei 29,70 lei
Sumire, o tinara nonconformista de douazeci si doi de ani ce viseaza sa devina scriitoare, se indragosteste pentru prima oara in viata. Este o dragoste coplesitoare, ca o tornada ce se napusteste peste o cimpie intinsa. De aceea, Sumire nu ia in seama ca iubeste pe cineva mai in virsta cu saptesprez..
22,95 lei 19,51 lei
Al treilea volum din seria Cronicile lui Thomas Covenant, NecredinciosulThomas Covenant se întoarce pe tărâmul devastat de ostașii lui Foul. Fără speranţă, pornește să înfrunte puterea dușmanului. Printre însoţitorii lui se numără un Uriaș și femeia cu minţile rătăcite, în faţa căreia greșise.Consid..
35,38 lei 9,99 lei
Zeina a crescut într-o suburbie din Franța, într-o familie musulmană tradițională. Deși inițial a refuzat cu înverșunare, din cauza presiunilor familiei și a violenței soțului, a ajuns să poarte niqab. Ascunzîndu-și corpul, fața și chiar ochii, a devenit doar o umbră a fetei dinainte, un spectru făr..
29,95 lei 25,45 lei
Traducere din limba engleza si note de Tatiana MalitaRoman ecranizat in 1962, in regia lui Robert Mulligan, cu Gregory Peck, John Megna si Frank Overton in rolurile principale.Scout Finch este martora la intimplarile dramatice declansate intr-un orasel sudist atunci cind un barbat de culoare este ac..
24,95 lei 21,21 lei
„Volumul propune o perspectiva noua asupra ecosistemului inovativ romanesc. Cliseul persistent al cercetatorului/ inventatorului/ inovatorului – geniu captiv in singuratatea haotica a laboratorului este substituit cu profilul conectat al celui care isi hraneste forta mintii din si prin retea. Aliant..
49,90 lei 19,90 lei
„Ar fi fost ilogic ca un mare poet român ce nu a plătit tribut autorităților să fie acceptat în centrul sistemului normat și dirijat de ele. E tot mai evident, azi, că poezia lui Cezar Ivănescu este și va fi în continuare citită, în timp ce a altor colegi de generație, nu.“Daniel Cristea-Enache..
29,90 lei 9,95 lei
Premiul Nobel pentru Literatura 1994Protagonistul din 17, un adolescent timid care nu pare sa aiba alta preocupare decit exercitiul solitar al masturbarii, se trezeste prins intr-un virtej de intimplari care il apropie de o grupare politica de extrema dreapta. Asa incepe o calatorie initiatica de re..
16,95 lei 9,99 lei
Romanul O mie nouă sute optzeci şi patru a inspirat o celebră ecranizare, în anul 1984, avîndu-i în distribuţie pe John Hurt, Richard Burton şi Suzanna Hamilton.Winston Smith este un personaj obişnuit: el urăşte, iubeşte şi munceşte ca oricare alt om. Ceea ce-l face deosebit este faptul că..
24,95 lei 20,95 lei
Afişare 1 - 24 din 614 (26 pagini)